K&H: üzletet ide! vevőszerzés 2024-ben konferencia Pécs

innovatív ötletek & üzleti tippek vállalkozóknak a növekedéshez

időpont: 2024. június 20. (csütörtök)

helyszín: Pécs, Misina TetőPont, Entz Béla út

időtartam: 14:00-18:00 (érkezés 13:30-tól)

 

Szeretnéd tudni, hogy egy vállalkozás hogyan tud új vevőket & több bevételt szerezni? Kipróbálnál új, izgalmas lehetőségeket? Regisztrálj & gyere el a K&H: üzletet ide! vevőszerzés 2024-ben konferenciára, ahol szakértőink előadásai által innovatív ötletekkel & értékesítési tippekkel gazdagodhatsz, hogy a tudatos tervezés és az aktualitások nyomon követésével az idei évben vállalkozásod elindulhasson a növekedés útján!

Előadóink bemutatják az idei év vevőszerzési & értékesítési trendjeit, informálódhatsz, hogy 2024-ben milyen irányba halad az e-kereskedelem, milyen online és nyomtatott marketing eszközökkel lehet az értékesítést felpörgetni!  Előadást hallhatsz arról is, hogyan lehet az idei évben kialakítani az árazási stratégiádat hogyan érhető el piaci növekedés minimális kockázattal és milyen előnyei vannak a közösségi finanszírozásnak!

Sőt, a K&H: üzletet ide! innovatív KOLLAB meetup-ján mentorainkkal együtt segítünk megtalálni azokat az ötleteket, amivel a hozzád hasonló, újdonságra nyitott vállalkozókkal, be tudjátok vonzani egymás vevőit és közösen újakat szerezni!
Alkossatok meg egy ütős KOLLAB-ot& induljatok el a „K&H: üzletet ide! az év kollaborációs ötlete” pályázaton, ahol az 5 millió forint összértékű fődíjat is elnyerhetitek!

A rendezvényen történő részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

Regisztrálj most ingyenes rendezvényünkre!

program:

13:30-14:00

helyszíni regisztráció

14:00-14:10

megnyitó

Oraveczné Németh Ildikó, Lakossági és kkv szegmens marketing igazgatóság vezető, K&H

14:10-14:20

Legyél Te a kirakatban! Üzlethelyiség kedvezménnyel & mentorálás - bemutatkozik a K20 Kirakat (Pécs)
előadó: Varga Péter, Pécs MJV Önkormányzata, Gazdaságfejlesztési Főosztály vezető

14:20-14:40

Kihívások és lehetőségek - hogyan lehet 2024 a vevőszerzés éve?
kerekasztal beszélgetés: Pécsi Vagyonkezelő Zrt., K&H, Minner.hu, Primerate Nyomda, Tőkeportál

14:40-15:00

Az AI lesz az új legjobb barátod? Ez pörög most: top marketing trendek 2024-ben
előadó: Mándó Milán, CEO, Minner.hu

15.00-15:20

Vevőszerzés offline, innovatív eszközökkel – a nyomtatott anyagokban is van jövő!
előadó: Nagy Norbert, Primerate-Nyomdaguru Kft

15:20-15:35

szünet

15:35-16:35

K&H: üzletet ide! KOLLAB meetup – instant vevőszerzés kollaborációval

16:35-16:50

szünet

16:50- 17:10

A drága az új olcsó? Marketing árazási stratégiák
előadó: Hegedűs Pál,CEO, Brandventure

17:10 -17:30

A TEMU jött, látott és győzött? E-commerce trendek 2024
előadó: Kulcsár István Róbert, alapító tulajdonos, Shoprenter

17:30- 17:50

Új vevők, de miből? - Alternatív finanszírozási megoldások: fókuszban a közösségi finanszírozás!
előadó: Horváth András, Tőkeportál

17:50- 18:10

Üzletszerzés OPTEN módra

előadó: Solti Gabriella, ügyfélkapcsolati manager OPTEN

A rendezvény moderátora Dr. Farkas Gergely

ismerd meg az előadókat & a K&H: üzletet ide! KOLLAB meetup mentorait!

