kérdezd a K&H szakértői csapatát

Vállalkozási ötleted vagy vállalkozásod működtetése kapcsán kérdésed van? Mi segítünk: válaszd ki a kérdésed témájához elérhető szakértőnket és írd meg kérdésedet! A választ e-mailben kapod meg.

Rammacher Zoltán

kkv marketing és értékesítés támogatás vezető, K&H Bank

pénzügyek, finanszírozás, lízing

kérdezd a K&H szakértői csapatának tagját!

Zoltán, több mint 10 éves banki tapasztalattal rendelkezik. Karrierjét marketing területen kezdte, majd nagyvállalati ügyfelek kockázatelemzésével, hitelügyleteivel, majd a kkv ügyfelek lízing értékesítésével, valamint lakossági hitelekértékesítéséért volt felelős. Jelenleg a kkv marketing és értékesítés támogatás vezetője. Vállalkozói finanszírozással kapcsolatos kérdésed van, esetleg lízingfinanszírozásban gondolkozol, fordulj hozzá bizalommal!

Németh László

Számlavezetés és bankkártya termékmenedzsment vezetője, K&H Bank

nyíltbankolás és Fintech megoldások

kérdezd a K&H szakértő csapatának tagját!

Németh László jelenleg a K&H Bank Számlavezetés és bankkártya termékmenedzsment vezetője, feladatai közé tartozik többek között a napi pénzügyek terület támogatása, termékfejlesztés, digitális fizetési megoldások (pl. Apple Pay). Szakértője a Fintech megoldásoknak és a nyílt bankolás irányelveinek és a benne rejlő lehetőségeknek. Jelentős szerepet vállalt a PSD2 kritériumoknak történő megfelelésben és az azonnal fizetési rendszer kialakításában és elindításában. Ezen kívül számos tapasztalattal rendelkezik projektmenedzsment és marketing területen is, a banknál évekig vezette a KKV Szegmens marketing csapatát, így jól ismeri a hazai kis- és középvállalkozások helyzetét és mindennapi kihívásait. Mottója: „Ha nem találom a megoldáshoz vezető utat, akkor építek egyet.” Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzá bizalommal!

Csasztvan Nóra

társalapító, vezérigazgató – DisplayNOW Zrt.

márkaépítés, online marketing, kampánytervezés, hirdetés

kérdezd a K&H szakértői csapatának tagját!

A korábban az Inforádiónál, TV2-nél, egykori Sanománál, majd az Index portfóliót kezelő CEMP csoportnál dolgozó szakember több mint 20 éves médiaértékesítési tapasztalattal lett a DisplayNOW.net hirdetési webáruház vezetője.

Jól ismeri a KKV-kat, hiszen több száz cég márkaépítésében segített már, a DisplayNOW kapcsán pedig napi szinten dolgozik marketingesekkel, kis- és középvállalkozások vezetőivel.

Ha reklám- vagy médiakampányokról - online vagy offline - van szó, Nóra örömmel segít a program résztvevőinek az ingyenes konzultációk során, mert meggyőződése, hogy a hazai KKV-k ismertség- és márkaépítése nem csak a cégek versenyképességét növeli, de a hazai médiavállalatokét és a magyar gazdaságot is.

Tresó István

agrárüzletág vezetője, K&H Bank

pénzügyek, agárhitelek, mezőgazdasági támogatások

kérdezd a K&H szakértői csapatának tagját!

Tresó István, a K&H Bank Agrárüzletág vezetője, akinek több éves szakmai tapasztalata és gyakorlata van mind a mezőgazdaság, mind az élelmiszeripar finanszírozásában. Több szervezetben is vezető tisztséget tölt be, többek között ő a Magyar Bankszövetség Agrár munkacsoportjának elnöke, illetve tagja az Agrár-vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány Felügyelő Bizottságának. Rendszeresen tart előadásokat és állandó meghívottja az MTA Agrárközgazdasági Bizottságnak. Akár agrárspecifikus, akár általános kérdésed van, fordulj hozzá bizalommal!

Szilágyi Anita

közgazdász, regisztrált mérlegképes könyvelő, adótanácsadó

vállalkozástervezés, pénzügyek

kérdezd a K&H szakértő csapatának tagját!

