üzlettámogató partnerkedvezmények

Kérd partnerkedvezmény kártyánkat, melynek felmutatásával a K&H Bank ajánlatai mellett számos együttműködő partnerünk, vállalkozások számára összeállított kedvezményes ajánlatát veheted igénybe.

A kedvezménykártyádat postán küldjük ki. Az aktuális ajánlatokat itt érheted el.

Nézd meg videónkat az üzlettámogató partnerkedvezményekről, valamint a K&H üzlettámogató hitel előnyeiről!

kedvezmények listája

kérjük, add meg a vállalkozásaid adatait!

Partnerkedvezmény kártyáját, az igénylés során megadott levelezési címre postán keresztül küldjük meg. A kártya megérkezéséig a visszaigazoló e-mail felmutatásával azonnal igénybe veheti a kedvezményeket.

{{$select.selected.name}}

K&H Bank Zrt.

K&H start extra számlacsomag 799 forint helyett csak 445 forint havi csomagdíjért (EBKM: 0,01 %)!

A K&H Bank az ország egyik legstabilabb hitelintézete, megbízható, szakértő kollégáink a pénzügyi szolgáltatások teljes választékát kínálják neked és vállalkozásodnak, országszerte mintegy 210 bankfiókban.

Nyissa meg most a K&H start extra vállalkozói számlacsomagját, melynek havi csomagdíja 799 forint/hó helyett csak 445 forint/hó (EBKM: 0,01%)! Az akció visszavonásig érvényes.

A kedvezmény bármelyik K&H bankfiókban beváltható számlanyitáskor, a kedvezménykártya felmutatásával vagy a kártya igénylését visszaigazoló e-maillel.

részletek

érvényesség: 2018.01.02. - az akció visszavonásigérvényes

 

 

A kedvezmény bármelyik K&H bankfiókban beváltható számlanyitáskor, a kedvezménykártya felmutatásával vagy a kártya igénylését visszaigazoló e-maillel. A 300 millió forint éves árbevételt meg nem haladó vállalkozások érvényesíthetik a kedvezményt. A K&H bankfiókok listája a www.kh.hu oldalon érhető el. Kérdés esetén, írj az uzletetide@kh.hu email címre.

K&H Bank Zrt.

„K&H üzlettámogató tippek” vállalkozás fejlesztési kiadvány – 100% kedvezmény!

A K&H üzletet ide! program részeként a Start Up Guide szakmai útmutatásával készült el a K&H üzlettámogató tippek kiadvány, melyben vállalkozóknak szóló hasznos információkat és gyakorlati tippeket gyűjtöttünk össze az üzlettervezéstől és a stratégia alkotástól kezdve a legmodernebb online kommunikációs technnikákig.

Ajánljuk figyelmedbe, ha vállalkozás indítását tervezed, vagy éppen már működő vállalkozásod kapcsán szeretnél átfogó képet kapni a legfontosabb pénzügyi és marketing kérdésekről.

A 100 oldalas kiadványt díjmentesen átveheted a K&H Bank bármelyik fiókjában.

Keresd vállalkozói tanácsadóinkat, és a kedvezménykártya vagy a kártya igénylését visszaigazoló e-mail felmutatásával vedd át a K&H üzlettámogató tippeket!

részletek

érvényesség: a készlet erejéig

 

A „K&H” üzlettámogató tippek” kiadvány a Start Up Guide program keretében jelent meg, mely az „Üzleti tanácsok fejlődő vállalkozások részére – 2017” könyve alapján készült. A kiadvány a készlet erejéig bármelyik K&H bankfiókban átvehető a kedvezménykártya felmutatásával vagy a kártya igénylését visszaigazoló e-maillel.

A K&H bankfiókok listája a www.kh.hu oldalon érhető el. Kérdés esetén, írj az uzletetide@kh.hu email címre.

Kulcs-Soft Nyrt.

Kulcs-Soft számlázó és vállalatirányítási megoldások 20% kedvezménnyel

A Kulcs-Soft Nyrt. 27 éve biztosítja kezdő és működő vállalkozások sikeres ügyvitele számára a megbízható szoftveres hátteret.