Mándó Milán, CEO, Minner.hu

Mándó Milán több mint 10 éve egyengeti a Minner.hu üzleti magazint. Ez annyira jól sikerült, hogy a hazai piacon egyik legismertebb szakmai oldal lett a vállalkozók körében. A hasznos tartalmak mellett egyik fő területe az üzleti tanácsadás. Már közel 1000 vállalkozónak, cégvezetőnek segített személyesen üzleti kihívásaikban. Havonta több mint 80 000 vállalkozó, üzleti tartalmak iránt érdeklődő ostromolja a minner.hu -t. A cikkek célja, hogy megkeressék hogyan lehet jobban csinálni. Hogy mit? Természetesen az üzletet!

Oraveczné Németh Ildikó, Lakossági és kkv szegmens marketing igazgatóság vezető, K&H

Ildikó 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a banki szektorban, melynek jelentős részét, 17 évet, hálózati vezetői pozíciókban töltött. Ezen idő alatt kivételes szaktudást és tapasztalatot szerzett a kis- és középvállalkozások igényeinek kiszolgálásában. Vezetői kvalitásait később a K&H Bank Call Centerének és a K&H Alapkezelő irányításában kamatoztatta. Legutóbbi kinevezése során csatlakozott a K&H Bank Marketing Csapatához, ahol jelenleg a Lakossági és KKV Szegmens Marketing vezetőjeként tevékenykedik.

Varga Péter, Gazdaságfejlesztési Főosztályvezető, pécsi önkormányzat

Varga Péter 2020. szeptembere óta vezeti a Gazdaságfejlesztési Főosztályt, ahová Pénzügyi területről érkezett. 12 éves banki tapasztalattal rendelkezik hazánk vezető pénzintézetében, ahol 5 évet vezetői munkakörökben töltött. Pénzügyi területen ügyfélkapcsolati tanácsadóként, fiókvezetőként és regionális mobilbankári vezetőként tevékenykedett. Egy évet az Otp Bank szerbiai leányvállalatában projekt vezetőként, közel 2 évet az OTP romániai ország-menedzsereként, majd 3 évet az OTP Bank Nyrt. digitális transzformációjának projekt menedzsereként dolgozott. 2013-2020 között KKV-k indításában és menedzsmentjében is számos tapasztalatot szerzett.

Jedlicska Zsófia, vezérigazgató Pécsi Vagyonhasznosító Zrt.

Jedlicska Zsófia, a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. vezérigazgatója, korábbi gazdasági vezetője, tapasztalt pénzügyi és gazdasági szakember. A versenypiaci környezetben számos vezetői pozíciót látott el. Közel 15 évig a Magyar Posta Zrt. csapatát erősítette, ahol a Hírlap üzletág koordinációs irodavezetőjeként, majd a Hálózati Igazgatóság gazdasági-elemzési osztályvezetőjeként, végül a Hálózati Igazgatóság szakterületi koordinátoraként tevékenykedett. 2017-től az OTP Bank Nyrt. Dél-Dunántúli Régió Lakossági-Értékesítési Igazgatóságán kontrolling szakértőként látta el a régió teljeskörű értékesítési-kontrolling feladatainak irányítását. A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. vezetőségét 2020. óta erősíti stratégiai gondolkodásmódjával és eredményorientált beállítottságával.

Kulcsár István Róbert, Co-founder & Vezető tanácsadó Shoprenter

Róbert a Shoprenter egyik alapító-tulajdonosa. A cégnél, illetve elődjénél. 15 év alatt több ezer webáruház megszületésében segédkezett vezető tanácsadóként. Ez idő alatt több száz élő, illetve online előadást tartott egyetemektől kezdve üzleti rendezvényeken át egészen a Shoprenter saját edukációs projektjének tekinthető “Hogyan Indíts Webáruházat” szemináriumig, amely az elmúlt csaknem 10 évben mintegy 25.000 embernek segített eligazodni az internetes kereskedelem világában.

