TE & a menő vállalkozásod & a K&H vállalkozói extra számlacsomagok & akár 100 000 Ft kedvezmény

  • 1 évig 0 forint a számlacsomagok havidíja, EBKM: 0,01%
  • & a POS terminál havidíj nélkül akár 1 évig
  • & akár 100 000 Ft Partnerkedvezmény
érdekel

neked is menő a vállalkozásod & még jobban is rákapcsolnál?

bankolj K&H vállalkozói számlával & intézd pénzügyeidet digitálisan!


Induló & működő vállalkozások támogatása céljából a K&H vállalkozói extra számlacsomagok havi díját elengedjük a számlanyitástól számított 12 hónapig! A K&H vállalkozói kedvezményprogramhoz számos Partnerünk is csatlakozott, kedvezményeikkel akár 100 ezer forintot is megspórolhatsz!

Partnereink kedvezményeivel még menőbb lehet a vállalkozásod & akár 100 ezer forintot is megspórolhatsz!

TE & a K&H vállalkozói extra számlacsomagok

& akár 100 000 Ft kedvezmény

Nyisd meg K&H start-, dinamikus-, aktív exta számlacsomagodat, & 1 évig akár el is felejtheted a havidíjat! A számlanyitást követően, vedd igénybe Partnereink további kedvezményeit is, akár 100 000 forint értékben!

Az akció érvényessége: 2023. június 13. - december 31.

biztosítsd a bankkártyás fizetés lehetőségét vevőid részére & spórolj akár 18 000 forintot*!

K&H ügyfélként, most 6 havi bankkártya elfogadás havi adminisztrációs díjat visszatérítünk* K&H SoftPOS-, fizikai POS-, virtuális ún. VPOS terminálok esetén, sőt a visszatérítést meg is duplázhatod! A kedvezményt a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft nyújtja, igénybevételi szándékodat a K&H ügyfélpontokon tudod jelezni!

Gondoskodunk vállalkozásod digitalizációjáról & céges adataid biztonságáról!
Vásárolj most Samsung eszközöket 15%-os kedvezménnyel!

 

K&H ügyfélként, most 2023.12.31-ig 15% mértékű árkedvezménnyel vásárolhatsz vállalkozásod számára Samsung eszközöket és kiegészítőket. Ráadásul az ajánlat egyéb kedvezményekkel és promóciókkal is összevonható!
+ 1 üzleti tipp: a Samsung mobilkészülékek Knox biztonsági platformjának köszönhetően, vállalkozásod bizalmas és érzékeny adatait biztonságban tudhatod!

 

A kedvezményt a Samsung nyújtja, melyet a sikeres számlanyitást követően a K&H Bank által kiküldött e-mail-ben elhelyezett linken keresztül tudsz a levélben található egyedi kupon kóddal igénybe venni. A kuponkód egy alkalommal használható fel, illetve összesen legfeljebb 5 db termék vásárolható meg.

készítsd el vállalkozásod első nyomtatott marketingeszközeit a NyomdaGuru segítségével és használd fel a 11 900 forint értékű kupont!

K&H ügyfélként, a NyomdaGuru weboldalán az első 100 db szórólapodat, vagy 50 db névjegykártyádat, vagy 30 db plakátodat díjmentesen rendelheted meg, az egyszer felhasználható 11 900 forint értékű kuponnal. A kedvezményt a NYOMDAGURU oldalt üzemeltető PRIME RATE Kft nyújtja, a díjmentes próbalehetőséget biztosító NyomdaGuru kupont, a számlanyitást követően a K&H Bank által kiküldött e-mailben elhelyezett linken keresztül tudod megigényelni.

pörgesd fel online értékesítésedet, béreld féláron Shoprenter webáruház platformodat & spórolj minimum 24 950 forintot!

