üzlettámogató partnerkedvezmények

Kérd partnerkedvezmény kártyánkat, melynek felmutatásával a K&H Bank ajánlatai mellett számos együttműködő partnerünk, vállalkozások számára összeállított kedvezményes ajánlatát veheted igénybe.

A kedvezménykártyádat postán küldjük ki. Az aktuális ajánlatokat itt érheted el.

Nézd meg videónkat az üzlettámogató partnerkedvezményekről, valamint a K&H üzlettámogató hitel előnyeiről!

kedvezmények listája

kérjük, add meg a vállalkozásaid adatait!

Partnerkedvezmény kártyáját, az igénylés során megadott levelezési címre postán keresztül küldjük meg. A kártya megérkezéséig a visszaigazoló e-mail felmutatásával azonnal igénybe veheti a kedvezményeket.

{{$select.selected.name}}

K&H Bank Zrt.

K&H vállalkozói számlacsomagok már havi 230 Ft-tól (EBKM: 0,01 %)!

Nyiss 2018. december 31-ig K&H start extra, dinamikus extra, aktív extra vállalkozói számlacsomagot és az akció keretében, válassz az az alábbi két kedvezménytípus közül egyet, melyet a számlanyitástól számított 6 hónapig vehetsz igénybe:

- a számlacsomag havi díjának 50 %-át nem számoljuk fel, vagy

- az adott számlacsomagban foglaltakon felül havonta további 5 db átutalási díjtól mentes* bankon kívüli elektronikus forint átutalást biztosítunk

A kedvezmény érvényesítéséhez igényelj üzlettámogató partnerkedvezménykártyát! Az általad kiválasztott kedvezménytípus bármelyik K&H bankfiókban a számlanyitáskor érvényesíthető a kedvezménykártya felmutatásával, vagy a kártya igénylését visszaigazoló e-maillel!

* Könyvelési díj kerül felszámításra a Vállalati Ügyfelek részére szóló hirdetmény (továbbiakban: Hirdetmény) I. rész 3.7. pontban nevesített terhelési tranzakciók után, függetlenül az adott tranzakció díjától. A könyvelési díj a tranzakciós díjtól mentes terhelési tranzakciók után is felszámításra kerül.

részletek

érvényesség: 2018.05.16 - 2018.12.31

 

 

kedvezmény időtartama: 6 hónap

A K&H Banknál bankszámlával még rendelkező vállalkozások, 2018. december 31-ig megnyitott K&H start extra, dinamikus extra, aktív extra számlacsomagok esetén, a kedvezmény kártya felmutatásával, a számlacsomagok havi díjából 50%-os kedvezményt vagy az adott számlacsomagban foglaltakon felül havonta további 5 db átutalási díjtól mentes bankon kívüli elektronikus forint átutalást érvényesíthetnek a számlanyitástól számított 6 hónapig.

A kedvezményt a K&H Bank Zrt-nél bankszámlával még nem rendelkező, 300 millió forint éves nettó árbevételt meg nem haladó vállalkozások érvényesíthetik (éves árbevétel megállapítása az utolsó lezárt üzleti év beszámolója alapján, lezárt üzleti év hiányában a Bank az érvényesítéshez előírt feltételt teljesítettnek tekinti), az akció időszaka alatt. A kedvezmény igénybevételének további feltétele, hogy a számla 2018. december 31-ig megnyitásra kerüljön.

K&H Bank vállalkozói számlacsomag kedvezmény

A K&H bankfiókok listája a www.kh.hu oldalon érhető el. Kérdés esetén, írj az uzletetide@kh.hu email címre.

K&H Bank Zrt.

K&H üzlettámogató hitelek – induló költségek nélkül

Partnerkedvezmény kártya igénylése esetén a 2018. december 31-ig jóváhagyott hitelkérelmek tekintetében, K&H üzlettámogató hitel és K&H folyószámlahitel termék esetén az induló költségeket (bírálati és szerződéskötési díj) nem számoljuk fel.

A kedvezmény bármelyik K&H bankfiókban érvényesíthető, a hitelkérelmi dokumentumok benyújtásakor, a kedvezménykártya, vagy a kártya igénylését visszaigazoló e-mail felmutatásával!

 

részletek

érvényesség: 2018.05.16 - 2018.12.31

 

 

kedvezmény időtartama: 6 hónap

A K&H Banknál 2018. december 31-ig jóváhagyott hiteligény esetén, K&H üzlettámogató hitel és K&H folyószámlahitel termék esetén az induló költségeket (bírálati és szerződéskötési díj) nem számoljuk fel.

