K&H: üzletet ide! vevőszerzés 2024-ben konferencia Győr

innovatív ötletek & üzleti tippek vállalkozóknak a növekedéshez

időpont: 2024. május 29. (szerda)

helyszín: Győr, Széchenyi Egyetem Science Park, Töltésszer 13.

időtartam: 14:00-18:00 (érkezés 13:30-tól)

 

Szeretnéd tudni, hogy egy vállalkozás hogyan tud új vevőket & több bevételt szerezni? Kipróbálnál új, izgalmas lehetőségeket? Regisztrálj & gyere el a K&H: üzletet ide! vevőszerzés 2024-ben konferenciára, ahol szakértőink előadásai által innovatív ötletekkel & értékesítési tippekkel gazdagodhatsz, hogy a tudatos tervezés és az aktualitások nyomon követésével az idei évben vállalkozásod elindulhasson a növekedés útján!

Előadóink bemutatják az idei év vevőszerzési & értékesítési trendjeit, informálódhatsz, hogy 2024-ben milyen irányba halad az e-kereskedelem, milyen online és nyomtatott marketing eszközökkel lehet az értékesítést felpörgetni! Előadást hallhatsz arról is, hogyan lehet az idei évben kialakítani az árazási stratégiádat hogyan érhető el piaci növekedés minimális kockázattal és milyen előnyei vannak a közösségi finanszírozásnak!

Sőt, a K&H: üzletet ide! innovatív KOLLAB meetup-ján mentorainkkal együtt segítünk megtalálni azokat az ötleteket, amivel a hozzád hasonló, újdonságra nyitott vállalkozókkal, be tudjátok vonzani egymás vevőit és közösen újakat szerezni!
Alkossatok meg egy ütős KOLLAB-ot& induljatok el a „K&H: üzletet ide! az év kollaborációs ötlete” pályázaton, ahol az 5 millió forint összértékű fődíjat is elnyerhetitek!

Szeretnéd látni, hogy pénzügyileg milyen évre számíthatsz, elakadtál a pénzügyi tervezésben, vagy egyszerűen nem jön ki a matek a cash-flow-ban, eredményszámításban? Kérdésed van vállalkozásod eredményes működése, a tervezett növekedés finanszírozása kapcsán?Akkor keresd fel a K&H standját, ahol a rendezvény ideje alatt, Vuray György, a Vállalkozás Okosan vezetőtanácsadója, rövid konzultáció keretén belül segít megválaszolni a felmerült kérdéseidet!

A rendezvényen történő részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

Regisztrálj most ingyenes rendezvényünkre!

program:

13:30-14:00

helyszíni regisztráció

14:00-14:10

megnyitó

Oraveczné Németh Ildikó, Lakossági és kkv szegmens marketing igazgatóság vezető, K&H

14:10-14:40

Kihívások és lehetőségek - hogyan lehet 2024 a vevőszerzés éve?
kerekasztal beszélgetés: K&H, Minner.hu, Vállalkozás Okosan, Brandventure, Shoprenter

14:40-15:00

Az AI lesz az új legjobb barátod? Ez pörög most: top marketing trendek 2024-ben
előadó: Mándó Milán, CEO, Minner.hu

15.00-15:20

Két legyet egy csapásra: Hogyan érhető el piaci növekedés minimális kockázattal?előadó: Gősi Bernadett, Key Account Manager, OPTEN

15:20-15:35

szünet

15:35-16:35

K&H: üzletet ide! KOLLAB meetup – instant vevőszerzés kollaborációval

16:35-16:50

szünet

16:50- 17:10

A Drága az új olcsó? Marketing árazási stratégiák
előadó: Hegedűs Pál,CEO, Brandventure

17:10 -17:30

A TEMU jött, látott és győzött? E-commerce trendek 2024
előadó: Kulcsár István Róbert, alapító tulajdonos, Shoprenter

17:30- 17:50

Vevőszerzés offline, innovatív eszközökkel – a nyomtatott anyagokban is van jövő!
előadó: Nagy Norbert, Marketingvezető Primerate-Nyomdaguru Kft

17:50- 18:10

Új vevők, de miből? - Alternatív finanszírozási megoldások: fókuszban a közösségi finanszírozás!
előadó: Szeles Nóra, Tőkeportál

14:40 - 18:10

Üzleti- és pénzügyi tervezés konzultáció a K&H standnál, Vuray György, Vállalkozás Okosan vezetőtanácsadóval

A rendezvény moderátora Dr. Farkas Gergely

ismerd meg az előadókat & a K&H: üzletet ide! KOLLAB meetup mentorait!

Mándó Milán, CEO, Minner.hu

Mándó Milán több mint 10 éve egyengeti a Minner.hu üzleti magazint. Ez annyira jól sikerült, hogy a hazai piacon egyik legismertebb szakmai oldal lett a vállalkozók körében. A hasznos tartalmak mellett egyik fő területe az üzleti tanácsadás. Már közel 1000 vállalkozónak, cégvezetőnek segített személyesen üzleti kihívásaikban. Havonta több mint 80 000 vállalkozó, üzleti tartalmak iránt érdeklődő ostromolja a minner.hu -t. A cikkek célja, hogy megkeressék hogyan lehet jobban csinálni. Hogy mit? Természetesen az üzletet!

Oraveczné Németh Ildikó, Lakossági és kkv szegmens marketing igazgatóság vezető, K&H

Ildikó 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a banki szektorban, melynek jelentős részét, 17 évet, hálózati vezetői pozíciókban töltött. Ezen idő alatt kivételes szaktudást és tapasztalatot szerzett a kis- és középvállalkozások igényeinek kiszolgálásában. Vezetői kvalitásait később a K&H Bank Call Centerének és a K&H Alapkezelő irányításában kamatoztatta. Legutóbbi kinevezése során csatlakozott a K&H Bank Marketing Csapatához, ahol jelenleg a Lakossági és KKV Szegmens Marketing vezetőjeként tevékenykedik.

