kérdezd a K&H szakértői csapatát

Inspirál Téged a Cápák között műsor és azóta is foglalkoztat egy kérdés? Vállalkozási ötleted vagy vállalkozásod működtetése kapcsán kérdésed van? Mi segítünk: válaszd ki a kérdésed témájához elérhető szakértőnket és írd meg kérdésedet! A választ e-mailben kapod meg.

Fodor Marianna

szenior banki tanácsadó, K&H Bank cégalapítás és pénzügyek

kérdezd a Cápák között versenyzőinek pénzügyi mentorát!

Marianna több mint 15 éve ad pénzügyi tanácsokat vállalkozóknak a K&H Bank békéscsabai fiókjában, így több száz vállalkozás működésébe és fejlődésébe pillanthatott bele munkája során. Ez a szakmai tapasztalat van segítségére nap mint nap, amikor új és meglévő ügyfelei keresik fel pénzügyi és üzleti kérdéseikkel, megoldandó problémáikkal. Most te is kérdezhetsz tőle, ha pénzügyeid okos döntéséhez tanácsra van szükséged!

Tüske Tamás

co-founder & CEO, ViddL
vállalkozás tervezés, cégalapítás

kérdezd a K&H szakértő csapatának tagját!

Több éves nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, mesterdiplomáját nemzetközi tanulmányokból és projekt managementből szerzete, jelenleg a ViddL startup üzletfejlesztésért felelős vezetője, Start it Up kezdeményezés alapítója és a Startup Pannonia projekt managere. Az elmúlt években több tucat vállalkozásnak nyújtott támogatást a koncepció tervezéstől a célalapításig. Most te is kérdezhetsz tőle, ha startup alapítással vagy befektetéssel kapcsolatos kérdesed van.

Réti Virág

co-founder & CEO, Cabsolutely

vállalkozás tervezés, cégalapítás, marketing és eladás, cégvezetés, pénzügyek

kérdezd a K&H szakértő csapatának tagját!

Virág mérnökből lett startup vállalkozó, 5 éve dolgozik amerikai vállalkozásán. Ez idő alatt a technológiai vállalkozás életciklusának különböző fázisain keresztül tapasztalatot szerzett ötlet-validálásból, pénzügyi tervezésből, kockázati tőke bevonásból, B2B és B2C értékesítésből, folyamat- és csapatmenedzsmentből. Ötlet-fázisú projekteddel vagy növekedésre felkészülő technológiai vállalkozásoddal kapcsolatos kérdésekkel keresd Virágot!

Plicher Zoltán

Stúdió 68 Reklámajándék Kft, tulajdonos

marketing és eladás

kérdezd a K&H szakértő csapatának tagját!

Zoltán 2001 óta dolgozik a promóciók világában. Lassan 18 év tapasztalata alapján pontosan tudja hogy az aktuális trendnek megfelelően melyek a leghatékonyabb promóciós eszközök, reklámajándékok, amelyekkel leginkább ki tudod fejezni vállalkozásod márkáját, egyediségét. Kérdezd bátran, ha szeretnéd leendő vevőidet elkápráztatni, értékesítésedet hatékonyan növelni!

Vuray György

vállalkozási pénzügyi, és üzletfejlesztési tanácsadó a Vállalkozás Okosan alapítója, vezető tanácsadója

vállalkozástervezés, cégalapítás és pénzügyek

kérdezd a K&H szakértő csapatának tagját!

A kezdetekben György fő területe a vállalkozásfinanszírozás volt, de a 2008-as pénzügyi válságot követően partnerei körében felértékelődött az üzleti tervezés, a pénzügyi tervezés, a kockázatelemzés iránti érdeklődés, az ezekre irányuló tanácsadás igénye. Tanácsadói munkája során olyan információkkal látja el a cégvezetőket, melyek segítségével vállalkozásukat biztonságosabban és eredményesebben tudják vezetni. Segítségre van szükséged üzleti tervezésben? Szeretnél többet megtudni és megérteni vállalkozásod pénzügyeiről? Kérdéseiddel keresd Györgyöt, aki minden esetben érthető, és a gyakorlatban azonnal használható választ fog adni!

Poór Zoltán

stratiégiai igazgató, Webgenerátor Kft.

marketing és eladás

kérdezd a K&H szakértő csapatának tagját!

Zoltán 15 éve segíti a vállalkozásokat, non profit szervezeteket webes megjelenési tanácsokkal, megoldásokkal. Az elmúlt időszakban kifejezetten mikro-, és induló vállalkozásoknak nyújtanak kialakítási díj nélküli szolgáltatást. Ha induló vállalkozásod van, egyszerű webshopot szeretnél és még nem választottál szolgáltatót, vagy csak tanácsra lenne szükséged, fordulj hozzá bizalommal!

Sárospataki Albert

CEO, Billingo

vállalkozástervezés, pénzügyek

kérdezd a K&H szakértő csapatának tagját!

Albert ízig-végig vállalkozó. Az elmúlt 15 évben több tucat hazai vállalkozás és webáruház alapításában és felfuttatásában vett már részt ötletgazdaként, alapítóként és befektetőként egyaránt. Ma már pontosan tudja, mi kell ahhoz, hogy egy startup sikeres legyen. Jelenleg a Billingo online számlázó ügyvezetője és tulajdonosa. Online számlázás témakörben szinte bármit kérdezhetsz, de cégvezetéssel, pénzügyekkel és webáruház indítással kapcsolatban is bátran fordulj Alberthez!

Kulcsár Róbert

ShopRenter.hu Kft. vezető tanácsadó

webáruház indítás

kérdezd a K&H szakértő csapatának tagját!

Róbert a ShopRenter.hu Kft. vezető tanácsadója. Több száz webáruház létrehozásánál segédkezett már, számos e-kereskedelmi konferencia (Ecommerce Expo, Marketing Expo) meghívott előadója. „Hogyan indítsunk webáruházat?” című ingyenes élő szemináriumán immáron több mint 15.000 érdeklődőnek mutatta be, hogyan vehetik ki r észüket az internetes kereskedelem egyre növekvő sikereiből.