webáruház indítás

Nincs ma dinamikusabban bővülő piac az e-kereskedelemnél, de garancia sincs arra, hogy mindenki sikeres lesz, aki webáruházat indít. Mielőtt belevágsz, érdemes átrágni a szükséges feltételeket és azokat az alapvető funkciókat, amiket egy webáruháznak tudnia kell ahhoz, hogy esélye legyen a sikeres működéshez.

üzleti tippek, cikkek

webáruház indítás - fejlesszük vagy béreljük?

Napjainkban a webáruház készítéshez már számos megoldás áll a rendelkezésünkre. A kezdő vállalkozók szerencséjére, már nem kötelező egyedileg fejlesztetni webáruházat több százezer vagy akár millió forintért, hiszen rendkívül költséghatékony megoldások is elérhetőek. A bejegyzésben a címben feltett kérdésre keressük a választ, bemutatva ezzel a saját fejlesztésű és a bérelhető rendszerek előnyeit és hátrányait.

webáruház indítása- de hogyan? 1. rész

Rengeteg webshop működik manapság, amit elindítani, működtetni valójában sokkal kevésbé kockázatos, mint egy “sima” boltot. Mielőtt azonban belevágunk, érdemes átrágni a szükséges feltételeket és azokat az alapvető funkciókat, amiket egy webáruháznak tudnia kell.

az e-kereskedelem megkerülhetetlen – mutatjuk, hogyan lehet biztonságosan megvalósítani

A saját webáruházadat már elindítottad, de a biztonság tekintetében is körültekintő vagy? Kövesd tippjeinket & készítsd fel vállalkozásod az eredményes és biztonságos működésre az e-kereskedelem terén is!

Töltsd le a biztonságos online kereskedelem aranyszabályait bemutató infografikát!

kérdezd a K&H szakértő csapatát!

Kérdésed van vállalkozási ötleted vagy vállalkozásod működtetése kapcsán? Mi segítünk: válaszd ki a kérdésed témájához elérhető szakértőnket és írd meg kérdésedet! A választ e-mailben küldjük meg.

tovább az összes szakértőhöz

Kulcsár István Róbert

Shoprenter.hu vezető tanácsadója

webáruház indítás

kérdezd a K&H szakértő csapatának tagját!

Az elmúlt 16 évben már több ezer webáruház megszületésében segédkezett. Ez idő alatt több száz előadást tartott egyetemektől kezdve üzleti rendezvényeken át egészen a Shoprenter saját edukációs projektjének tekinthető “Hogyan Indítsunk Webáruházat” szemináriumig. Egyik megálmodója és szervezője Magyarország legnagyobb kkv e-kereskedelmi rendezvényének, az Ecommerce Expo-nak. Az e-kereskedelem területén végzett evangelizációs tevékenységéért kollégai gyakran hivatkoznak rá Mr. Ecommerce-ként.