Váltsd be kedvezményed és alapozd meg céged eredményes működését a magyar kis- és középvállalkozások körében népszerű, piacvezető ügyviteli szoftverekkel. A K&H partnerkedvezmény kártya birtokosainak a Kulcs-Soft Nyrt. egy exkluzív partnerkártyát biztosít. A kártya felmutatásával 20% kedvezményre vagy jogosult valamennyi ügyviteli programunk árából és szolgáltatási díjunkból örökre.

A kedvezmény értéke vásárláskor meghaladhatja a 399.600 forintot.

A partnerkártya a Kulcs-Soft központi elérhetőségein igényelhető.

részletek

ajánlat érvényessége: 2017.01.01 - 2017.12.31.

A partnerkártya, az ajánlatban szereplő feltételekkel, 2017. december 31-ig a K&H üzlettámogató partnerkedvezmény kártya bemutatásával személyesen, vagy a kártyaigénylést visszaigazoló e-mail továbbküldésével, írásban igényelhető a Kulcs-Soft Nyrt. központi elérhetőségein.

A Kulcs-Soft központi elérhetőségei megtalálhatók a www.kulcs-soft.hu oldalon.

Az Kulcs-Soft ügyviteli megoldásaival és az exkluzív partnerkártya igénylésével kapcsolatos kérdéseit felteheti az info@kulcs-soft.hu email címen és (06 1) 336 5300 telefonszámon.

Webgenerátor

Profi weboldal, fejlesztők és fejlesztési díjak nélkül! – 20% kedvezmény

Indítsa el vállalkozása weboldalát gyorsan és egyszerűen!

Induló vagy már működő vállalkozásoknak, rövid időn belül, kedvező, fix összegű éves díjért korszerű weboldalt hozunk létre a speciálisan kialakított Webgenerátor, weboldal készítő rendszerünk segítségével.

részletek

ajánlat érvényessége: 2018. május 1-ig.

A Webgenerátor rendszere egy speciálisan kialakított weboldalkészítő rendszer, melynek segítségével fejlesztők és fejlesztési díjak nélkül, akár 5 perc alatt elkészül vállalkozása profi weboldala.

Rendszerünket folyamatosan fejlesztjük, az újdonságokat díjmentesen rendelkezésére bocsátjuk, így mindig korszerű és ügyfelei igényeit maximálisan kielégítő weboldalt biztosítunk vállalkozása számára.

Bővített csomagunkra a partnerkedvezmény kártya bemutatásával 20% kedvezményt biztosítunk.

A kedvezmény igénybevételével:

- a magyar nyelvű megjelenést 49.990,- Ft + ÁFA/év helyett 39.992,- Ft + ÁFA/év,

- a korlátlan nyelvű megjelenést pedig 54.990,- Ft + ÁFA/év helyett 43.992,- Ft + ÁFA/év díjért biztosítjuk.

Igény esetén a weboldal szövegezését és alap szintű keresőoptimalizálását is elkészítjük.

További információk: www.webgenerator.hu

Kérdés esetén az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésre:info@webgenerator.huhttps://webgenerator.hu/visszahivast-kerek/

Megrendelését az alábbi űrlapon tudja jelezni. Kérjük, a kuponkód mezőbe írja be: UZLETETIDE https://webgenerator.hu/megrendelem/

 

Stúdió 68 Reklámajándék Kft

Promóciós termékek, reklámajándékok – 20% kedvezmény

Cégünk, a Stúdió 68 Reklámajándék Kft., 2001 óta aktív szereplője a promóciós ajándékozás piacának.100 beszállító, közel 30.000 termékét értékesítjük, illetve egyedi igényeket is örömmel megvalósítunk.

A termékek emblémázását, megszemélyesítését is vállaljuk, legyen szó ajándéktárgyról, vagy textíliáról!

részletek

ajánlat érvényessége: 2018. május 1-ig.

