ingyenes e-tananyagok & üzleti tippek hírlevél vállalkozóknak

Inspirációra, a megfelelő pillanatra, a kezdő lökésre – Te mire vársz még? A világ folyamatosan változik, Te miért ne tennéd? Vágj bele álmaid megvalósításába ingyenes, vállalkozóknak szóló e-tananyagaink háttértámogatásával & indulj el a vállalkozásindítás útján, mert csak így érhetsz célba!

a Te ötleted & a K&H ingyenes e-tananyagai & üzleti tippjei vállalkozásindításhoz

A K&H: üzletet ide! edukációs program célja, hogy megválaszoljon minden olyan kérdést, ami miatt nem tetted meg eddig az első lépést.
Ha unod a sablon szövegeket, szeretnél a hangzatos szlogeneknél több infót kapni, kérdéseid vannak a megvalósítással kapcsolatban, akkor jó helyen jársz! A vállalkozóknak szóló, ingyenesen elérhető e-tananyagainkat szakértői csapatunk támogatásával készítettük el. Miért? Azért, hogy a gyakorlatba könnyedén átültethető tippjeinkkel elindulhass a vállalkozásindítás vagy a vállalkozásfejlesztés útján.

hamarosan indulunk: iratkozz fel már most, és fejlődj hétről hétre!

A kezdő és haladó vállalkozóknak szóló, ingyenes e-tananyagok, webináriumok & üzletitippek hírlevél mindegyike több részből áll, így nincs más teendőd, mint kiválasztani a tematikák közül egyet vagy többet, és mi heti rendszerességgel küldjük neked a vállalkozásod indulását vagy fejlődését támogató anyagokat:

1. ötletből vállalkozás? (e-tananyag) – Gyakorlati lépéseinket követve megtudhatod, hogyan formálj az ötletből célokat, majd készíts üzleti tervet, hogy sikerrel indíthasd el vállalkozásodat!

2. így indíts egyéni vállalkozást! (e-tananyag) - Üzleti ötleted kidolgozása után úgy döntöttél, egyéni vállalkozó leszel? Lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan tudod elindítani saját vállalkozásodat!

3. cégalapítás a gyakorlatban (e-tananyag)- Fontos tudnivalók a cég- és adózási formákról, a cégbejegyzés lépéseiről, a járulékokról, az ÁFA fizetésről, és még sok másról, amit tudnod kell a sikeres induláshoz!

4. a kockázati tőkebefektetés sikertényezői (webinárium) – A Cápák között műsor nézőjeként felmerült Benned, hogy kockázati tőkebefektetéssel fejlesztenéd vállalkozásodat, akár a Cápák támogatásával? Ez a webinárium Neked szól!

5. webáruház indítás 5 lépésben (webinárium) – Elindulnál az internetes értékesítés útján? Megmutatjuk, hogyan indítsd el és üzemeltesd gördülékenyen webáruházadat!

Mire vársz még? Iratkozz fel már most, az ingyenes K&H e-tananyagokra, üzleti tippek hírlevélre & indulj el a megvalósítás útján!

már működő vállalkozásod van & szeretnél szintet lépni?

pörgesd fel a vállalkozásod banki hitelből & készülj fel velünk a sikeres finanszírozásra!

Ahhoz, hogy a vállalkozásod szintet léphessen és tovább fejlődhessen, pénzforrásra van szükség. Ezt dönthetsz úgy, hogy lassan haladva, évről-évre kitermeled a működés során, de választhatod a banki hitelfelvételt is, amivel jelentősen felgyorsíthatod a folyamatot.

Töltsd le díjmentes e-tananyagunkat és tudj meg mindent a vállalkozásod szintlépését támogató banki hitelfelvétel folyamatáról!