pörgesd fel a vállalkozásod banki hitelből & készülj fel velünk a sikeres finanszírozásra!

 • töltsd le az e-tananyagot
 • készülj fel a sikeres finanszírozásra
 • nézd meg, hogy milyen összegű hitellimit érhető el vállalkozásod számára
letöltöm az e-tananyagot

hitelképes a vállalkozásom?

Tudni szeretnéd, hogy milyen összegű hitellimit ajánlat érhető el a vállalkozásod számára?

Add meg céged nevét és adószámát és máris megtudhatod, hogy milyen összegű hitellimitre számíthatsz!

Töltsd le díjmentes e-tananyagunkat és tudj meg mindent a vállalkozásod szintlépését támogató banki hitelfelvétel folyamatáról!

A tananyagból megtanulhatod az üzleti tervezés lépéseit

pénzügyi tudatosság & finanszírozási megoldások

A Hungaricool by SPAR termékverseny nyerteseinek pénzügyi mentoraraként szakértelmünkkel erősítjük a vállalkozások pénzügyi tudatosságát, finanszírozási megoldásainkkal pedig támogatjuk őket a szintlépésben!

kattints a részletekért

Ahhoz, hogy a vállalkozásod szintet léphessen és tovább fejlődhessen, pénzforrásra van szükség. Ezt dönthetsz úgy, hogy lassan haladva, évről-évre kitermeled a működés során, de választhatod a banki hitelfelvételt is, amivel jelentősen felgyorsíthatod a folyamatot. Ahhoz azonban, hogy a vállalkozásod számára a legjobb döntést hozd meg, hitelfelvétel előtt érdemes feltenni magadnak néhány kérdést!

mikor vegyek fel hitelt?

Ha felmerül egy új üzleti lehetőség, vagy növelni kell az árukészletettermelési kapacitást de az adott pillanatban még nem áll rendelkezésedre a finanszírozáshoz szükséges plusz forrás, akkor lehet mérlegelni a banki hitelfelvétel lehetőségét is. Ebbe azonban csak akkor érdemes belevágni, ha az új és a meglévő bevételekből biztonsággal tudod majd fizetni a hitelt.

 

hitelképes a vállalkozásom?

Tudni szeretnéd, hogy milyen összegű hitellimit ajánlat érhető el a vállalkozásod számára? 

 

Egy vállalkozás akkor hitelképes, ha:

 • rendszeres bevétele van terméke, szolgáltatása értékesítéséből és vállalkozói tevékenységének eredménye pozitív
 • fizetési kötelezettségeinek időben eleget tud tenni
 • a cég vezetőiről, tulajdonosairól nincs negatív információ a nyilvánosan elérhető céginformációs adatbázisokban

Vannak azonban úgynevezett K.O. kritériumok, amelyek egy hitelkérelem azonnali elutasításával járnak. Töltsd le e-tananyagunkat és nézd meg, hogy melyek azok a tényezők, amiket biztos, hogy kerülnöd kell, ha hitelt szeretnél felvenni!

milyen hitelt vegyek fel?

Ha vállalkozásod napi likviditását szeretnéd biztosítani, mert bizonyos költségek hamarabb merülnek fel, mint a bevételeid, akkor folyószámlahitel nyújthat számodra megoldást, mert:

 • a folyószámlahitel összegéig mínuszba mehet a bankszámlád egyenlege
 • a hitelkereted terhére átutalásokat indíthatsz, kártyás tranzakciókat kezdeményezhetsz,
 • készpénzben is felhasználhatod,
 • hitelkamatot csak az igénybe vett összeg után fizetsz
 • a bankszámlára beérkező jóváírásokkal automatikusan feltöltődik a hitelkeret is.

A K&H folyószámlahitel tárgyi biztosíték nélkül is elérhető, azaz nem kell fedezetet bevonnod!

Ha készletbeszerzést szeretnél finanszírozni, akkor számodra a forgóeszköz hitel, például az Széchenyi Likviditási Hitel MAX+ lehet a legjobb választás, amit állami kamatkedvezménnyel is igénybe tudsz venni!

A beruházási hitelből nagyobb összegű fejlesztéseket valósíthatsz meg, például tárgyi eszközöket, ingatlanokat vásárolhatsz, amelyek segítségével bővítheted a tevékenységed. A beruházási hitel futamidejét, valamint a törlesztő részletek nagyságát pedig a vállalkozásod pénzügyi igényeihez szabhatod.

A K&H üzlettámogató hitelt saját erő nélkül igényelheted mely szabadfelhasználású, így a hitel felhasználását nem kell számlákkal igazolnod!

 

A Széchenyi Beruházási Hitel MAX+ konstrukciót kedvezményes kamattal tudod igénybe venni, melyhez minimum 20% önerő szükséges!

inspirálódj a sikeres vállalkozások történeteiből! A K&H, „Az első millióm története” műsor stratégiai partnere

inspirálódj a sikeres vállalkozások történeteiből!

milliárdos árbevétel néhány év alatt – a CleanUp így valósította meg minden vállalkozó álmát

Bár fokozatosan erősödik Magyarországon a vállalkozói kedv, de nem mindenkinek sikerül az, amit a CleanUp megvalósított: nyolc év alatt milliárdos árbevételt ért el.

