ismerd meg a Hungaricool győzteseket: Trufo,

Fekete Oszkár

sikeres szintlépés & személyre szabott pénzügyi tanácsadás & finanszírozás

Bemutatjuk a 2023-as Hungaricool termékversenyének győzteseit, akik a SPAR és a K&H támogatásával egy vezető hazai kiskereskedelmi élelmiszerláncba való bekerülést kínáló lehetőséggel & a tudásanyaggal & személyre szabott pénzügyi tanácsadással & finanszírozással támogatva léphettek szintet.

A Trufo Hungary Kft. elsősorban friss szarvasgomba értékesítésével foglalkozik, ezen a területen piacvezetők, a világ minden tájáról volt már vásárlójuk.
Emellett a Pétervásárán található üzemben számos gombafajtából készülő terméket állítanak elő.A Fekete Oszkár vezetésével működő Trufo még csak most kóstol bele a kiskereskedelmi gyártásba, értékesítésbe és ennek a szektornak a kihívásaival is most szembesül először. Eddig elsősorban gasztronómiai szereplőknek értékesítettek, főleg éttermeknek, élelmiszergyáraknak.

 

 

Tavaly azonban elhatározták, hogy a kiskereskedelemben is szerencsét próbálnak, és megkezdték egy új termékvonal kifejlesztését. A Hungaricool győztes termékcsalád hazai, termesztett szarvasbomba, laskagomba, shitake, és ördögszekér gomba felhasználásával, mesterséges hozzáadott alapanyagoktól mentesen készül.

 


Ismerd meg a Trufo termékeket & nézd meg, hogyan támogatta a SPAR és a K&H Hungaricool termékverseny a szintlépésben!


 

A Trufo Hungary a minőség megszállottja, ebben nem kötnek kompromisszumot, hiszen ez volt eddigi sikereik titka is. A gombafogyasztás Magyarországon lényegében a friss gomba otthoni elkészítésére korlátozódik, holott a fogyasztásra kész termékek tőlünk nyugatra régóta ismertek a vásárlók számára. A most bemutatott termékcsalád bármikor levehető a polcról, és beilleszthető a mindennapi étkezések sorába, előételként, saláta ízesítőként, szendvicsekhez, vagy akár egy különleges tésztás fogáshoz.

A Hungaricool győztes Trufo termékek 2023. május 22-től kaphatóak országosan az INTERSPAR áruházakban.

Szintlépésed megvalósításához pénzügyi forrás bevonására van szükséged? Pörgesd fel a vállalkozásod banki hitelből & készülj fel velünk a sikeres finanszírozásra! Töltsd le díjmentes e-tananyagunkat!