kedvezményprogram induló vállalkozásoknak

Induló & egy éven belül alapított vállalkozások támogatása céljából a K&H start extra számlacsomag havi díját elengedjük a számlanyitástól számított 12 hónapig! A vállalkozásindító kedvezményprogramhoz számos partnerünk is csatlakozott, kedvezményeikkel akár 100 ezer forintot is megspórolhatsz!

nyisd meg K&H vállalkozói start extra számlacsomagodat

 

  • számlacsomag havidíját 1 évig akár el is felejtheted, így 12 132 forintot azonnal megspórolsz
  • digitalizáld & használd Mastercard bankkártyád & 20 000 forint jóváírást kaphatsz
  • vedd igénybe Partnereink további kedvezményeit

maxold ki a sikeres indulást, vedd igénybe Partnereink kedvezményeit & akár 100 ezer forintot is megspórolhatsz!

TE & a K&H start extra számlacsomag Mastercard bankkártyával & jól indul a vállalkozásod

Nyisd meg K&H start exta számlacsomagodat, melynek havidíját 1 évig akár el is felejtheted, így 12 132 forintot azonnal megspórolsz! Digitalizáld & használd Mastercard bankkártyád & 20 000 forint jóváírást kaphatsz! A számlanyitást követően, vedd igénybe Partnereink további kedvezményeit is, akár 100 000 forint értékben!

Az akció érvényessége: 2023. március 13. - június 13.

biztosítsd a bankkártyás fizetés lehetőségét vevőid részére & spórolj akár 18 000 forintot*!

K&H ügyfélként, most 6 havi bankkártya elfogadás havi adminisztrációs díjat visszatérítünk* K&H SoftPOS-, fizikai POS-, virtuális ún. VPOS terminálok esetén, sőt a visszatérítést meg is duplázhatod! A kedvezményt a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft nyújtja, igénybevételi szándékodat a K&H ügyfélpontokon tudod jelezni!

pörgesd fel online értékesítésedet, béreld féláron Shoprenter webáruház platformodat & spórolj minimum 24 950 forintot!

K&H ügyfélként, most egy évig 50% kedvezménnyel veheted igénybe a Shoprenter szolgáltatásait:

- bronze csomag: 59 900 Ft + áfa helyett 24 950 Ft + áfa

- silver – 149 900 Ft + áfa helyett 74 950 Ft + áfa

- gold – 299 900 Ft + áfa helyett 149 950 Ft + áfa

A kedvezményt a Shoprenter nyújtja, melyet a számlanyitást követően a K&H Bank által kiküldött e-mail-ben elhelyezett linken keresztül tudsz igénybe venni.

szerezd meg az első vevőidet online hirdetéssel a DisplayNow támogatásával! A hirdetési díjból most 15% kedvezményt kapsz, minimum nettó 100 000 forint értékű kampány rendelés esetén, így minimum 15 000 forintot spórolhatsz!

A kedvezményt a DisplayNow nyújtja, melyet a számlanyitást követően a K&H Bank által kiküldött e-mail-ben elhelyezett linken keresztül tudsz igénybe venni.

készítsd el vállalkozásod első nyomtatott marketingeszközeit a NyomdaGuru segítségével és használd fel a 11 900 forint értékű kupont!

K&H ügyfélként, a NyomdaGuru weboldalán az első 100 db szórólapodat, vagy 50 db névjegykártyádat, vagy 30 db plakátodat díjmentesen rendelheted meg, az egyszer felhasználható 11 900 forint értékű kuponnal. A kedvezményt a NYOMDAGURU oldalt üzemeltető PRIME RATE Kft nyújtja, a díjmentes próbalehetőséget biztosító NyomdaGuru kupont, a számlanyitást követően a K&H Bank által kiküldött e-mailben elhelyezett linken keresztül tudod megigényelni.

szeretnéd vállalkozói ismereteidet bővíteni? Összesen akár 9 650 forintot spórolhatsz a Vállalkozás Okosan termékeinek kedvezményes megvásárlása esetén!

20% kedvezményt kapsz a Vállalkozás Okosan alábbi termékeiből:

- online vállalkozói képzés: bruttó 28 900 Ft helyett 23 900 Ft

- egyéni vállalkozók könyve: bruttó 17 900 Ft helyett 14 900 Ft

- adókalkulátorok: bruttó 9 900 Ft helyett 8 250 Ft

A kedvezményt a Vállalkozás Okosan nyújtja, melyet a számlanyitást követően a K&H Bank által kiküldött e-mail-ben elhelyezett linken keresztül tudsz igénybe venni.

 

A Partnerkedvezmények igénybevételének feltétele, a K&H Start extra számlacsomag megnyitása az Akció időszaka alatt.

Az Akció időszaka: 2023. március 13. – 2023. június 13.

A Partnerkedvezményeket a számlanyitást követően a K&H Bank által kiküldött e-mail-ben elhelyezett, a Partnerek kedvezményes ajánlatait tartalmazó linken keresztül lehet igényelni. Partnerek a kedvezmények biztosításához további adminisztratív feltételeket határozhatnak meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A termékfeltételekre vonatkozóan megjelenített tájékoztatás nem teljeskörű. A jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. Az akció részletes leírását, illetve feltételeit az ügyfélszerződés, a Vállalati ügyfelek részére nyújtott pénzforgalmi és betéti szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, az Elektronikus azonosítású banki szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H mobilinfo szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei, az Üzletszabályzat, az aktuális Hirdetmény vállalati ügyfelek részére, valamint a „K&H start extra vállalkozói számlacsomag kedvezményes havidíj és jóváírási akció Partner kedvezményekkel akció részvételi feltételei” dokumentum tartalmazza, mely dokumentumok megtekinthetőek a kh.hu internetes oldalon és a K&H Bank Zrt. személyes ügyfélpontjaiban.