vállalkozásindító kedvezmények

Induló és fejlődő vállalkozások támogatása céljából a K&H start extra számlacsomag havi díját nem számoljuk fel a számlanyitástól számított 6 hónapig! A vállalkozásindító kedvezményprogramhoz számos partnerünk is csatlakozott. Nincs más teendőd, mint vállalkozásod adatainak megadásával regisztrálni a kedvezmények igénybevételéhez. Az aktuális ajánlatokat itt érheted el.

kérjük, add meg a vállalkozásaid adatait!

Az üzlettámogató partnerkedvezmények kuponfüzet személyes átvételéhez szükséges információkat vállalkozásod e-mail címére küldjük!

kedvezmények listája

bankolj és számlázz online!

próbáld ki a kettőt együtt az innovatív Számlázz.hu autokasszával a K&H-nál!

nincs még K&H bankszámlád?

egy teljes évig elfelejtheted a K&H vállalkozói extra számlacsomagok havidíját, ha Számlázz.hu ügyfélként most új K&H bankszámlát nyitsz!

 

Építsd márkád üzenetét, jelenj meg minőségi hazai weboldalak felületein egyszerűen és maximalizáld bevételeidet!

Minden új hirdetőnek 60 perces, ingyenes konzultációt biztosítunk 50 000 forint értékben!

Az ingyenes konzultáció során egyeztetjük vállalkozásod aktuális kommunikációs céljait, közösen meghatározzuk a hirdetési stratégia főbb sarokpontjait, valamint bemutatjuk, hogy a DisplayNOW hirdetési webáruház lehetőségei milyen módon tudnak segíteni abban, hogy magasabb szintre lépj az üzletben!

 

Indíts webáruházat most 20% kedvezménnyel

Shoprenter.hu - Magyarország piacvezető webáruház platformja

A Shoprenter pontosan tudja, hogy milyen egy saját vállalkozást a nulláról felépíteni, hiszen több mint 6 000 webáruház használja jelenleg rendszerüket.

Ezért most segítségképp 20% kedvezményt nyújtanak webáruházad elindításához.

Kata tanoda - online tanfolyam

minden, amit tudnod kell egy katás vállalkozásról

Az online tanfolyam ára bruttó 19 900 forint helyett, kedvezményesen bruttó 16 900 forint

A Vállalkozás Okosan csapata egy olyan komplett Katás tanfolyamot állított össze, ami tartalmazza az összes olyan fontos információt, ami ahhoz szükséges, hogy eredményesen indítsd el a Katás vállalkozásodat, sőt, még az áfás Katásról és a Katás bt-ről is hasznos információkat kaphatsz! A közérthető tananyagból megtudhatod, hogy mit kell tenned, mielőtt elindítod a Katás vállalkozásod, mi a Kata adózás lényege, kinek való és kinek nem jó a Kata, hogyan tudod lépésről-lépésre elindítani a Katás vállalkozásod és mire kell figyelned a működtetése során!

vállalkozás okosan - online vállalkozói képzés

A képzés ára bruttó 24 900 forint helyett, kedvezményesen bruttó 19.900 forint

Kb. 6 órás videós képzésünkön arról beszélünk, amiket a leggyakrabban kérdeztek tőlünk tanácsadói munkánk során. Így megtudhatod az induláshoz szükséges legfontosabb információkat a számodra ideális adózási, és vállalkozási forma kiválasztásáról, adózásról, vállalkozói pénzügyekről, üzleti tervezésről, pénzügyi tervezésről, kintlévőség kezelésről.

A felvételek egyenként kb. 20-30 percesek, így kényelmesen, saját időbeosztásodhoz igazítva nézheted meg őket.

BÓNUSZ: ha megveszed kedvezményesen online képzésünket, a változó adó-és egyéb szabályok miatt minden év elején hasonló formában megküldjük neked, így tudásod mindig naprakész lesz!

prezentációdizájn és előadói felkészítés, tréningezés - 20% kedvezménnyel

Prezentálj Te is mesterfokon! Állj ki magabiztosan közönséged elé, alkosd meg a PreziMester.hu-val a legütősebb prezentációt, amivel igazán sikerre hangoltan jelenhetsz meg tárgyalópartnereid előtt!

A PreziMester.hu azzal segíti vállalkozásodat, hogy a csapattagokat ütőképessé varázsolja még a legnehezebb megjelenésekre is, legyen szó befektetők előtti prezentálásról vagy egyéb tárgyalásokról, előadásokról. Egyéni előadói felkészítéseink keretében felépítjük a leghatásosabb érvrendszeredet, prezentáció dizájnereink pedig felpörgetik PowerPointodat vagy Prezidet. E szolgáltatásokat most 20% kedvezménnyel kínáljuk Neked!

profi weboldal, fejlesztők és fejlesztési díjak nélkül – 20% kedvezménnyel

Webgenerátor Kft

Indítsd el vállalkozásod weboldalát gyorsan, egyszerűen és olcsón!

Induló vagy már működő vállalkozásodnak, rövid időn belül, kedvező, fix összegű éves díjért korszerű weboldalt, webshopot hozunk létre a speciálisan kialakított Webgenerátor, weboldal készítő rendszerünk segítségével.

promóciós termékek, reklámajándékok – 25% kedvezmény

Stúdió 68 Reklámajándék Kft

Egy jól kiválasztott, egyedi reklámajándék többszörösen megtérül vállalkozásodnak! Reklámozd hatékonyan cégedet, azonnali, 25%-os megtakarítással!Nincs korlátozás, a kedvezményt minden általunk forgalmazott termékre és szolgáltatásra igénybe veheted!

A kedvezménykártyával elérhető termékek és szolgáltatások – a kifejezetten ekként megjelölt termékeket és szolgáltatásokat kivéve – nem a K&H Bank Zrt. (Bank) termékei és szolgáltatásai, azokat a Bank együttműködő partnerei biztosítják. A nyújtott kedvezmények alapja a Bank és az együttműködő partner között létrejött együttműködési megállapodás. Az együttműködési megállapodás esetleges megszűnése vagy módosítása esetén a nyújtott kedvezmény megszűnhet, mértéke vagy tartalma módosulhat. A Bank a kedvezmény esetleges megszűnéséről vagy módosulásáról az érdeklődőket az uzletetide.hu honlapon keresztül tájékoztatja. A partnerek által nyújtott, kedvezménnyel érintett termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban a Bank semmifajta felelősséget nem vállal, azokkal kapcsolatban mindennemű felelősség az érintett partnert terheli és azokért a partner tartozik helytállni. További részletek a Felhasználási feltételekben.