K&H ügyfélként, most egy évig 50% kedvezménnyel veheted igénybe a Shoprenter szolgáltatásait új webáruház indítása esetén:

- bronze csomag: 59 900 Ft + áfa helyett 24 950 Ft + áfa

- silver – 149 900 Ft + áfa helyett 74 950 Ft + áfa

- gold – 299 900 Ft + áfa helyett 149 950 Ft + áfa

A kedvezményt a Shoprenter nyújtja, melyet a számlanyitást követően a K&H Bank által kiküldött e-mail-ben elhelyezett linken keresztül tudsz igénybe venni.

mutasd meg a márkád erősségeit az üzlethelyiségedben, vagy az irodádban! Vedd igénybe a Brandventure üzletberendezés & irodadekoráció konzultációját 47.900 Ft helyett most 100% díjmentesen!

világítótábla & recepciós pult & reklámfelirat & dobozbetű & fóliadekoráció & falmatrica

Akár kültéri reklámkihelyezést, akár irodadekorációt, üzletberendezést tervezel vagy szeretnéd vonzóbbá tenni céged megjelenését, vedd igénybe a díjmentes, 1 órás branding tanácsadást!

A kedvezményt a Brandventure Kft. nyújtja, melyet a számlanyitást követően a K&H Bank által küldött e-mailben elhelyezett linken keresztül tudsz igénybe venni.

minimalizáld céges kockázataidat & próbáld ki az OPTEN céginformációs szolgáltatásait, melyek értéke 60 000 forint!

Kockázatkezelés, döntéstámogatás, üzletszerzés egy felületen! A díjmentes tesztidőszak segítségével kipróbálhatod a CÉGTÁR, az OPTEN – Kapcsolati Háló modul, az OPTEN – Idővonal modul, az Iratjegyzék, a Mérlegtár és a Cégelemzés szolgáltatásainkat.

A kedvezményt az OPTEN Kft nyújtja, melyet a számlanyitást követően a K&H Bank által kiküldött e-mail-ben elhelyezett linken keresztül tudsz igénybe venni.

szeretnéd vállalkozói ismereteidet bővíteni? Összesen akár 9 650 forintot spórolhatsz a Vállalkozás Okosan termékeinek kedvezményes megvásárlása esetén!

20% kedvezményt kapsz a Vállalkozás Okosan alábbi termékeiből:

- online vállalkozói képzés: bruttó 28 900 Ft helyett 23 900 Ft

- egyéni vállalkozók könyve: bruttó 17 900 Ft helyett 14 900 Ft

- adókalkulátorok: bruttó 9 900 Ft helyett 8 250 Ft

A kedvezményt a Vállalkozás Okosan nyújtja, melyet a számlanyitást követően a K&H Bank által kiküldött e-mail-ben elhelyezett linken keresztül tudsz igénybe venni.

 

A Partnerkedvezmények igénybevételének feltétele, a K&H start-,  dinamikus-, aktív extra számlacsomagok megnyitása az Akció időszaka alatt.

Az Akció időszaka: 2023. június 13. - 2023. december 31.

A Partnerkedvezményeket a számlanyitást követően a K&H Bank által kiküldött e-mail-ben elhelyezett, a Partnerek kedvezményes ajánlatait tartalmazó linken keresztül lehet igényelni. Partnerek a kedvezmények biztosításához további adminisztratív feltételeket határozhatnak meg.

 

A termékfeltételekre vonatkozóan megjelenített tájékoztatás nem teljeskörű. A jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. Az akció részletes leírását, illetve feltételeit az ügyfélszerződés, a Vállalati ügyfelek részére nyújtott pénzforgalmi és betéti szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, az Elektronikus azonosítású banki szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H mobilinfo szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei, az Üzletszabályzat, az aktuális Hirdetmény vállalati ügyfelek részére, valamint a „K&H start extra vállalkozói számlacsomag kedvezményes havidíj és jóváírási akció Partner kedvezményekkel akció részvételi feltételei” dokumentum tartalmazza, mely dokumentumok megtekinthetőek a kh.hu internetes oldalon és a K&H Bank Zrt. személyes ügyfélpontjaiban.

 

& még jobban is rákapcsolnál?

  • állj össze más vállalkozókkal a K&H: üzletet ide! oldalon
  • & osszátok meg az üzlethelyiséget
  • & vonzzátok be egymás vásárlóit
  • & együtt még menőbbek lehettek
érdekel