a K&H a Cápák között 4. évadában is a versenyzők pénzügyi mentora!

& ismét stratégiai partnerként támogatja a műsort

2022. január 2-től az RTL Klubon újra várják a Cápák között befektetői a kishalakat! A műsor 4. évadában a K&H ismét stratégiai partnerként van jelen: a versenyzők pénzügyi mentoraként segíti a felkészülést, a K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíjjal járó 1 millió forint értékű pénzügyi mentorprogram pedig újabb vállalkozót támogat majd a sikeres fejlődésben!

Az RTL Klubon futó, Cápák között üzleti showműsor népszerűsége továbbra is töretlen, így a már jól ismert befektetők – Tomán Szabina, Balogh Levente, Balogh Péter, Moldován András és Lakatos István – 2022-ben ismét várják a pénzükre pályázó kishalakat.

Ahogyan a műsor indulása óta folyamatosan, a K&H ismét stratégiai partneri szerepet vállal az új évadban is. Mivel a vállalkozói kedv ösztönzése és a pénzügyi tudatosság erősítése évek óta kiemelten fontos területek a bank számára, így nagy örömmel jelentjük be Nektek, hogy az új, 4. évadban is támogatjuk a műsorban szereplő vállalkozásokat a további sikerek elérésében!

A versenyzők pénzügyi mentoraként a felkészülés során hozzájárulunk a pénzügyi tervezéssel kapcsolatos ismeretek bővítéséhez, a pénzügyi tervezés workshopunkon pedig a cégérték számítás rejtelmeibe és a sikeres pitch alapjaiba is betekintést nyújtottunk! Nézd meg a pénzügyi tervezés workshopot!

 

 

Emellett idén is kiválasztjuk a különdíjunk nyertesét, aki a K&H az innovációért és fenntarthatóságért díj mellett, az 1 millió forint értékű pénzügyi mentorprogramunk nyertese is lesz. A mentorprogram során pedig ő döntheti el, hogy mely céljainak eléréséhez szeretné felhasználni a nyereményt.

Videónkban Rammacher Zoltán, a K&H kkv marketing és értékesítés támogatás vezetője elárulja, milyen szempontok alapján választjuk ki idén a különdíjunk nyertesét!

A műsorral párhuzamosan természetesen az oldalunkat is érdemes követni, mert számos izgalmas videóval készülünk, amiből jobban megismerheted a versenyzőket és prakikus tanácsokat kaphatsz mind a műsorban szereplő vállalkozásoktól, mind a Cápáktól, és a K&H szakértőitől a sikeres induláshoz és szintlépéshez! Addig is tudj meg többet e-tananyagainkból a sikeres kockázati tőkebefektetésről, a webshopindításról vagy a cégalapításról! Iratkozz fel az e-tananyagokra, melyet hetente e-mail-ben küldünk el Neked!