Szlogenünk, „mások örömére…” hűen tükrözi erőfeszítéseinket, melynek lényege, hogy az ajándékozás öröme mindenkié! Amennyiben megtisztel bizalmával, és nálunk rendeli meg promóciós ajándékait, úgy a K&H: üzletet ide! program keretében, 20% kedvezménnyel kedveskedünk Önnek, melyet a termékek árából írunk jóvá Önnek.

Várjuk jelentkezését!

Üdvözlettel: Stúdió 68 Reklámajándék Kft. - www.studio68.hu

Brandcontrol Kft.

BrandControl - prémium csomagajánlat (50% kedvezmény)

 

A kedvezményprogram keretén belül elkészítjük vállalkozásod

- egyedi logóját,

- 15 vállalati arculati és kommunikációs eszközöd megtervezését,

- arculati kézikönyvét,

- mini brandauditját.

 

részletek

Az 50%-os kedvezmény tartalmazza a vállalkozás mini brandauditját, a logó grafikai tervezését és az arculati kézikönyv megalkotását, mely 15 arculati eszköz szabályozását /konszignációját/ is tartalmazza.

A kedvezményprogram keretén belül elkészítjük vállalkozásod egyedi logóját, továbbá csomagajánlatunk tartalmazza 15 vállalati arculati és kommunikációs eszköz megtervezését, arculati szabályozását /konszignációját/, mely releváns információk biztosítják az eszközök reprodukálhatóságát, azonos minőségben való előállíthatóságát. Továbbá mini brandaudit szolgáltatásunk keretén belül megvizsgáljuk, milyen pozicionálási képet ad vállalkozásod kommunikációs eszközrendszere a piacon. Az audit célja, hogy tiszta képet, összegzést és visszajelzést kapjanak a vállalkozás vezetői saját gyakorlatukról, meglévő eszközeikről, ami segíti őket abban, hogy hatékonyan fejleszthessék vállalati, kommunikációs vagy munkaadói arculatukat.

A kedvezményt az érdeklődő vállalkozások a K&H: üzletet ide! program keretén belül a K&H Bank új partnereként vehetik igénybe.

A Brandcontrol Kft. szakemberei több mint 20 éves tapasztalattal segítik a magyar és nemzetközi partnereik kommunikációs tevékenységét, piaci megjelenését. Az integrált marketingkommunikáció teljes eszköztárával, stratégiai szemlélettel támogatjuk ügyfeleink márka- és termékkommunikációját, ötletalapú koncepciókkal, proaktív hozzáállással építünk valódi márkákat, üzleti sikereket.

igénybevétel feltételei:

A kedvezményprogram keretén belül, az általunk nyújtott szolgáltatási kedvezménycsomagokat, az érdeklődő vállalkozások 2018. május 1-ig használhatják fel.

kapcsolati információk:

Varga Ferenc, +36 30 944-3417, varga.ferenc@brandcontrol.hu

Brandcontrol Kft.

BrandControl - induló csomagajánlat (55% kedvezmény)

 

Szeretnéd, ha potenciális vevőid ismernék a termékeidet, szolgáltatásaidat? Esetleg meg is vásárolnák, újból és újból? A jó termék, szolgáltatás mellé egy jó brand is kell! A BrandControl megmutatja Neked, mit kell tenned! Most 55%-kos kedvezménnyel felépítjük céged markáns és felejthetetlen arculatát!

A kedvezményprogram keretén belül elkészítjük vállalkozásod egyedi logóját, valamint a cég kisarculatát, amely tartalmazza a levélpapír, a boríték, a névjegykártya, mappa és az e-mail aláírás tervezetét.

 

részletek

A Brandcontrol Kft. szakemberei több mint 20 éves tapasztalattal segítik a magyar és nemzetközi partnereik kommunikációs tevékenységét, piaci megjelenését. Az integrált marketingkommunikáció teljes eszköztárával, stratégiai szemlélettel támogatjuk ügyfeleink márka- és termékkommunikációját, ötletalapú koncepciókkal, proaktív hozzáállással építünk valódi márkákat, üzleti sikereket.

