vállalkozásindító kedvezmények

Induló és fejlődő vállalkozások támogatása céljából a K&H start extra számlacsomag havi díját nem számoljuk fel a számlanyitástól számított 6 hónapig! A vállalkozásindító kedvezményprogramhoz számos partnerünk is csatlakozott. Nincs más teendőd, mint vállalkozásod adatainak megadásával regisztrálni a kedvezmények igénybevételéhez. Az aktuális ajánlatokat itt érheted el.

kérjük, add meg a vállalkozásaid adatait!

Köszönjük, hogy regisztráltál a vállalkozói kedvezményekre, melyeket partnereinknél azonnal igénybe tudod venni a visszaigazoló e-mail felmutatásával!

{{$select.selected.name}}

kedvezmények listája

induló vállalkozások számára 6 hónapig nem számolunk fel havi díjat!

Nyiss K&H start extra vállalkozói számlacsomagot és akció keretében, a számlacsomag havi díját nem számoljuk fel a számlanyitástól számított 6 hónapig!

Regisztrálj vállalkozásod adataival a kedvezmény érvényesítéséhez!

A kedvezményt bármelyik K&H bankfiókban a számlanyitáskor érvényesítheted a regisztrációt visszaigazoló e-mail felmutatásával!

Billingo Startup Támogatás

1 éves Billingo Premium előfizetés ingyen

a max. 3 hónapja alapított induló vállalkozásoknak

 

A Billingo online számlázó program szívén viseli az induló vállalkozások sorsát, ezért a maximum 3 hónapja alapított induló és startup vállalkozások 1 teljes évig ingyen használhatják a Billingo Premium verzióját. Benne a lehető legtöbb funkcióval és ajándékkal.

 

indíts webáruházat most 50% kedvezménnyel

ShopRenter.hu - Magyarország piacvezető webáruház platformja

A ShopRenter pontosan tudja, hogy milyen egy saját vállalkozást a nulláról felépíteni, hiszen több mint 3500 webáruházat indító választotta már rendszerüket.

Ezért most segítségképp 50% kedvezményt nyújtunk webáruházad elindításához.

prezentációdizájn és előadói felkészítés, tréningezés - 20% kedvezménnyel

Prezentálj Te is mesterfokon! Állj ki magabiztosan közönséged elé, alkosd meg a PreziMester.hu-val a legütősebb prezentációt, amivel igazán sikerre hangoltan jelenhetsz meg tárgyalópartnereid előtt!

A PreziMester.hu azzal segíti vállalkozásodat, hogy a csapattagokat ütőképessé varázsolja még a legnehezebb megjelenésekre is, legyen szó befektetők előtti prezentálásról vagy egyéb tárgyalásokról, előadásokról. Egyéni előadói felkészítéseink keretében felépítjük a leghatásosabb érvrendszeredet, prezentáció dizájnereink pedig felpörgetik PowerPointodat vagy Prezidet. E szolgáltatásokat most 20% kedvezménnyel kínáljuk Neked!

vállalkozás okosan - online vállalkozói képzés

A képzés ára bruttó 24 900 forint helyett, kedvezményesen bruttó 19.900 forint

Kb. 6 órás videós képzésünkön arról beszélünk, amiket a leggyakrabban kérdeztek tőlünk tanácsadói munkánk során. Így megtudhatod az induláshoz szükséges legfontosabb információkat a számodra ideális adózási, és vállalkozási forma kiválasztásáról, adózásról, vállalkozói pénzügyekről, üzleti tervezésről, pénzügyi tervezésről, kintlévőség kezelésről.

A felvételek egyenként kb. 20-30 percesek, így kényelmesen, saját időbeosztásodhoz igazítva nézheted meg őket.

BÓNUSZ: ha megveszed kedvezményesen online képzésünket, a változó adó-és egyéb szabályok miatt minden év elején hasonló formában megküldjük neked, így tudásod mindig naprakész lesz!

profi weboldal, fejlesztők és fejlesztési díjak nélkül – 20% kedvezménnyel

Webgenerátor Kft

Indítsd el vállalkozásod weboldalát gyorsan, egyszerűen és olcsón!

Induló vagy már működő vállalkozásodnak, rövid időn belül, kedvező, fix összegű éves díjért korszerű weboldalt, webshopot hozunk létre a speciálisan kialakított Webgenerátor, weboldal készítő rendszerünk segítségével.

promóciós termékek, reklámajándékok – 25% kedvezmény

Stúdió 68 Reklámajándék Kft

Egy jól kiválasztott, egyedi reklámajándék többszörösen megtérül vállalkozásodnak! Reklámozd hatékonyan cégedet, azonnali, 25%-os megtakarítással!Nincs korlátozás, a kedvezményt minden általunk forgalmazott termékre és szolgáltatásra igénybe veheted!

cégbemutató album / referencia könyv -

6 990 forint helyett 1 990 forintért

bookstreet53.com

Készítsd el vállalkozásod első keménytáblás referencia albumát! Mutasd be vállalkozásod minőségi szolgáltatását, termékeit leendő vevőidnek meggyőző köntösben!

Kezdj hozzá még ma cégbemutató albumod szerkesztéséhez és használd már a következő tárgyalásodon!

 

Billingo Premium kedvezmény

3 hónap Billingo Premium előfizetés ingyen

a 3 hónapnál régebben alapított vállalkozásoknak

 

Gondtalan és modern számlázásra vágysz a lehető legkevesebb felesleges adminisztrációval? Válts Billingóra és élvezd az örömteli számlázást az elérhető legtöbb funkcióval és ajándékkal 3 hónapig ingyen!

 

A kedvezménykártyával elérhető termékek és szolgáltatások – a kifejezetten ekként megjelölt termékeket és szolgáltatásokat kivéve – nem a K&H Bank Zrt. (Bank) termékei és szolgáltatásai, azokat a Bank együttműködő partnerei biztosítják. A nyújtott kedvezmények alapja a Bank és az együttműködő partner között létrejött együttműködési megállapodás. Az együttműködési megállapodás esetleges megszűnése vagy módosítása esetén a nyújtott kedvezmény megszűnhet, mértéke vagy tartalma módosulhat. A Bank a kedvezmény esetleges megszűnéséről vagy módosulásáról az érdeklődőket az uzletetide.hu honlapon keresztül tájékoztatja. A partnerek által nyújtott, kedvezménnyel érintett termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban a Bank semmifajta felelősséget nem vállal, azokkal kapcsolatban mindennemű felelősség az érintett partnert terheli és azokért a partner tartozik helytállni. További részletek a Felhasználási feltételekben.