 

A kedvezmény bármelyik K&H bankfiókban a hitelkérelmi dokumentumok benyújtásakor váltható be, a kedvezménykártya, vagy a kártya igénylését visszaigazoló e-mail felmutatásával. A kedvezményt a 300 millió forint éves nettó árbevételt meg nem haladó vállalkozások érvényesíthetik (éves árbevétel megállapítása az utolsó lezárt üzleti év beszámolója alapján, lezárt üzleti év hiányában a Bank az érvényesítéshez előírt feltételt teljesítettnek tekinti), az akció időszaka alatt.

K&H Bank üzlettámogató hitelek kedvezmény hirdetmény

A K&H bankfiókok listája a www.kh.hu oldalon érhető el. Kérdés esetén, írj az uzletetide@kh.hu email címre.

K&H Bank Zrt.

„K&H üzlettámogató tippek” vállalkozásfejlesztési kiadvány – 100% kedvezmény

A K&H üzletet ide! program részeként a Start Up Guide szakmai útmutatásával készült el a K&H üzlettámogató tippek kiadvány, melyben vállalkozóknak szóló hasznos információkat és gyakorlati tippeket gyűjtöttünk össze az üzlettervezéstől és a stratégiaalkotástól kezdve a legmodernebb online kommunikációs technikákig.

Ajánljuk figyelmedbe, ha vállalkozás indítását tervezed, vagy éppen már működő vállalkozásod kapcsán szeretnél átfogó képet kapni a legfontosabb pénzügyi és marketing kérdésekről.

A 150 oldalas kiadványt díjmentesen átveheted a K&H Bank bármelyik fiókjában. Keresd vállalkozói tanácsadóinkat, és a kedvezménykártya vagy a kártya igénylését visszaigazoló e-mail felmutatásával vedd át a K&H üzlettámogató tippeket!

részletek

érvényesség: a készlet erejéig

 

A „K&H” üzlettámogató tippek” kiadvány a Start Up Guide program keretében jelent meg, mely az „Üzleti tanácsok fejlődő vállalkozások részére – 2018” könyv alapján készült. A kiadvány a készlet erejéig bármelyik K&H bankfiókban átvehető a kedvezménykártya felmutatásával vagy a kártya igénylését visszaigazoló e-maillel.

 

A K&H bankfiókok listája a www.kh.hu oldalon érhető el. Kérdés esetén írj az uzletetide@kh.hu email címre.

Tartalompartnerünk a Start Up Guide program.
www.startupguide.hu

bookstreet53.com

cégbemutató album / referencia könyv 6 990 forint helyett 1 990 forintért

Próbálja ki szinte ingyen, használja fel 5000 forint értékű kuponját (UZLETETIDE-XA9BS)!

Készítse el első keménytáblás referencia albumát! Mutassa be minőségi szolgáltatását leendő vevőinek meggyőző köntösben.

Állítson össze komoly megjelenésű keménytáblás cégbemutató kiadványt! Használja minden tárgyalásán.

részletek

1. Kezdje el a szerkesztést!

2. Használja a kuponkódot: UZLETETIDE-XA9BS

Az elkezdett munkát a webes szerkesztőben elmentheti, így bármikor kényelmesen folytathatja.

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal: hello@bookstreet53.com ; 20/611-6823

ajánlat érvényessége: 2018.05.16 – 2018.12.31.

Stúdió 68 Reklámajándék Kft

promóciós termékek, reklámajándékok – 20% kedvezmény

Cégünk, a Stúdió 68 Reklámajándék Kft., 2001 óta aktív szereplője a promóciós ajándékozás piacának.100 beszállító, közel 30.000 termékét értékesítjük, illetve egyedi igényeket is örömmel megvalósítunk.

A termékek emblémázását, megszemélyesítését is vállaljuk, legyen szó ajándéktárgyról, vagy textíliáról!

részletek

ajánlat érvényessége: 2018. 12. 31-ig.

Szlogenünk, „mások örömére…” hűen tükrözi erőfeszítéseinket, melynek lényege, hogy az ajándékozás öröme mindenkié! Amennyiben megtisztel bizalmával, és nálunk rendeli meg promóciós ajándékait, úgy a K&H: üzletet ide! program keretében, 20% kedvezménnyel kedveskedünk Önnek, melyet a termékek árából írunk jóvá Önnek.

Várjuk jelentkezését!

Üdvözlettel: Stúdió 68 Reklámajándék Kft. - www.studio68.hu

Webgenerátor

profi weboldal, fejlesztők és fejlesztési díjak nélkül! – 20% kedvezmény

Indítsa el vállalkozása weboldalát gyorsan és egyszerűen!

Induló vagy már működő vállalkozásoknak, rövid időn belül, kedvező, fix összegű éves díjért korszerű weboldalt hozunk létre a speciálisan kialakított Webgenerátor, weboldal készítő rendszerünk segítségével.

részletek

ajánlat érvényessége: 2018. 12 31-ig.

