vállalkozásindító kedvezmények

Induló és fejlődő vállalkozások támogatása céljából a K&H start extra számlacsomag havi díját nem számoljuk fel a számlanyitástól számított 6 hónapig! A vállalkozásindító kedvezményprogramhoz számos partnerünk is csatlakozott. Nincs más teendőd, mint vállalkozásod adatainak megadásával regisztrálni a kedvezmények igénybevételéhez. Az aktuális ajánlatokat itt érheted el.

kérjük, add meg a vállalkozásaid adatait!

Köszönjük, hogy regisztráltál a vállalkozói kedvezményekre, melyeket partnereinknél azonnal igénybe tudod venni a visszaigazoló e-mail felmutatásával!

{{$select.selected.name}}

kedvezmények listája

bankolj és számlázz online!

próbáld ki a kettőt együtt az innovatív Számlázz.hu autokasszával a K&H-nál!

nincs még K&H bankszámlád?

egy teljes évig elfelejtheted a K&H vállalkozói extra számlacsomagok havidíját, ha Számlázz.hu ügyfélként most új K&H bankszámlát nyitsz!

 

induló vállalkozások számára 6 hónapig nem számolunk fel havi díjat!

Nyiss K&H start extra vállalkozói számlacsomagot és akció keretében, a számlacsomag havi díját nem számoljuk fel a számlanyitástól számított 6 hónapig!

Regisztrálj vállalkozásod adataival a kedvezmény érvényesítéséhez!

A kedvezményt bármelyik K&H bankfiókban a számlanyitáskor érvényesítheted a regisztrációt visszaigazoló e-mail felmutatásával!

Kata tanoda - online tanfolyam

minden, amit tudnod kell egy katás vállalkozásról

Az online tanfolyam ára bruttó 19 900 forint helyett, kedvezményesen bruttó 16 900 forint

A Vállalkozás Okosan csapata egy olyan komplett Katás tanfolyamot állított össze, ami tartalmazza az összes olyan fontos információt, ami ahhoz szükséges, hogy eredményesen indítsd el a Katás vállalkozásodat, sőt, még az áfás Katásról és a Katás bt-ről is hasznos információkat kaphatsz! A közérthető tananyagból megtudhatod, hogy mit kell tenned, mielőtt elindítod a Katás vállalkozásod, mi a Kata adózás lényege, kinek való és kinek nem jó a Kata, hogyan tudod lépésről-lépésre elindítani a Katás vállalkozásod és mire kell figyelned a működtetése során!

Indíts webáruházat most 50% kedvezménnyel

Shoprenter.hu - Magyarország piacvezető webáruház platformja

A Shoprenter pontosan tudja, hogy milyen egy saját vállalkozást a nulláról felépíteni, hiszen több mint 5 300 webáruház használja jelenleg rendszerüket.

Ezért most segítségképp 50% kedvezményt nyújtanak webáruházad elindításához.

vállalkozás okosan - online vállalkozói képzés

A képzés ára bruttó 24 900 forint helyett, kedvezményesen bruttó 19.900 forint

Kb. 6 órás videós képzésünkön arról beszélünk, amiket a leggyakrabban kérdeztek tőlünk tanácsadói munkánk során. Így megtudhatod az induláshoz szükséges legfontosabb információkat a számodra ideális adózási, és vállalkozási forma kiválasztásáról, adózásról, vállalkozói pénzügyekről, üzleti tervezésről, pénzügyi tervezésről, kintlévőség kezelésről.

A felvételek egyenként kb. 20-30 percesek, így kényelmesen, saját időbeosztásodhoz igazítva nézheted meg őket.

BÓNUSZ: ha megveszed kedvezményesen online képzésünket, a változó adó-és egyéb szabályok miatt minden év elején hasonló formában megküldjük neked, így tudásod mindig naprakész lesz!

prezentációdizájn és előadói felkészítés, tréningezés - 20% kedvezménnyel

Prezentálj Te is mesterfokon! Állj ki magabiztosan közönséged elé, alkosd meg a PreziMester.hu-val a legütősebb prezentációt, amivel igazán sikerre hangoltan jelenhetsz meg tárgyalópartnereid előtt!

A PreziMester.hu azzal segíti vállalkozásodat, hogy a csapattagokat ütőképessé varázsolja még a legnehezebb megjelenésekre is, legyen szó befektetők előtti prezentálásról vagy egyéb tárgyalásokról, előadásokról. Egyéni előadói felkészítéseink keretében felépítjük a leghatásosabb érvrendszeredet, prezentáció dizájnereink pedig felpörgetik PowerPointodat vagy Prezidet. E szolgáltatásokat most 20% kedvezménnyel kínáljuk Neked!

profi weboldal, fejlesztők és fejlesztési díjak nélkül – 20% kedvezménnyel

Webgenerátor Kft

Indítsd el vállalkozásod weboldalát gyorsan, egyszerűen és olcsón!

Induló vagy már működő vállalkozásodnak, rövid időn belül, kedvező, fix összegű éves díjért korszerű weboldalt, webshopot hozunk létre a speciálisan kialakított Webgenerátor, weboldal készítő rendszerünk segítségével.

promóciós termékek, reklámajándékok – 25% kedvezmény

Stúdió 68 Reklámajándék Kft

Egy jól kiválasztott, egyedi reklámajándék többszörösen megtérül vállalkozásodnak! Reklámozd hatékonyan cégedet, azonnali, 25%-os megtakarítással!Nincs korlátozás, a kedvezményt minden általunk forgalmazott termékre és szolgáltatásra igénybe veheted!

A kedvezménykártyával elérhető termékek és szolgáltatások – a kifejezetten ekként megjelölt termékeket és szolgáltatásokat kivéve – nem a K&H Bank Zrt. (Bank) termékei és szolgáltatásai, azokat a Bank együttműködő partnerei biztosítják. A nyújtott kedvezmények alapja a Bank és az együttműködő partner között létrejött együttműködési megállapodás. Az együttműködési megállapodás esetleges megszűnése vagy módosítása esetén a nyújtott kedvezmény megszűnhet, mértéke vagy tartalma módosulhat. A Bank a kedvezmény esetleges megszűnéséről vagy módosulásáról az érdeklődőket az uzletetide.hu honlapon keresztül tájékoztatja. A partnerek által nyújtott, kedvezménnyel érintett termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban a Bank semmifajta felelősséget nem vállal, azokkal kapcsolatban mindennemű felelősség az érintett partnert terheli és azokért a partner tartozik helytállni. További részletek a Felhasználási feltételekben.