adózási határidők & vevőszerzési tippek vállalkozásoknak

Működtesd még tudatosabban a vállalkozásodat!

2024. második negyedévében is számos adónem- és járulék bevallási, valamint adófizetési határidő válik aktuálissá. Fontos, hogy cégvezetőként tisztában legyél a vállalkozásodat érintő kötelezettségekkel, hiszen ezek elmaradása jelentős problémákat okozhat a működésben!

Nézd meg videónkat & tájékozódj a K&H szakértői csapattagjának, Szilágyi Anitának, a Vállalkozás Okosan alapítójának és vezetőtanácsadójának támogatásával az átalányadó, a járulékbevallás, a gépjárműadó, cégautóadó, a KIVA, a TAO előleg, az SZJA bevallás, az iparűzési adóbevallás, a társasági adóbevallás és adófizetés legfontosabb tudnivalóiról.

Sőt, Rammacher Zoltán, a K&H kkv marketing és értékesítés támogatás vezetője & Mándó Milán, a Minner alapítója az idei év egyik legnagyobb vállalkozói kihívásának, a növekedésnek & a vevőszerzésnek a lehetőségeit is átbeszélik, amiből Te is inspirálódhatsz!

 

 

 

Az előadáshoz tartozó prezentációt, a gombra kattintva pdf. formátumban le tudod tölteni!

 

+1 K&H: üzletet ide! tipp
A videó végén egy olyan pályázatot is bemutatunk, melynek 5 millió forint értékű fődíja az értékesítés felpörgetésében támogat! Próbáld ki Te is a kollaborációt más vállalkozóval, töltsd le a "Te & a vevőszerzési kézikönyvet" melyben lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan lássatok hozzá, hogy közösen új vevőket szerezzetek!

hogyan növelheted vállalkozásod versenyképességét?

Spórolj időt és pénzt vállalkozásodnak a K&H-val és zsebeld be az akár félmillió forint összértékű Partnerkedvezményeket!

  • ismerd meg az innovatív bankolás élményét
  • 1 évig 0 forint a számlacsomagok havidíja, EBKM: 0,01%
  • & akár félmillió forintot is megspórolhatsz a Partnerkedvezményekkel