díjmentes e-tanyagyok vállalkozóknak

A K&H: üzletet ide! edukációs program célja, hogy megválaszoljon minden olyan kérdést, ami saját vállalkozásod elindításához vagy a már működő céged szintlépéséhez szükséges.

a Te ötleted & a K&H díjmentes e-tananyagai & üzleti tippjei vállalkozásindításhoz & vállalkozásfejlesztéshez!

adózási határidők & vevőszerzési tippek vállalkozásoknak

Működtesd még tudatosabban a vállalkozásodat! Először partnerünk a Vállalkozás Okosan vezető tanácsadója, Szilágyi Anita segítségével megismerheted a 2024 második negyedévében aktuális adózási határidőket és az ezzel kapcsolatos teendőidet! Ezt követően Mándó Milánnal, a Minner alapítójával beszéljük át az idei év egyik legnagyobb vállalkozói kihívásának a növekedésnek, a vevőszerzésnek a lehetőségeit!


2024 adóváltozások: ezt kell tudnod vállalkozóként

Légy naprakész és ismerd meg a K&H és a Vállalkozás Okosan támogatásával, hogy a 2024-es év milyen adózási változásokat hoz, hogy vállalkozásod zökkenőmentesen alkalmazkodhasson a megváltozott környezethez & indítsd sikeresen az évet!

Töltsd le az előadáshoz tartozó prezentációt is, amiben gyakorlati példákon mutatjuk be a változásokat!

Te & az üzleti terv

Induló vagy működő vállalkozásod alapja az üzleti terv, mely megmutatja, hogyan lehet ötletedből profitot termelő vállalkozást indítani és sikeresen fenntartani.

Töltsd le a „Te & az üzleti terv” infografikát & tudd meg most, hogyan vidd végig ötletedet a megvalósítás útján & milyen fontos kérdésekre találj választ!

Te & a pénzügyi tervezés

 

A vállalkozások esetében az ördög leginkább a pénzügyi tervben rejlik. Ebben a dokumentumban kell összeszedned, milyen bevételeid, miből és mikor érkeznek, illetve azt is, hogy mire és mikor kell kiadnod pénzt ahhoz, hogy minden folyamatosan, gördülékenyen működhessen.

Töltsd le a „Te & a pénzügyi tervezés” infografikát, mely sorvezető ahhoz, hogyan láss neki várható bevételeid és kiadásaid összegzéséhez, hogy minden szempontból átlásd a várható pénzügyi helyzetedet.

Te & vállalkozás indítás 6 lépésben

 

Ha már eldöntötted, hogy elindítod a vállalkozásodat, akkor sok mindent végig kell gondolnod, például, hogy melyik cégforma lesz számodra legmegfelelőbb, milyen mértékű felelősséget vállalsz a céged működése kapcsán, az általad kiválasztott tevékenységhez milyen végzettség, netán engedély szükséges, milyen foglalkoztatási jogviszony lesz a legoptimálisabb.

Töltsd le a „Te & a vállalkozás indítás 6 lépésben” infografikát, mely lépésről lépésre végig vezet a döntési pontokon!

Te & egyéni vállalkozás indítása 1x1

 

Ha úgy döntöttél, hogy egyéni vállalkozóként valósítod meg üzleti ötletedet, akkor nincs más dolgod, mint elindítani a tevékenységedet!

Töltsd le a „Te & az egyéni vállalkozás indítása 1x1” infografikát, mely lépésről lépésre végig vezet a folyamaton a webes ügysegéd regisztrációtól kezdve, az adózási formák kiválasztásáig!

Te & a cégalapítás

 

Ha vállalkozói tevékenységed elindításához gazdasági társaságot alapítasz, akkor még sok döntés meghozatala vár rád, például cégformát kell választanod (bt vagy kft), ellenőrizned kell, hogy a kiválasztott tevékenységhez milyen végzettség, netán engedély szükséges. Ezeken túl be kell szerezned még az alapításhoz szükséges iratokat, majd elindítanod a cégbejegyzést.

Töltsd le a „Te & a cégalapítás” infografikát, melyből megismerheted a cégalapítás részleteit & az előtted álló teendőket!