A Webgenerátor rendszere egy speciálisan kialakított weboldalkészítő rendszer, melynek segítségével fejlesztők és fejlesztési díjak nélkül, akár 5 perc alatt elkészül vállalkozása profi weboldala.

Rendszerünket folyamatosan fejlesztjük, az újdonságokat díjmentesen rendelkezésére bocsátjuk, így mindig korszerű és ügyfelei igényeit maximálisan kielégítő weboldalt biztosítunk vállalkozása számára.

Bővített csomagunkra a partnerkedvezmény kártya bemutatásával 20% kedvezményt biztosítunk.

A kedvezmény igénybevételével:

- a magyar nyelvű megjelenést 49.990,- forint+ ÁFA/év helyett 39.992,- forint+ ÁFA/év,

- a korlátlan nyelvű megjelenést pedig 54.990,- forint+ ÁFA/év helyett 43.992,- Forint + ÁFA/év díjért biztosítjuk.

Igény esetén a weboldal szövegezését és alap szintű keresőoptimalizálását is elkészítjük.

További információk: www.webgenerator.hu

Kérdés esetén az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésre:info@webgenerator.huhttps://webgenerator.hu/visszahivast-kerek/

Megrendelését az alábbi űrlapon tudja jelezni. Kérjük, a kuponkód mezőbe írja be: UZLETETIDE https://webgenerator.hu/megrendelem/

 

Kulcs-Soft Nyrt.

Kulcs-Soft számlázó és vállalatirányítási megoldások 20% kedvezménnyel

A Kulcs-Soft Nyrt. 27 éve biztosítja kezdő és működő vállalkozások sikeres ügyvitele számára a megbízható szoftveres hátteret.

Váltsd be kedvezményed és alapozd meg céged eredményes működését a magyar kis- és középvállalkozások körében népszerű, piacvezető ügyviteli szoftverekkel. A K&H partnerkedvezmény kártya birtokosainak a Kulcs-Soft Nyrt. egy exkluzív partnerkártyát biztosít. A kártya felmutatásával 20% kedvezményre vagy jogosult valamennyi ügyviteli programunk árából és szolgáltatási díjunkból örökre.

A kedvezmény értéke vásárláskor meghaladhatja a 399.600 forintot.

A partnerkártya a Kulcs-Soft központi elérhetőségein igényelhető.

részletek

ajánlat érvényessége: 2018.05.21 - 2018.12.31.

A partnerkártya, az ajánlatban szereplő feltételekkel, 2018. december 31-ig a K&H üzlettámogató partnerkedvezmény kártya bemutatásával személyesen, vagy a kártyaigénylést visszaigazoló e-mail továbbküldésével, írásban igényelhető a Kulcs-Soft Nyrt. központi elérhetőségein.

A Kulcs-Soft központi elérhetőségei megtalálhatók a www.kulcs-soft.hu oldalon.

Az Kulcs-Soft ügyviteli megoldásaival és az exkluzív partnerkártya igénylésével kapcsolatos kérdéseit felteheti az info@kulcs-soft.hu email címen és (06 1) 336 5300 telefonszámon.

Brandcontrol Kft.

BrandControl - prémium csomagajánlat (50% kedvezmény)

 

A kedvezményprogram keretén belül elkészítjük vállalkozásod

- egyedi logóját,

- 15 vállalati arculati és kommunikációs eszközöd megtervezését,

- arculati kézikönyvét,

- mini brandauditját.

 

részletek

Az 50%-os kedvezmény tartalmazza a vállalkozás mini brandauditját, a logó grafikai tervezését és az arculati kézikönyv megalkotását, mely 15 arculati eszköz szabályozását /konszignációját/ is tartalmazza.

A kedvezményprogram keretén belül elkészítjük vállalkozásod egyedi logóját, továbbá csomagajánlatunk tartalmazza 15 vállalati arculati és kommunikációs eszköz megtervezését, arculati szabályozását /konszignációját/, mely releváns információk biztosítják az eszközök reprodukálhatóságát, azonos minőségben való előállíthatóságát. Továbbá mini brandaudit szolgáltatásunk keretén belül megvizsgáljuk, milyen pozicionálási képet ad vállalkozásod kommunikációs eszközrendszere a piacon. Az audit célja, hogy tiszta képet, összegzést és visszajelzést kapjanak a vállalkozás vezetői saját gyakorlatukról, meglévő eszközeikről, ami segíti őket abban, hogy hatékonyan fejleszthessék vállalati, kommunikációs vagy munkaadói arculatukat.