Az 55%-os kedvezmény tartalmazza a vállalkozás mini brandauditját, a logó grafikai tervezését és kisarculat kialakítását.

igénybevétel feltételei:

A kedvezményprogram keretén belül, az általunk nyújtott szolgáltatási kedvezménycsomagokat, az érdeklődő vállalkozások 2018. május 1-ig használhatják fel.

kapcsolati információk:

Varga Ferenc, +36 30 944-3417, varga.ferenc@brandcontrol.hu

OPTEN

marketing ADATBÁZIS leválogatási lehetőség 50% kedvezménnyel

50 000 forint + ÁFA értékű marketing lista leválogatási lehetőség. Az Opten Kft. ajánlata: 25 000 forint + ÁFA, azaz 50%-os kedvezmény a partnerkedvezmény kártya birtokosok részére.

Mire lehet használni: a kedvezményt beváltó cég saját marketing listát tud összeállítani, és a listán szereplőket megkereshet e-mailen vagy telefonon keresztül, ezzel új partnereket szerezhet magának (pl.: egy kávézó vagy étterem rászűrhet a környékén található cégekre, akiknek egyedi ajánlatot adhat e-mailen vagy telefonon).

részletek

ajánlat érvényessége: 2018.05.01.

igénybevétel feltételei:

A partnerkedvezmény kártya birtokosa egy megrendelőlapon köt szerződést az Opten Kft.-vel. A felhasználó 25 000 forint+áfa összeget utal az Opten Kft-nek,amit az Opten kiegészíttovábbi 25 000 forint+áfa összeggel. Így a felhasználók 50 000 forint+áfa értékben tudnak céglistát letölteni az opten.hu/piactérkép oldaláról (letöltött lista tartalma például: cég neve, adatai, telefon, fax, mail, web, árbevétel, cím, létszám, stb.). A keretösszeget több részletben is fel lehet használni.A keretösszeg teljes felhasználására 1 év áll rendelkezésre, utána a fel nem használt rész már nem elérhető. A letöltött cégek számától és a lekérdezett adatoktól függően sávosan változik a céglisták ára. Minél több adatot kérdeznek le egyszerre, annál kedvezőbb az ár. Részletek a szolgáltatásról:

https://www.opten.hu/ceginformacios-szolgaltatasok/piacterkep

OPTEN

céginformációs szolgáltatás 50% kedvezménnyel

30 000 forint + ÁFA értékű céginformációs szolgáltatás, melyből az Opten Kft. egyszeri 15 000 forint + ÁFA, azaz 50% mértékű kedvezményt biztosít a partnerkedvezmény kártya birtokosok részére.

részletek

ajánlat érvényessége: 2018.05.01.

igénybevétel feltételei:

A partnerkedvezmény kártya birtokosa egy megrendelőlapon köt szerződést az Opten Kft.-vel. A felhasználó 15 000 forint+áfa összeget utal az Opten Kft-nek, amit az Opten kiegészít további 15 000 forint+áfa összeggel. Így a felhasználók 30 000 forint+áfa értékben tudnak céginformációt lekérdezni az opten.hu online felületén. A keretösszeg teljes felhasználására 1 év áll rendelkezésre, utána a fel nem használt rész már nem elérhető.

Prime Rate

kedvezményes BRONZ arculati nyomdai csomag kisvállalkozásoknak – 90 000 forint helyett 49 000 forintért

A régió egyik legmodernebb és legnagyobb digitális nyomdája!

részletek

Cégre szabott vállalkozásélénkítő csomagok vállalkozásoknak!

A BRONZ nyomdai arculati csomag tartalma:·

- 500 db 3DUV lakkos extra névjegykártya (4+4, egy oldal lakk, 350g matt műnyomó)

- 500 db céges boríték (4+0, 80g ofszet)·

- 1000 db céges levélpapír (4+0, 80g ofszet)

Átlagos piaci ár: 90 000 forint

K&H kedvezményes ár*: 49 000 forint

* A kedvezményes árak nem tartalmazzák a grafikai előkészítést és a szállítás díját.
Kedvezményes ajánlatunkat az alábbi elérhetőségeken igényelheted:
Molnár Andrea, kereskedelmi csoportvezető, +36-20/967 5125, molnar.andrea@primerate.hu
ajánlat érvényessége: 2017.05.01 – 2017.12.31.

