kedvezmények

A K&H Bank az induló és fejlődő vállalkozások támogatása céljából kiemelt kedvezményt biztosít számlavezetési szolgáltatásából. A kedvezményprogramhoz számos partnerünk is csatlakozott. Nincs más teendőd, mint vállalkozásod adatainak megadásával regisztrálni a kedvezmények igénybevételéhez. Az aktuális ajánlatokat itt érheted el.

kérjük, add meg a vállalkozásaid adatait!

Köszönjük, hogy regisztráltál a vállalkozói kedvezményekre, melyeket partnereinknél azonnal igénybe tudod venni a visszaigazoló e-mail felmutatásával!

{{$select.selected.name}}

kedvezmények listája

A kedvezménykártyával elérhető termékek és szolgáltatások – a kifejezetten ekként megjelölt termékeket és szolgáltatásokat kivéve – nem a K&H Bank Zrt. (Bank) termékei és szolgáltatásai, azokat a Bank együttműködő partnerei biztosítják. A nyújtott kedvezmények alapja a Bank és az együttműködő partner között létrejött együttműködési megállapodás. Az együttműködési megállapodás esetleges megszűnése vagy módosítása esetén a nyújtott kedvezmény megszűnhet, mértéke vagy tartalma módosulhat. A Bank a kedvezmény esetleges megszűnéséről vagy módosulásáról az érdeklődőket az uzletetide.hu honlapon keresztül tájékoztatja. A partnerek által nyújtott, kedvezménnyel érintett termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban a Bank semmifajta felelősséget nem vállal, azokkal kapcsolatban mindennemű felelősség az érintett partnert terheli és azokért a partner tartozik helytállni. További részletek a Felhasználási feltételekben.