webáruház indítás

Nincs ma dinamikusabban bővülő piac az e-kereskedelemnél, de garancia sincs arra, hogy mindenki sikeres lesz, aki webáruházat indít. Mielőtt belevágsz, érdemes átrágni a szükséges feltételeket és azokat az alapvető funkciókat, amiket egy webáruháznak tudnia kell ahhoz, hogy esélye legyen a sikeres működéshez.

üzleti tippek, cikkek

Webáruház indítás - Fejlesszük vagy béreljük?

Napjainkban a webáruház készítéshez már számos megoldás áll a rendelkezésünkre. A kezdő vállalkozók szerencséjére, már nem kötelező egyedileg fejlesztetni webáruházat több százezer vagy akár millió forintért, hiszen rendkívül költséghatékony megoldások is elérhetőek. A bejegyzésben a címben feltett kérdésre keressük a választ, bemutatva ezzel a saját fejlesztésű és a bérelhető rendszerek előnyeit és hátrányait.

fogalomtár

kérdezd a K&H szakértő csapatát!

Kérdésed van vállalkozási ötleted vagy vállalkozásod működtetése kapcsán? Mi segítünk: válaszd ki a kérdésed témájához elérhető szakértőnket és írd meg kérdésedet! A választ e-mailben küldjük meg.

tovább az összes szakértőhöz

Kulcsár Róbert

ShopRenter.hu Kft. vezető tanácsadója

webáruház indítás

kérdezd a K&H szakértő csapatának tagját!

Róbert a ShopRenter.hu Kft. vezető tanácsadója. Több száz webáruház létrehozásánál segédkezett már, számos e-kereskedelmi konferencia (Ecommerce Expo, Marketing Expo) meghívott előadója. „Hogyan indítsunk webáruházat?” című ingyenes élő szemináriumán immáron több mint 15.000 érdeklődőnek mutatta be, hogyan vehetik ki r észüket az internetes kereskedelem egyre növekvő sikereiből.