Prime Rate

kedvezményes SILVER arculati nyomdai csomag kisvállalkozásoknak - 180 000 forint helyett 90 000 forintért

A régió egyik legmodernebb és legnagyobb digitális nyomdája!

részletek

Cégre szabott vállalkozásélénkítő csomagok vállalkozásoknak!

A SILVER arculati csomagok tartalma:

- 500 db 3DUV lakkos extra névjegykártya (4+4, egy oldal lakk, 350g matt műnyomó)

- 500 db céges boríték (4+0, 80g ofszet)

- 1000 db céges levélpapír (4+0, 80g ofszet)

- 1000 db A/4, leporellóba hajtott, 4+4, formastancolt bemutatkozó szórólap (130g matt műnyomó)

Átlagos piaci ár: 180 000 forint

K&H kedvezményes ár*: 99 000 forint

*A kedvezményes árak nem tartalmazzák a grafikai előkészítést és a szállítás díját. Kedvezményes ajánlatunkat az alábbi elérhetőségeken igényelheted: Molnár Andrea, kereskedelmi csoportvezető, +36-20/967 5125, molnar.andrea@primerate.hu

ajánlat érvényessége: 2017.05.01 – 2017.12.31.

Prime Rate

kedvezményes GOLD arculati nyomdai csomag kisvállalkozásoknak - 390 000 forint helyett 199 000 forintért

A régió egyik legmodernebb és legnagyobb digitális nyomdája!

részletek

Cégre szabott vállalkozásélénkítő csomagok vállalkozásoknak!

A GOLD arculati csomagok tartalma:

- 500 db 3DUV lakkos extra névjegykártya (4+4, egy oldal lakk, 350g matt műnyomó)

- 500 db céges boríték (4+0, 80g ofszet)

- 1000 db céges levélpapír (4+0, 80g ofszet)

-1000 db A/4, leporellóba hajtott, 4+4, formastancolt bemutatkozó szórólap (130g matt műnyomó)

- 500 db stancolt, ajánlatátadó céges dosszié (4+0, egy old. matt fólia) EXTRA ÁR tartalommal

Átlagos piaci ár: 390 000 forint

K&H kedvezményes ár*: 199 000 forint

*A kedvezményes árak nem tartalmazzák a grafikai előkészítést és a szállítás díját. Kedvezményes ajánlatunkat az alábbi elérhetőségeken igényelheted: Molnár Andrea, kereskedelmi csoportvezető, +36-20/967 5125, molnar.andrea@primerate.hu

ajánlat érvényessége: 2017.05.01 – 2017.12.31.

iCentre Apple Premium Reseller

2% kedvezmény iPad vásárlása esetén

A kedvezmény 2018. január 18-ig használható fel az iCentre Allee, Arena és MOM Park üzletekben, valamint az icentre.hu webshopon. Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze.

részletek

- egy vásárló csak egyszer használhatja fel a kedvezménykártyát egy adott kedvezményre

- a kedvezménykártyáról fénymásolat készül beváltásnál az üzletben, melyet az iCentre saját számlapéldánya mellé tűznek

- webshopon történő vásárlás esetén a kedvezmény érvényesítéséhez a partnerkedvezmény kártya képét szkennelve kérjük elküldeni a webshop@icentre.hu e-mail címre

iCentre Apple Premium Reseller

3% kedvezmény Mac, iPod, Apple TV és Airport vásárlása esetén

A kedvezmény 2018. január 18.-ig használható fel az iCentre Allee, Arena és MOM Park üzletekben, valamint az icentre.hu webshopon. Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze.

részletek

- egy vásárló csak egyszer használhatja fel a kedvezménykártyát egy adott kedvezményre

- a kedvezménykártyáról fénymásolat készül beváltásnál az üzletben, melyet az iCentre saját számlapéldánya mellé tűznek

