nyiss K&H vállalkozói számlacsomagot!

  • ismerd meg az innovatív bankolás élményét & akár 40 000 forint jóváírást kaphatsz
  • 1 évig 0 forint a számlacsomagok havidíja, EBKM: 0,01%
  • & akár egymillió forint Partnerkedvezmény
érdekel

spórolj időt és pénzt vállalkozásodnak a K&H-val és zsebeld be az akár egymillió forint összértékű Partnerkedvezményeket!


Induló & működő vállalkozások támogatása céljából a K&H vállalkozói extra számlacsomagok havi díját elengedjük a számlanyitástól számított 12 hónapig! A K&H vállalkozói kedvezményprogramhoz számos Partnerünk is csatlakozott, kedvezményeikkel akár egymillió forintot is megspórolhatsz!

Partnereink kedvezményeivel még menőbb lehet a vállalkozásod & akár egymillió forintot is megspórolhatsz!

TE & a K&H vállalkozói extra számlacsomagok

& akár 40 000 forint jóváírás

Nyisd meg K&H start-, dinamikus-, aktív exta számlacsomagodat, & 1 évig akár el is felejtheted a havidíjat! A számlanyitást követően, vedd igénybe Partnereink további kedvezményeit is, akár egymillió forint értékben!

digitális bankolás & akár 40 000 forint jóváírás & ismerd meg Kate-et, személyes pénzügyi digitális asszisztensedet

készítsd el vállalkozásod nyomtatott marketingeszközeit a NyomdaGuru segítségével és Vedd igénybe a kedvezményeket!

K&H ügyfélként, a NyomdaGuru weboldalán az első 100 db szórólapodat, vagy 50 db névjegykártyádat, vagy 30 db plakátodat díjmentesen rendelheted meg, az egyszer felhasználható 11 900 forint értékű kuponnal & 25.000 Ft kedvezmény - 40.000 Ft értékű rendelés felett & 50.000 Ft kedvezmény - 100.000 Ft értékű rendelés felett

pörgesd fel online értékesítésedet, béreld féláron Shoprenter webáruház platformodat & a megspórolt összeget fordítsd vállalkozásod fejlesztésére!

K&H ügyfélként, most egy évig 50% kedvezménnyel veheted igénybe a Shoprenter szolgáltatásait új webáruház indítása esetén:

bronze csomag: 53 910 Ft + áfa helyett 26 955 Ft + áfa

silver csomag: 157 410 Ft + áfa helyett 78 705 Ft + áfa

gold csomag: 314 910 Ft + áfa helyett 157 455 Ft + áfa

platinum csomag: 629 910 Ft + áfa helyett 314 955 Ft + áfa

személyre szabott ajánlat helyszíni felméréssel napelemes rendszer telepítésére

& akár 1 000 000 Ft telepítési kedvezmény

 

Telepíts napelemes rendszert, és csökkentsd vállalkozásod energia költségeit hosszú távon!

A HMKE napelemes rendszer szerződéses árából, teljesítmény kategóriánként eltérő, fix összegű (nettó) kedvezmény vehető igénybe.

 

mutasd meg a márkád erősségeit az üzlethelyiségedben, vagy az irodádban! Vedd igénybe a Brandventure kedvezményes szolgáltatásait!

40% kedvezmény logo & brand auditra

irodadekoráció és üzletberendezés tanácsadás 30% kedvezménnyel

marketing tanácsadásra 30% kedvezménnyel

minimalizáld céges kockázataidat & próbáld ki az OPTEN céginformációs szolgáltatásait, melyek értéke 60 000 forint!

Kockázatkezelés, döntéstámogatás, üzletszerzés egy felületen! A díjmentes tesztidőszak segítségével kipróbálhatod a CÉGTÁR, az OPTEN – Kapcsolati Háló modul, az OPTEN – Idővonal modul, az Iratjegyzék, a Mérlegtár és a Cégelemzés szolgáltatásainkat.

 

szeretnéd vállalkozói ismereteidet bővíteni? Összesen akár 7 0000 forintot spórolhatsz a Vállalkozás Okosan termékeinek kedvezményes megvásárlása esetén!

adókalkulátorok és eredménytervező 11.900 forint helyett 9.900 forintvállalkozói képzés online 29.900 forint helyett 24.900 forint

50% Eszerződés.hu kedvezmény éves csomag vásárlás esetén

 

egyszerű és automatizált elektronikus szerződéskötés

átlátható központi dokumentumtár

saját sablonokból generálható szerződések

 

 

A Partnerkedvezmények igénybevételének feltétele, a K&H start-,  dinamikus-, aktív extra számlacsomagok megnyitása az Akció időszaka alatt.

Az Akció időszaka: 2024. március 14. - 2024. december 31.

A Partnerkedvezményeket a számlanyitást követően a K&H Bank által kiküldött e-mail-ben elhelyezett, a Partnerek kedvezményes ajánlatait tartalmazó linken keresztül lehet igényelni. Partnerek a kedvezmények biztosításához további adminisztratív feltételeket határozhatnak meg.

 

A termékfeltételekre vonatkozóan megjelenített tájékoztatás nem teljeskörű. A jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. Az akció részletes leírását, illetve feltételeit az ügyfélszerződés, a Vállalati ügyfelek részére nyújtott pénzforgalmi és betéti szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, az Elektronikus azonosítású banki szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H mobilinfo szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei, az Üzletszabályzat, az aktuális Hirdetmény vállalati ügyfelek részére, valamint a „hirdetmény K&H vállalkozói extra számlacsomagok kedvezményes havidíj és Partnerkedvezmények" dokumentum tartalmazza, mely dokumentumok megtekinthetőek a kh.hu internetes oldalon és a K&H Bank Zrt. személyes ügyfélpontjaiban.

 

& még jobban is rákapcsolnál?

  • állj össze más vállalkozókkal a K&H: üzletet ide! oldalon
  • & osszátok meg az üzlethelyiséget
  • & vonzzátok be egymás vásárlóit
  • & együtt még menőbbek lehettek
érdekel