Cápák között pitch értékelés: Fű Juice Bár

 

Mielőtt megnéznéd a Pitch értékelését, ismerd meg jobban a Fű Juice Bárt!

A Fű Juice Bár tulajdonosai 3 nagyon különböző karakterű hölgy, akik már 3 éve dolgoznak együtt, vannak jelen a piacon. A cégnek két üzlete van jelenleg, ahol 100%-ban gyümölcs és zöldség turmixokat hidegen préselve kínálnak a vevőknek. A helyben fogyasztás mellett kiszállítást is vállalnak, főleg cégek megrendelését teljesítik, illetve nemrég indult a webshopjuk is.
Elérhető náluk egy három napos méregtelenítő program is, amelyre egyre nagyobb az igény. Az izgalmas és egészséges vitamin shotok, juiceok, turmix-smoothiek készítése mellett fontos számukra a környezettudatosság is, céljuk, hogy a palackjaik is újrahasznosítottak legyenek, vagy üvegek, emellett a megmaradt rostból jutalomfalatokat csináljanak kutyáknak. Jövőbeli céljuk új termékek bevezetése, valamint franchise hálózat kiépítése, amit most már Szabinával együtt fognak megvalósítani.

Nézd meg, hogy Szabina, Péter, és Kökény Roland, a K&H Bank KKV szegmens marketing vezetője, hogyan értékelték a Fű Juice Bár prezentációját!

 

 

Ha kiváncsi vagy a többi versenyző pitchértékelésére is, kattints a gombra!

Téged is inspirál a Cápák között műsor és azóta is foglalkoztat egy kérdés? Vállalkozási ötleted vagy vállalkozásod működtetése kapcsán kérdésed van? Mi segítünk: válaszd ki a számodra szimpatikus szakértőnket, és tedd fel Neki kérdésedet, aki e-mail-ben küldi meg válaszát!