Anita közgazdász, a kis- és középvállalkozások üzleti patrónusa a Vállalkozás Okosan alapítója, vezető tanácsadója. 25 éve dolgozik gazdasági területen, 8 éve pedig kifejezetten a vállalkozókat segíti a multik világában szerzett tapasztalataival. Szakmai előélete során megfordult mind nagyobb, mind kisebb cégeknél, dolgozott pénzügyi vezetőként, kontrollerként, könyvelőként is, tehát szinte a teljes pénzügyi-számviteli területen.
Magát, határozott, pörgős embernek tartja, nem épp az a csendes, halk szavú könyvelőalkat. Magánemberként kedves és szórakoztató, de a munkában egyáltalán nem ismer tréfát és mellébeszélést. Fordulj hozzá bizalommal, vállalkozásodat érintő pénzügyi, adózási kérdésekben!

Vuray György

vállalkozási pénzügyi, és üzletfejlesztési tanácsadó a Vállalkozás Okosan alapítója, vezető tanácsadója

vállalkozástervezés, cégalapítás és pénzügyek

kérdezd a K&H szakértő csapatának tagját!

A kezdetekben György fő területe a vállalkozásfinanszírozás volt, de a 2008-as pénzügyi válságot követően partnerei körében felértékelődött az üzleti tervezés, a pénzügyi tervezés, a kockázatelemzés iránti érdeklődés, az ezekre irányuló tanácsadás igénye. Tanácsadói munkája során olyan információkkal látja el a cégvezetőket, melyek segítségével vállalkozásukat biztonságosabban és eredményesebben tudják vezetni. Segítségre van szükséged üzleti tervezésben? Szeretnél többet megtudni és megérteni vállalkozásod pénzügyeiről? Kérdéseiddel keresd Györgyöt, aki minden esetben érthető, és a gyakorlatban azonnal használható választ fog adni!

Stygár László

szolgáltatásfejlesztési vezető, alapító tulajdonos, Számlázz.hu

pénzügyek

kérdezd a K&H szakértő csapatának tagját!

Stygár László a több mint 400 000 hazai vállalkozást kiszolgáló Számlázz.hu szolgáltatásfejlesztési vezetője, alapító tulajdonosa. A dinamikusan növekvő Számlázz.hu "visionary leader"-eként egyik fő feladata a fintech piac legújabb lehetőségeinek megvalósítása a hazai számlázási megoldások terén. A Számlázz.hu nem csupán számlázó, hanem a pénzügyi-vállalkozói technológiai megoldások valóságos ökoszisztémáját kínálja.

Tüske Tamás

co-founder & CEO, ViddL

vállalkozás tervezés, cégalapítás

kérdezd a K&H szakértő csapatának tagját!

Több éves nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, mesterdiplomáját nemzetközi tanulmányokból és projekt managementből szerzete, jelenleg a ViddL startup üzletfejlesztésért felelős vezetője, Start it Up kezdeményezés alapítója és a Startup Pannonia projekt managere. Az elmúlt években több tucat vállalkozásnak nyújtott támogatást a koncepció tervezéstől a célalapításig. Most te is kérdezhetsz tőle, ha startup alapítással vagy befektetéssel kapcsolatos kérdesed van.

Réti Virág

co-founder & CEO, Cabsolutely

vállalkozás tervezés, cégalapítás, marketing és eladás, cégvezetés, pénzügyek

kérdezd a K&H szakértő csapatának tagját!

Virág mérnökből lett startup vállalkozó, 5 éve dolgozik amerikai vállalkozásán. Ez idő alatt a technológiai vállalkozás életciklusának különböző fázisain keresztül tapasztalatot szerzett ötlet-validálásból, pénzügyi tervezésből, kockázati tőke bevonásból, B2B és B2C értékesítésből, folyamat- és csapatmenedzsmentből. Ötlet-fázisú projekteddel vagy növekedésre felkészülő technológiai vállalkozásoddal kapcsolatos kérdésekkel keresd Virágot!

Kulcsár István Róbert

Shoprenter.hu vezető tanácsadója

webáruház indítás

kérdezd a K&H szakértő csapatának tagját!