Kulcsár István Róbert, Co-founder & Vezető tanácsadó

Shoprenter

Róbert a Shoprenter egyik alapító-tulajdonosa. A cégnél, illetve elődjénél. 15 év alatt több ezer webáruház megszületésében segédkezett vezető tanácsadóként. Ez idő alatt több száz élő, illetve online előadást tartott egyetemektől kezdve üzleti rendezvényeken át egészen a Shoprenter saját edukációs projektjének tekinthető “Hogyan Indíts Webáruházat” szemináriumig, amely az elmúlt csaknem 10 évben mintegy 25.000 embernek segített eligazodni az internetes kereskedelem világában.

Hegedűs Pál, Brandventure, CEO

Brandventure és a Red Button Reklámügynökség alapítója.Több tucat multinacionális és hazai céggel dolgozott együtt. Szakterülete az Office Branding és az integrált marketing kampányok. A marketing világába a sztorik húzták be és tartják izgalomban azóta is. Minden forrásból gyűjti az előremutató alkotásokat.

Nagy Norbert, Marketingvezető Primerate-Nyomdaguru Kft

A Prime Rate Kft. marketingvezetőjeként és a Nyomdaguru alapítójaként megszállottan hisz a nyomtatott kommunikáció erejében.
Véleménye szerint "az online marketinggel nem leváltani kell az offline módszereket, hanem kiegészíteni".

Szeles Nóra, Tőkeportál

Nóra közgazdász, tőkepiaci szakértő, egyetemi oktató, a TőkePortál, az első magyar közösségi finanszírozási szolgáltató társalapítója. MBA fokozatát a Purdue Egyetemen, USA-ban szerezte, előtte Mannheimben és Stockholmban is tanult, majd a Corvinuson végzett. Jelentős tőkepiaci fejlesztési tapasztalattal rendelkezik, beleértve a BUX index és határidős ügyletek bevezetését a Budapesti Értéktőzsdén, amiért Josseph de la Vega díjat kapott. 2020-ban társalapítója volt a Magyar Fintech Szövetségnek, 2021-ben az Eurocrowd igazgatósági tagjává választották.

Gősi Bernadett, Key Account Manager, OPTEN

A Budapesti Kommunikációs Főiskolán szereztem meg diplomám üzleti kommunikáció szakon. Mindig is olyan területen dolgoztam, ahol erre szükség volt. 15 éve dolgozom az OPTEN-nél.

Vuray György, Vállalkozás Okosan társalapító, vezető tanácsadó

Vuray György vagyok, a Vállalkozás Okosan társalapítója, vezető tanácsadója. Segítek üzleti ötledetből egy működő vállalkozást felépíteni. Segítek, hogy kellő időben biztosítani tudd a vállalkozásod növekedéséhez szükséges forrásokat, és felkészülj azok fogadására.

Tüske Tamás a Start IT up Egyesület alapítója és elnökségi tajga, ViddL CEO

Tüske Tamás a Start IT up Egyesület alapítója és elnökségi tajga, amelynek célja, a fiatal vállalkozások támogatása, piacra lépésükben és skálázódásukban. A Start IT up meghatározó kezdeményezése az Ideathon ötletverseny, egy hétvégés program, amely során a csapatok validálnak egy adott problémát, majd három nap alatt, valós üzleti koncepciót építenek a megoldás köré. Start IT up Egyesület több, mint 50 cég elindításában segített, és rendezvényeiken több tízezer ember vett már részt. Továbbá, Tüske Tamás egy tapasztalt, logisztikai szakember, a ViddL utolsó kilométeres kiszállítás megvalósítását szolgáló logisztikai startup, ügyvezető igazgatójaként tevékenykedik.

Szabó Krisztián: StartITup Győr alapító

„Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan!” Magyarországot és mindenekelőtt Győrt becsatolni a világ innovációs körforgásába. Helyi tenni akaró, bátor, vállalkozni vágyó emberek megtalálása, támogatása és összehozása. Globális mindset átadása, majd egészen a nemzetközi piacig való segítségnyújtás. Több mint 20 éves – nemzetközi területeket is érintő – gyakorlati IT tapasztalattal rendelkezem. Nagyon sok cégnek és ötletgazdának segítettem már a termékén, legyen az egy weboldal, mobilapp, vagy bármilyen IT tevékenység, így tudom, hogy mikor, melyik fázisban, milyen jellegű segítségre lehet szükségük. Emellett az elmúlt 7 évben a regionális startup ökoszisztéma építése a fő misszióm.

érdekel a vevőszerzés egyik izgalmas lehetősége, a kollaboráció?

Ha szeretnéd megtudni, hogy a KOLLAB segítségével hogyan tudsz új vevőket szerezni, hogyan növelheted márkád ismertségét, töltsd le a „vevőszerzési KOLLAB kézikönyvet”, melyet a Minner, a K&H ajánlásával készített el. A kézikönyvben olyan hasznos tippeket, példákat, esettanulmányokat találsz, amelyek segítenek jobban megérteni a kollaboráció vevőszerzés módszerét & ötleteket ad & inspirál, sőt megmutatjuk a sikeres megvalósítás lépéseit is! A kézikönyv díjmentesen tölthető le, vállalkozásod regisztrációja után.

 

Ha szeretnél többet megtudni a kollaborációról, valamint a K&H: üzletet ide! az év kollaborációs ötlete pályázatról, akkor kattints a kollab gombra!