Az RTL Klub, „Az első millióm története” c. műsorban szereplő Méhész Mónika, a CleanUP alapítója, videónkban elárulja, mi a titka a cége ugrásszerű növekedésének!

inspirálódj a sikeres vállalkozások történeteiből!

van megoldás a bővüléssel járó likviditási gondokra – így lépett szintet a KicsiZso

Mennyi pénzből lehet elindítani egy vállalkozást? Mi lehet a megoldás a vállalkozás fejlődésével járó likviditási gondokra? Mire jó a lízing és kinek éri meg? Többek között erről beszélgettünk az RTL Klub, „Az első millióm története” c. műsor legutóbbi epizódjából Horváth Zsolt KicsiZsoval, a KicsiZso reggeliző tulajdonosával.

inspirálódj a sikeres vállalkozások történeteiből!

pénzügyi vakság helyett átlátható pénzügyi helyzet – így vált sikeressé a Cseppke

Hogyan lesz egy jó ötletből sikeres vállalkozás? És mi van a siker után? Az RTL Klubon, szerda esténként vetített Az első millióm története c. műsor legutóbbi epizódjában szereplő Cseppkével beszélgettünk a vállalkozás sikeréről és az ezzel együtt járó új kihívásokról.

inspirálódj a sikeres vállalkozások történeteiből!

A K&H, „Az első millióm története” műsor stratégiai partnere

„Az első millióm története” c. műsorban sikeres vállalkozók, inspiráló történeteibe nyerhetünk betekintést, melyet tíz héten át, szerda eseténként követhetünk az RTL Klubon! A műsor, valamint a Cápák között üzleti show producerét, Máté Krisztát kérdeztük az új évadokról, a műsorkészítés motivációjáról és azt is megtudtuk tőle, hogy szerinte mitől lesz sikeres egy vállalkozás!

indulni akár egyedül is, növekedni csak partnerekkel lehet

Egy vállalkozás indulásakor előnyt jelenthet, ha saját tőkéből indul és minden feladat egy kézben összpontosul, hiszen így a döntéshozatal is gyorsabb. A növekedésnek azonban éppen ez szabhat határt. Ahhoz ugyanis, hogy egy vállalkozás szintet tudjon lépni, már csapatban kell gondolkodni.

hogyan zajlik a hitelfelvétel folyamata?

1. tájékozódás, időpont egyeztetés a banki tanácsadóval:

első lépésként foglalj időpontot konzultációra a hozzád legközelebbi K&H személyes ügyfélpontra. Itt a K&H szakértő kollégájával, a személyes találkozás során átbeszélitek a vállalkozásod fejlesztési, bővítési terveit és kiválasztjátok a megvalósításhoz leginkább illő hitelezési konstrukciót.

2. hitelkérelmi dokumentum letöltése, benyújtása:

töltsd le a hitelkérelmi dokumentumot a www.kh.hu oldalról, melyet már a személyes találkozóra is magaddal hozhatsz. A Széchenyi Kártya Program MAX+ termékek igénylése esetén, a tanácsadótól kapott dokumentumokat a KAVOSZ irodáiban kell leadni.

3. hitelbírálat:

K&H termékek esetén, a hiánytalanul beadott hitelkérelmi dokumentációt követően akár 48 órán belül van hitelbírálat, míg Széchenyi Kártya Program MAX+ termékek esetében a KAVOSZ jóváhagyását követően 48 órán belül.

4. szerződéskötés:

a hitelbírálatot követő 1 héten belül elkészítjük a szerződést, melyet már csak alá kell írnod.

5. folyósítás:

az előfeltételek teljesítését követően pár munkanapon belül vállalkozásod számlájára jóváírásra kerül a jóváhagyott hitelösszeg.

 

Töltsd le díjmentes e-tananyagunkat, amelyben összegyűjtöttük, hogy milyen dokumentumok benyújtása szükséges a hitelkérelem mellé!

Az e-tananyag elkészítésében tartalomszolgáltató Partnerünk a Vállalkozás Okosan Kft. tulajdonosai, Szilágyi Anita és Vuray György voltak segítségünkre.

 

 

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A K&H üzlettámogató hiteltermék, a K&H folyószámlahitel részletes leírását, kondícióit a vonatkozó ügyfélszerződés, az Általános Szerződési Feltételek vállalati aktív szolgáltatásokra vonatkozóan (Hitel-, Kölcsön-, Bankgarancia-, Akkreditív- Váltó és Pénzügyi Lízing ügyletek), az Üzletszabályzat, valamint az aktuális Hirdetmény vállalati ügyfelek részére, valamint a Bank Széchenyi Kártya Programra vonatkozó Hirdetménye, továbbá a KAVOSZ Zrt Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzata tartalmazza, melyek megtekinthetőek tartalmazzák, amelyek megtekinthetőek bármely K&H bankfiókban, illetve a kh.hu internetes oldalon. A megkövetelt biztosítékokról, a hitelkeret összegéről és a rendelkezésre bocsátásáról a K&H Bank Zrt. minden esetben önállóan, kizárólag a saját feltételei szerint dönt. A Garantiqa Hitelgarancia Zrt. a készfizető kezességi kérelmeket saját hatáskörben bírálja el. A kezesség vállalási díj tájékoztató jellegű, az Ügyfél által ténylegesen fizetendő kezességi díj a garantált hitelösszegre (szerződött hitelösszeg 90%-a) vetítettt bruttó kezességi díj Ft-ban megállapított összegének és a hitelösszegre vetített kezességi díjtámogatás (1%) Ft-ban megállapított összegének a különbözeteA kezességvállalás részletes leírását, illetve feltételeit az ügyfélszerződés, a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. szerződési feltételei, üzletszabályzata, valamint az aktuális hirdetménye tartalmazza. A kondíciók módosításának jogát a Bank, a KAVOSZ és a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. fenntartja.