Az elmúlt 16 évben már több ezer webáruház megszületésében segédkezett. Ez idő alatt több száz előadást tartott egyetemektől kezdve üzleti rendezvényeken át egészen a Shoprenter saját edukációs projektjének tekinthető “Hogyan Indítsunk Webáruházat” szemináriumig. Egyik megálmodója és szervezője Magyarország legnagyobb kkv e-kereskedelmi rendezvényének, az Ecommerce Expo-nak. Az e-kereskedelem területén végzett evangelizációs tevékenységéért kollégai gyakran hivatkoznak rá Mr. Ecommerce-ként.

Szugyiczki András

kockázati-tőke szakértő

vállalkozás tervezés, cégalapítás, marketing és eladás, cégvezetés, pénzügyek

kérdezd a K&H szakértő csapatának tagját!

András a magyar startupok és kockázati-tőke világának szempontrendszerét áthatóan ismerve, gazdasági-pénzügyi és üzletfejlesztési szakemberként éles szemmel, támogató őszinteséggel nyújt hatékony segítséget a hozzá fordulók számára. Sokéves cégvezetői és mentori tapasztalatával sokszínűen, sokféle látásmód szinergiájában támogatja a pályázókat.

Az elmúlt 15 évben hazai és nemzetközi területen szerzett vállalatvezetési és működtetési valamint tranzakciós tapasztalatokat. Nevéhez fűződik több sikeresen működő innovatív startup vállalat alapítása. 2013-tól az egyenként 4,4 mrd Ft tőkével rendelkező Venturio Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt., majd a Perion Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. projektigazgatója, az elmúlt években többszáz startupot vizsgált át, bírálta el pályázataikat és részt vett az egyes tőkekihelyezések döntéseiben.

Sárospataki Albert

CEO, Billingo

vállalkozástervezés, pénzügyek

kérdezd a K&H szakértő csapatának tagját!

Albert ízig-végig vállalkozó. Az elmúlt 15 évben több tucat hazai vállalkozás és webáruház alapításában és felfuttatásában vett már részt ötletgazdaként, alapítóként és befektetőként egyaránt. Ma már pontosan tudja, mi kell ahhoz, hogy egy startup sikeres legyen. Jelenleg a Billingo online számlázó ügyvezetője és tulajdonosa. Online számlázás témakörben szinte bármit kérdezhetsz, de cégvezetéssel, pénzügyekkel és webáruház indítással kapcsolatban is bátran fordulj Alberthez!

Plicher Zoltán

Stúdió 68 Reklámajándék Kft, tulajdonos

marketing és eladás

kérdezd a K&H szakértő csapatának tagját!

Zoltán 2001 óta dolgozik a promóciók világában. Lassan 18 év tapasztalata alapján pontosan tudja hogy az aktuális trendnek megfelelően melyek a leghatékonyabb promóciós eszközök, reklámajándékok, amelyekkel leginkább ki tudod fejezni vállalkozásod márkáját, egyediségét. Kérdezd bátran, ha szeretnéd leendő vevőidet elkápráztatni, értékesítésedet hatékonyan növelni!

Poór Zoltán

stratégiai igazgató, Webgenerátor Kft.

marketing és eladás

kérdezd a K&H szakértő csapatának tagját!

Zoltán 15 éve segíti a vállalkozásokat, non profit szervezeteket webes megjelenési tanácsokkal, megoldásokkal. Az elmúlt időszakban kifejezetten mikro-, és induló vállalkozásoknak nyújtanak kialakítási díj nélküli szolgáltatást. Ha induló vállalkozásod van, egyszerű webshopot szeretnél és még nem választottál szolgáltatót, vagy csak tanácsra lenne szükséged, fordulj hozzá bizalommal!

Hőnyi Péter

stratégiai tanácsadó, K&H Bank

vállalkozástervezés, startup inkubáció

kérdezd a K&H szakértő csapatának tagját!

A Nemzetközi tanulmányok oklevél megszerzése után, melyet Dániában abszolvált, 2019-ben költözött vissza Magyarországra, és csatlakozott a K&H Karrierstart! programjához, ahonnan a Start it @K&H Inkubátorba került, és jelenlegi is itt tölt be vezető szerepet.