K&H üzleti tippek online rendezvénysorozat a Cápák között befektetőivel

5. alkalom: digitalizált cégvezetés és pénzügyek

A rendezvény exkluzív vendége Balogh Péter, startupper, a Baconsult befektetőcég tulajdonosa és egyben a Cápák között egyik befektetője.

időpont: 2020. december 3.

időtartam: 16:00 – 19:00

Nem az kérdés, hogy digitalizáld-e a vállalkozásodat, hanem az, hogyan! A papírmentes iroda már nem csak egy vízió, ahogyan a digitális bankolás, az online számlázás, az integrált könyviteli folyamatokat és a digitalizált cégvezetés sem!

Programunk során a K&H szakértői csapatának tagja, Réti Virág, startup vállalkozó, jelenleg az Xtendr CEO-ja megmutatja hogyan, milyen változtatásokkal lehet csökkenteni vállalkozásunk ökológiai lábnyomát, Kökény Rolandnak, a K&H Bank kkv szegmens marketing vezetőjének tolmácsolásában megismerhetjük a mindennapi pénzügyek intézését gördülékenyebbé tevő, innovatív, mobilon is elérhető banki újdonságokat, majd megtudhatjuk azt is, hogy mit jelent az integrált könyvvitel, valamint a Számlázz.hu szakértői mutatják be lépésről lépésre, hogy az elektronikus bankoláson és az online számlázáson túl milyen alkalmazások, szoftverek, szolgáltatások érhetők el, amelyekkel ki tudjuk alakítani saját vállalkozásunk digitális ökoszisztémáját, hogy a pénzügyekkel és a cégvezetéssel kapcsolatos operatív, rutinfeladatainkat automatizálhassuk, így időt spórolva az értékesebb tevékenységeknek!

A rendezvény exkluzív vendége Balogh Péter, startupper, angyalbefektető, mentor valamint a Baconsult befektetőcég tulajdonosa és egyben a Cápák között egyik befektetője, akivel arról beszélgetünk, hogy miért nem lehet sikerre vinni egy vállalkozást digitális megoldások alkalmazása nélkül, melyek a kedvenc automatizált folyamatai és milyen jövőbe tekintő megoldásokat lát, melyek még hatékonyabbá tehetik a vállalkozások működését. Emellett a Cápák között üzleti showműsor kapcsán beszámol az idei évad tapasztalatairól és arról is mesél, hogy miért tartotta fontosnak, a Tőkebevonás Startupoknak kurzus elindítását!

A rendezvény előadásairól készült felvétel ingyenesen elérhető:

 

tematika:

16:00-16:10

 

16:10-16:15

karbonsemlegesség, a vállalkozások ökológiai lábnyoma – mit tanulhatunk a világcégektől, hogy a digitalizációval ne csak hatékonyak legyünk, de óvjuk a környezetünket is?

előadó: Réti Virág, startup vállalkozó, jelenleg az Xtendr CEO-ja

interaktív kérdések és válaszok

az előadás anyaga ide kattintva érhető el

16:15-16:25

 

16:25-16:30

bankolj szabadabban a mobiloddal! – innovatív megoldások a digitális pénzügyek és az online hiteligénylés területén

előadó: Kökény Roland, a K&H Bank kkv szegmens marketing vezetője

interaktív kérdések és válaszok

az előadás anyaga ide kattintva érhető el

16:30-16:50

 

16:50-16:55

online bankolás és online számlázás - hogyan kapcsolódik a kettő egymáshoz?

előadó: Gier Mária, a Számlázz.hu számlainformációs üzletágának operatív vezetője

interaktív kérdések és válaszok

az előadás anyaga ide kattintva érhető el

16:55-17:05

szünet

17:05- 17:30

 

17:30 – 17:35

a papírmentes iroda és a digitális workflow kialakítása vállalkozásunkban – megoldások az adminisztráció csökkentéséhez, az integrált ügyvitel alapjaihoz valamint a folyamat- és készletkezeléshez

előadó: Stygár László a Számlázz.hu alapító tulajdonosa és szolgáltatásfejlesztési vezetője

interaktív kérdések és válaszok

az előadás anyaga ide kattintva érhető el

17:35 – 17:55

 

17:55-18:00

integrált könyvviteli folyamatok - hogyan változik meg a megszokott munkafelosztás a könyvelővel, ha automatizálttá válnak a közös folyamatok?

előadó: Fröhlich László, szakértő, Meyer & Levinson Kft.

interaktív kérdések és válaszok

az előadás anyaga ide kattintva érhető el

18:00-18:20

 

18:20-18:25

élj a jelenben, lásd a jövőt! – a jövő pénzügyi szolgáltatásai a digitális piacon

előadó: Ángyán Balázs a Számlázz.hu ügyvezetője

interaktív kérdések és válaszok

az előadás anyaga ide kattintva érhető el

18:25-18:55

 

18:55-19:00

exkluzív beszélgetés Balogh Péterrel, a Baconsult befektetőcég tulajdonosával és egyben a Cápák között egyik befektetőjével a digitalizált cégvezetésről, a jövőbe tekintő innovatív megoldásokról, melyek még hatékonyabbá tehetik vállalkozásunk napi működését és természetesen a kockázati tőkebefektetésekről

interaktív kérdések és válaszok

A rendezvény moderátora:

Dr. Farkas Gergely