üzlettámogató partnerkedvezmények

Kérd partnerkedvezmény kártyánkat, melynek felmutatásával a K&H Bank ajánlatai mellett számos együttműködő partnerünk, vállalkozások számára összeállított kedvezményes ajánlatát veheted igénybe.

A kedvezménykártyádat postán küldjük ki. Az aktuális ajánlatokat itt érheted el.

Nézd meg videónkat az üzlettámogató partnerkedvezményekről, valamint a K&H üzlettámogató hitel előnyeiről!

kedvezmények listája

kérjük, add meg a vállalkozásaid adatait!

Köszönjük, hogy regisztráltál a vállalkozói kedvezményekre, melyeket partnereinknél azonnal igénybe tudod venni a visszaigazoló e-mail felmutatásával!

{{$select.selected.name}}

K&H Bank Zrt.

„K&H üzlettámogató tippek” vállalkozásfejlesztési kiadvány – 100% kedvezmény

A K&H üzletet ide! program részeként a Start Up Guide szakmai útmutatásával készült el a K&H üzlettámogató tippek kiadvány, melyben vállalkozóknak szóló hasznos információkat és gyakorlati tippeket gyűjtöttünk össze az üzlettervezéstől és a stratégiaalkotástól kezdve a legmodernebb online kommunikációs technikákig.

Ajánljuk figyelmedbe, ha vállalkozás indítását tervezed, vagy éppen már működő vállalkozásod kapcsán szeretnél átfogó képet kapni a legfontosabb pénzügyi és marketing kérdésekről.

A 150 oldalas kiadványt díjmentesen átveheted a K&H Bank bármelyik fiókjában. Keresd vállalkozói tanácsadóinkat, és a kedvezménykártya vagy a kártya igénylését visszaigazoló e-mail felmutatásával vedd át a K&H üzlettámogató tippeket!

részletek

érvényesség: a készlet erejéig

 

A „K&H” üzlettámogató tippek” kiadvány a Start Up Guide program keretében jelent meg, mely az „Üzleti tanácsok fejlődő vállalkozások részére – 2018” könyv alapján készült. A kiadvány a készlet erejéig bármelyik K&H bankfiókban átvehető a kedvezménykártya felmutatásával vagy a kártya igénylését visszaigazoló e-maillel.

 

A K&H bankfiókok listája a www.kh.hu oldalon érhető el. Kérdés esetén írj az uzletetide@kh.hu email címre.

Tartalompartnerünk a Start Up Guide program.
www.startupguide.hu

A kedvezménykártyával elérhető termékek és szolgáltatások – a kifejezetten ekként megjelölt termékeket és szolgáltatásokat kivéve – nem a K&H Bank Zrt. (Bank) termékei és szolgáltatásai, azokat a Bank együttműködő partnerei biztosítják. A nyújtott kedvezmények alapja a Bank és az együttműködő partner között létrejött együttműködési megállapodás. Az együttműködési megállapodás esetleges megszűnése vagy módosítása esetén a nyújtott kedvezmény megszűnhet, mértéke vagy tartalma módosulhat. A Bank a kedvezmény esetleges megszűnéséről vagy módosulásáról az érdeklődőket az uzletetide.hu honlapon keresztül tájékoztatja. A partnerek által nyújtott, kedvezménnyel érintett termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban a Bank semmifajta felelősséget nem vállal, azokkal kapcsolatban mindennemű felelősség az érintett partnert terheli és azokért a partner tartozik helytállni. További részletek a Felhasználási feltételekben.