Te & a sikeres pitch

 

Ha megfordult már a fejedben, hogy tőkebefektetői támogatással fejleszd vállalkozásodat, akkor a jó ötlet mellé szükséged lesz egy ütős & hatásos pitch-re, hogy elnyerd a befektetők érdeklődését!

Töltsd le a „Te & a sikeres pitch” infografikát, melyből megismerheted a meggyőző cégbemutatás tartalmi elemeit! Sőt, abban is segítünk, hogyan add elő úgy, hogy semmi ne állhasson a befektetés & a szintlépés útjába!

már működő vállalkozásod van & szeretnél szintet lépni?

Ahhoz, hogy a vállalkozásod szintet léphessen és tovább fejlődhessen, pénzforrásra van szükség. Ezt dönthetsz úgy, hogy lassan haladva, évről-évre kitermeled a működés során, de választhatod a banki hitelfelvételt is, amivel jelentősen felgyorsíthatod a folyamatot.

tovább

kedvezményprogram vállalkozásoknak

Induló & működő vállalkozások támogatása céljából a K&H vállalkozói extra számlacsomagok havi díját elengedjük a számlanyitástól számított 12 hónapig!

A vállalkozásindító kedvezményprogramhoz számos partnerünk is csatlakozott, kedvezményeikkel akár 100 ezer forintot is megspórolhatsz!

érdekel

 

 

kérdezd a K&H szakértő csapatát!

Kérdésed van üzleti-, pénzügyi tervezés kapcsán, a megfelelő adózási formát keresed, vagy céged likviditásához, szintlépéséhez finanszírozásra van szükséged? Mi segítünk: válaszd ki a kérdésed témájához elérhető szakértőnket és írd meg kérdésedet! A választ e-mailben küldjük meg.

Rammacher Zoltán

pénzügyek, finanszírozás, lízing

kkv marketing és értékesítés támogatás vezető, K&H Bank

Zoltán, több mint 10 éves banki tapasztalattal rendelkezik. Karrierjét marketing területen kezdte, majd nagyvállalati ügyfelek kockázatelemzésévelhitelügyleteivel, majd a kkv ügyfelek lízing értékesítésével, valamint lakossági hitelekértékesítéséért volt felelős. Jelenleg a kkv marketing és értékesítés támogatás vezetője. Vállalkozói finanszírozással kapcsolatos kérdésed van, esetleg lízingfinanszírozásban gondolkozol, fordulj hozzá bizalommal!

Vuray György

vállalkozástervezés, cégalapítás és pénzügyek

vállalkozási pénzügyi, és üzletfejlesztési tanácsadó a Vállalkozás Okosan alapítója, vezető tanácsadója

A kezdetekben György fő területe a vállalkozásfinanszírozás volt, de a 2008-as pénzügyi válságot követően partnerei körében felértékelődött az üzleti tervezés, a pénzügyi tervezés, a kockázatelemzés iránti érdeklődés, az ezekre irányuló tanácsadás igénye. Tanácsadói munkája során olyan információkkal látja el a cégvezetőket, melyek segítségével vállalkozásukat biztonságosabban és eredményesebben tudják vezetni. Segítségre van szükséged üzleti tervezésben? Szeretnél többet megtudni és megérteni vállalkozásod pénzügyeiről? Kérdéseiddel keresd Györgyöt, aki minden esetben érthető, és a gyakorlatban azonnal használható választ fog adni!

Szilágyi Anita

vállalkozástervezés, pénzügyek

közgazdász, regisztrált mérlegképes könyvelő, adótanácsadó

Anita közgazdász, a kis- és középvállalkozások üzleti patrónusa a Vállalkozás Okosan alapítója, vezető tanácsadója. 25 éve dolgozik gazdasági területen, 8 éve pedig kifejezetten a vállalkozókat segíti a multik világában szerzett tapasztalataival. Szakmai előélete során megfordult mind nagyobb, mind kisebb cégeknél, dolgozott pénzügyi vezetőként, kontrollerként, könyvelőként is, tehát szinte a teljes pénzügyi-számviteli területen.
Magát, határozott, pörgős embernek tartja, nem épp az a csendes, halk szavú könyvelőalkat. Magánemberként kedves és szórakoztató, de a munkában egyáltalán nem ismer tréfát és mellébeszélést. Fordulj hozzá bizalommal, vállalkozásodat érintő pénzügyi, adózási kérdésekben!