Cápák között pitch értékelés: Égboltkép fotó, Lukács Áron

 

Mielőtt megnéznéd a Pitch értékelését, ismerd meg jobban az Égboltkép vállalkozást!

Az ötlet nem egyedi a piacon, léteznek hasonló megoldások. Áronék Égboltkép szolgáltatásának lényege, hogy egy számodra fontos eseményt vagy egy emlék időpontját és helyszínét megadod az az applikációnak, ami egy realisztikus képet csinál az akkori csillagos égboltról. Ezt poszter formájában kinyomtatják, így készen is van az egyedi ajándék, vagy saját emlék.

Áron egy friss vállalkozást vezet, nincs még lezárt pénzügyi évük, de nagyon bizakodó, hiszen a tavalyi kimagasló karácsonyi forgalom után idén is sikerült fenntartani a rendelések számát. További céljuk, hogy a magyar piac térhódítása mellett a keleti piacokat is bekebelezzék, amiben most már Balogh Péter is segítője lesz!

Nézd meg, hogy Szabina, Péter, és Kökény Roland, a K&H Bank KKV szegmens marketing vezetője, hogyan értékelték a Égboltkép fotó prezentációját!

Ha kiváncsi vagy a többi versenyző pitchértékelésére is, kattints a gombra!

Téged is inspirál a Cápák között műsor és azóta is foglalkoztat egy kérdés? Vállalkozási ötleted vagy vállalkozásod működtetése kapcsán kérdésed van? Mi segítünk: válaszd ki a számodra szimpatikus szakértőnket, és tedd fel Neki kérdésedet, aki e-mail-ben küldi meg válaszát!