Hegedűs Pál, Brandventure, CEO

Brandventure és a Red Button Reklámügynökség alapítója.Több tucat multinacionális és hazai céggel dolgozott együtt. Szakterülete az Office Branding és az integrált marketing kampányok. A marketing világába a sztorik húzták be és tartják izgalomban azóta is. Minden forrásból gyűjti az előremutató alkotásokat.

Nagy Norbert, Marketingvezető Primerate-Nyomdaguru Kft

A Prime Rate Kft. marketingvezetőjeként és a Nyomdaguru alapítójaként megszállottan hisz a nyomtatott kommunikáció erejében.
Véleménye szerint "az online marketinggel nem leváltani kell az offline módszereket, hanem kiegészíteni".

Solti Gabriella, ügyfélkapcsolati manager OPTEN

Hatodik évemet kezdtem meg az Opten-nél, ügyfélkapcsolati manageri pozícióban. Bár közgazdász diplomával rendelkezem, valójában mindig is a szolgáltatás értékesítés volt a fő csapásirányom.

Hudák Tibor, az I Love Póló alapítója, Tőkeportál közösségi finanszírozási kampány

Tibor a print on demand modell szakértője, franchise hálózatépítő, az I Love Póló POD platform alapítója. A Vállalkozó Atlasz és az Úristen, POD-ozom! könyv szerzője. 2015-ben indította az I Love Póló vállalkozását, amelyből később egyedi pólónyomtató franchise hálózatot épített, majd elindította azt a POD platformot, amit társaival a külföldi ismert platformok versenytársának szánnak Közép-Európában. 12 éve foglalkozik vállalkozásépítéssel és elkötelezett a fiatal vállalkozók szakmai támogatásában.

K20 Kirakat vállalkozásösztönző mentorprogram Pécsett

A K20 Kirakat vállalkozásösztönző és mentorprogram célja, hogy ösztönözze a pécsi és környékbeli kisvállalkozások üzletnyitását, támogassa az egyedi és előremutató üzleti vállalkozások, ötletek ismertté és sikeressé válását a régióban. Előnyben részesítve az innovatív és fenntartható üzleti megoldásokat, kezdő és már bizonyított, de válaszút előtt álló vállalkozásokat. A vállalkozásfejlesztést, üzletviteli tanácsadást, digitális megfelelhetőség valamint szellemitulajdonvédelem és elsősorban (EU-s) piacra lépést segítik a program mentorai. További célja a projektnek, hogy változatosságot hozzon a belvárosba, és színesítse a pécsi belváros főutcáját a Király utca kínálatát.

A K20 Kirakat nyertesei 4 hónapon át költözhetnek be a város legforgalmasabb és legnépszerűbb utcájába ahol megismerhetik a belvárosi vásárlói közönséget, a valós üzlet vezetési kihívásokat, a vevői kapcsolattartást, a „Kirakatban létet”. Kedvezményes bérleti lehetőség mellett marketingkommunikációs támogatást ad a város, a PVH Zrt. és mentori támogatást adnak a zsűri tagok.

 

hogyan működik a K20 Kirakat vállalkozás ösztönző program?

 

 

van egy ötleted? tudunk hozzá egy jó helyet!

 

 

érdekel a vevőszerzés egyik izgalmas lehetősége, a kollaboráció?

Ha szeretnéd megtudni, hogy a KOLLAB segítségével hogyan tudsz új vevőket szerezni, hogyan növelheted márkád ismertségét, töltsd le a „vevőszerzési KOLLAB kézikönyvet”, melyet a Minner, a K&H ajánlásával készített el. A kézikönyvben olyan hasznos tippeket, példákat, esettanulmányokat találsz, amelyek segítenek jobban megérteni a kollaboráció vevőszerzés módszerét & ötleteket ad & inspirál, sőt megmutatjuk a sikeres megvalósítás lépéseit is! A kézikönyv díjmentesen tölthető le, vállalkozásod regisztrációja után.