- webshopon történő vásárlás esetén a kedvezmény érvényesítéséhez a partnerkedvezmény kártya képét szkennelve kérjük elküldeni a webshop@icentre.hu e-mail címre

iCentre Apple Premium Reseller

5% kedvezmény Apple-, és más kiegészítők árából

A kedvezmény 2018. január 18.-ig használható fel az iCentre Allee, Arena és MOM Park üzletekben, valamint az icentre.hu webshopon. Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze.

részletek

- egy vásárló csak egyszer használhatja fel a kedvezménykártyát egy adott kedvezményre

- a kedvezménykártyáról fénymásolat készül beváltásnál az üzletben, melyet az iCentre saját számlapéldánya mellé tűznek

- webshopon történő vásárlás esetén a kedvezmény érvényesítéséhez a partnerkedvezmény kártya képét szkennelve kérjük elküldeni a webshop@icentre.hu e-mail címre

- kivéve Apple Watch és Synology termékek

iCentre Apple Premium Reseller

30 perc ingyenes technikai segítségnyújtás (iOS és OS X)

A kedvezmény 2018. január 18-ig használható fel kizárólag előre egyeztetett időpontban az iCentre Allee, Arena és MOM Park üzletekben. Időpont egyeztetés telefonon vagy személyesen lehetséges. iCentre Allee: +36 1 883 8891, iCentre Arena: +36 1 215 8352, iCentre MOM: + 36 1 201 1257.

Minősített Könyvelők Klubja Egyesület

két nélkülözhetetlen kiadvány felelős cégvezetőknek – 100% kedvezmény

A Minősített Könyvelők Egyesületéhez olyan könyvelők tartoznak, akik számára fontos partnerük sikere. Egyesületünk tagjai ügyfeleik számára folyamatos támogatást nyújtanak az üzleti életben és az adózásban az ország egész területén.

Munkaügyi kézikönyv: a munkaviszony létesítésétől annak megszűnéséig bemutatjuk a foglalkoztatással kapcsolatos buktatókat, leggyakrabban előforduló hibákat. Milyen alapvető szabályok, kötelezettségek vonatkoznak egy munkáltatóra? – egy volt munkaügyi ellenőr tollából.

Segédlet a könyvelői feladatokhoz: gyakorlati útmutatót adunk arra vonatkozóan, hogy mi egy könyvelő és mi egy cégvezető feladata a könyvelési, üzletvezetési területen, valamint bemutatjuk azt is, hogy mire terjed ki felelősségük.

A kiadványok összértéke: 5 300 forint.

részletek

ajánlat érvényessége: 2017. december 31-ig.

A kiadványokat díjmentesen, az igénylést követő néhány munkanapon belül, postai úton juttatjuk el a megadott címre. Az igénylőlap elérhető az alábbi linken. Minden kártyabirtokos csak egyszer használhatja fel kedvezménykártyáját.

http://www.minositettkonyvelok.hu/kh-uzletet-ide-partnerprogram/

A kedvezménykártyával elérhető termékek és szolgáltatások – a kifejezetten ekként megjelölt termékeket és szolgáltatásokat kivéve – nem a K&H Bank Zrt. (Bank) termékei és szolgáltatásai, azokat a Bank együttműködő partnerei biztosítják. A nyújtott kedvezmények alapja a Bank és az együttműködő partner között létrejött együttműködési megállapodás. Az együttműködési megállapodás esetleges megszűnése vagy módosítása esetén a nyújtott kedvezmény megszűnhet, mértéke vagy tartalma módosulhat. A Bank a kedvezmény esetleges megszűnéséről vagy módosulásáról az érdeklődőket az uzletetide.hu honlapon keresztül tájékoztatja. A partnerek által nyújtott, kedvezménnyel érintett termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban a Bank semmifajta felelősséget nem vállal, azokkal kapcsolatban mindennemű felelősség az érintett partnert terheli és azokért a partner tartozik helytállni. További részletek a Felhasználási feltételekben.