neked is menő a vállalkozásod & még jobban is rákapcsolnál?

állj össze más vállalkozókkal & osszátok meg az üzlethelyiséget & vonzzátok be egymás vásárlóit & együtt még menőbbek lehettek

A K&H: üzletet ide! térkép közösségi platformot biztosít azok számára, akik szívesen megosztanák üzlethelységüket más vállalkozókkal, hogy költségeiket csökkentsék, illetve a kibővült termék és szolgáltatás palettával vonzóbbá tegyék üzletüket vevőik számára. Sőt, a térképen akár irodahelység vagy tárgyaló megosztására is lehetőség van, hogy minden lehetőségből a legjobbat hozzátok ki!

ugrás a térképre

együtt még menőbb lehet a vállalkozásotok! Mittersisters & Carly’s Gin&Tonic

Táskakészítő workshop & gin tonic?

A K&H üzletet ide! segítségével még menőbbek lehettek! Oszd meg az üzlethelyiségedet vagy költözz be egy másik vállalkozáshoz & vonzzátok be egymás vásárlóit!

& akik kipróbálták: Mittersisters, a Cápák között K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíj jelöltje & Carly’s Gin&Tonic, a SPAR és a K&H Hungaricool termékversenyének győztese

megnézem

legtöbb szavazatot kapott kategóriák

{{ getNames(key) }}
  • {{ idea.businessType }}{{ idea.votes }}

új üzleti lehetőségeket, bővítési ötleteket keresel?

Nézd meg térképünkön, hogy a hazai lakosság milyen üzletet, szolgáltatást hiányol vagy éppen milyenek szűntek meg és ott nyiss üzletet, ahol igazán szükség van rá!

ugrás a térképre

TE & a K&H vállalkozói extra számlacsomagok & akár 100 000 Ft kedvezmény

TE & a menő vállalkozásod & a K&H vállalkozói extra számlacsomagok & akár 100 000 Ft kedvezmény

Induló & működő vállalkozások támogatása céljából a K&H vállalkozói extra számlacsomagok havi díját elengedjük a számlanyitástól számított 12 hónapig! A kedvezményprogramhoz számos partnerünk is csatlakozott, kedvezményeikkel akár 100 ezer forintot is megspórolhatsz!

érdekel

díjmentes e-tanyagyok vállalkozóknak

a Te ötleted & a mi pénzügyi szakértelmünk

A K&H: üzletet ide! edukációs program célja, hogy megválaszoljon minden olyan kérdést, ami saját vállalkozásod elindításához vagy a már működő céged szintlépéséhez szükséges. Töltsd le a díjmentes K&H infografikákat és tervezd meg tudatosan vállalkozásod pénzügyeit!

tovább

Ismerd meg a SPAR és a K&H 2023-as Hungaricool termékversenyének győzteseit

Fekete Oszkár
TRUFO

sikeres szintlépés & személyre szabott pénzügyi tanácsadás & finanszírozás
Bemutatjuk a SPAR és a K&H 2023-as Hungaricool termékversenyének győzteseit, akiknek a termékeit Te is beszerezheted az INTERSPAR üzletekben.

megnézem

ismerd meg a Hungaricool győzteseket

Te & a K&H rendezvényei & a vállalkozásod sikere!

Rendezvényeinken szakértő vendégeink támogatásával olyan kérdésekkel foglalkozunk érthetően, gyakorlatiasan, amik a Te vállalkozásindítással- és fejlesztéssel kapcsolatos kérdéseidre adnak választ! Gyere el aktuális eseményünkre és építs a támogatásunkkal sikeres vállalkozást!

megnézem

üzleti tippek vállalkozóknak

pörgesd fel vállalkozásod banki hitelből & készülj fel velünk a sikeres finanszírozásra!

Ha felmerül egy új üzleti lehetőség, vagy növelni kell az árukészletet, termelési kapacitást de az adott pillanatban még nem áll rendelkezésedre a finanszírozáshoz szükséges plusz forrás, akkor érdemes mérlegelni a banki hitelfelvétel lehetőségét is.

Töltsd le díjmentes e-tananyagunkat és tudj meg mindent a vállalkozásod szintlépését támogató banki hitelfelvétel folyamatáról!

érdekel

hogyan csökkentsd költségeidet rögtön a bankválasztáskor?

3+1 hasznos szempont induló vállalkozásoknak!

Amikor cégalapításkor megkapod az adószámot, 15 nap áll rendelkezésedre ahhoz, hogy bankot válassz, és nyiss egy bankszámlát.Ne bagatelizáld el a kérdést, mert a bankolás sokba is kerülhet!

elolvasom

kérdezd a K&H szakértői csapatát

Vállalkozási ötleted vagy vállalkozásod működtetése kapcsán kérdésed van?

Mi segítünk: válaszd ki a kérdésed témájához elérhető szakértőnket és írd meg kérdésedet! A választ e-mailben kapod meg.

kérdezd a szakértőt

Ismerd meg a Cápák között 5. évad a K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíj jelöltjeit!

Nézd meg a különdíjas videókat & ismerd meg jobban az 1 millió forint értékű pénzügyi mentorprogram és a K&H pénzügyi tervezés tréning jelöltjeit & nyertesét!

különdíj jelöltek

Tudj meg a K&H különdíj jelöltekről mindent, amit érdemes & nézz a színfalak mögé!

a színfalak mögött