webáruház indítás

Nincs ma dinamikusabban bővülő piac az e-kereskedelemnél, de garancia sincs arra, hogy mindenki sikeres lesz, aki webáruházat indít. Mielőtt belevágsz, érdemes átrágni a szükséges feltételeket és azokat az alapvető funkciókat, amiket egy webáruháznak tudnia kell ahhoz, hogy esélye legyen a sikeres működéshez.

üzleti tippek, cikkek

webáruház indítás - fejlesszük vagy béreljük?

Napjainkban a webáruház készítéshez már számos megoldás áll a rendelkezésünkre. A kezdő vállalkozók szerencséjére, már nem kötelező egyedileg fejlesztetni webáruházat több százezer vagy akár millió forintért, hiszen rendkívül költséghatékony megoldások is elérhetőek. A bejegyzésben a címben feltett kérdésre keressük a választ, bemutatva ezzel a saját fejlesztésű és a bérelhető rendszerek előnyeit és hátrányait.

Órákat spórolhatsz az automatizálható számlázási funkciókkal

Vállalkozóként az idő mindig szűk keresztmetszet. A növekvő megrendelésekkel egyenes arányban pedig a kötelező adminisztráció is arányosan nőni fog. A legjobb, amit tehetsz, ha az időrabló feladatokat, amint csak tudod automatizálod. Ok, de mit lehet automatizálni? Sokkal többet, mint elsőre gondolnád.

fogalomtár

kérdezd a K&H szakértő csapatát!

Kérdésed van vállalkozási ötleted vagy vállalkozásod működtetése kapcsán? Mi segítünk: válaszd ki a kérdésed témájához elérhető szakértőnket és írd meg kérdésedet! A választ e-mailben küldjük meg.

tovább az összes szakértőhöz

Kulcsár Róbert

Shoprenter.hu vezető tanácsadója

webáruház indítás

kérdezd a K&H szakértő csapatának tagját!

Az elmúlt 15 évben már több ezer webáruház megszületésében segédkezett. Ez idő alatt több száz előadást tartott egyetemektől kezdve üzleti rendezvényeken át egészen a Shoprenter saját edukációs projektjének tekinthető “Hogyan Indítsunk Webáruházat” szemináriumig. Egyik megálmodója és szervezője Magyarország legnagyobb kkv e-kereskedelmi rendezvényének, az Ecommerce Expo-nak. Az e-kereskedelem területén végzett evangelizációs tevékenységéért kollégai gyakran hivatkoznak rá Mr. Ecommerce-ként.