A kedvezményt az érdeklődő vállalkozások a K&H: üzletet ide! program keretén belül a K&H Bank új partnereként vehetik igénybe.

A Brandcontrol Kft. szakemberei több mint 20 éves tapasztalattal segítik a magyar és nemzetközi partnereik kommunikációs tevékenységét, piaci megjelenését. Az integrált marketingkommunikáció teljes eszköztárával, stratégiai szemlélettel támogatjuk ügyfeleink márka- és termékkommunikációját, ötletalapú koncepciókkal, proaktív hozzáállással építünk valódi márkákat, üzleti sikereket.

igénybevétel feltételei:

A kedvezményprogram keretén belül, az általunk nyújtott szolgáltatási kedvezménycsomagokat, az érdeklődő vállalkozások 2018. december 31-ig használhatják fel.

kapcsolati információk:

Varga Ferenc, +36 30 944-3417, varga.ferenc@brandcontrol.hu

Brandcontrol Kft.

BrandControl - induló csomagajánlat (55% kedvezmény)

 

Szeretnéd, ha potenciális vevőid ismernék a termékeidet, szolgáltatásaidat? Esetleg meg is vásárolnák, újból és újból? A jó termék, szolgáltatás mellé egy jó brand is kell! A BrandControl megmutatja Neked, mit kell tenned! Most 55%-kos kedvezménnyel felépítjük céged markáns és felejthetetlen arculatát!

A kedvezményprogram keretén belül elkészítjük vállalkozásod egyedi logóját, valamint a cég kisarculatát, amely tartalmazza a levélpapír, a boríték, a névjegykártya, mappa és az e-mail aláírás tervezetét.

 

részletek

A Brandcontrol Kft. szakemberei több mint 20 éves tapasztalattal segítik a magyar és nemzetközi partnereik kommunikációs tevékenységét, piaci megjelenését. Az integrált marketingkommunikáció teljes eszköztárával, stratégiai szemlélettel támogatjuk ügyfeleink márka- és termékkommunikációját, ötletalapú koncepciókkal, proaktív hozzáállással építünk valódi márkákat, üzleti sikereket.

Az 55%-os kedvezmény tartalmazza a vállalkozás mini brandauditját, a logó grafikai tervezését és kisarculat kialakítását.

igénybevétel feltételei:

A kedvezményprogram keretén belül, az általunk nyújtott szolgáltatási kedvezménycsomagokat, az érdeklődő vállalkozások 2018. december 31-ig használhatják fel.

kapcsolati információk:

Varga Ferenc, +36 30 944-3417, varga.ferenc@brandcontrol.hu

OPTEN

marketing ADATBÁZIS leválogatási lehetőség 50% kedvezménnyel

50 000 forint + ÁFA értékű marketing lista leválogatási lehetőség. Az Opten Kft. ajánlata: 25 000 forint + ÁFA, azaz 50%-os kedvezmény a partnerkedvezmény kártya birtokosok részére.

Mire lehet használni: a kedvezményt beváltó cég saját marketing listát tud összeállítani, és a listán szereplőket megkereshet e-mailen vagy telefonon keresztül, ezzel új partnereket szerezhet magának (pl.: egy kávézó vagy étterem rászűrhet a környékén található cégekre, akiknek egyedi ajánlatot adhat e-mailen vagy telefonon).

részletek

ajánlat érvényessége: 2018.12.31.

igénybevétel feltételei:

A partnerkedvezmény kártya birtokosa egy megrendelőlapon köt szerződést az Opten Kft.-vel. A felhasználó 25 000 forint+áfa összeget utal az Opten Kft-nek,amit az Opten kiegészíttovábbi 25 000 forint+áfa összeggel. Így a felhasználók 50 000 forint+áfa értékben tudnak céglistát letölteni az opten.hu/piactérkép oldaláról (letöltött lista tartalma például: cég neve, adatai, telefon, fax, mail, web, árbevétel, cím, létszám, stb.). A keretösszeget több részletben is fel lehet használni.A keretösszeg teljes felhasználására 1 év áll rendelkezésre, utána a fel nem használt rész már nem elérhető. A letöltött cégek számától és a lekérdezett adatoktól függően sávosan változik a céglisták ára. Minél több adatot kérdeznek le egyszerre, annál kedvezőbb az ár. Részletek a szolgáltatásról:

https://www.opten.hu/ceginformacios-szolgaltatasok/piacterkep

OPTEN

céginformációs szolgáltatás 50% kedvezménnyel

30 000 forint + ÁFA értékű céginformációs szolgáltatás, melyből az Opten Kft. egyszeri 15 000 forint + ÁFA, azaz 50% mértékű kedvezményt biztosít a partnerkedvezmény kártya birtokosok részére.

részletek

ajánlat érvényessége: 2018.12.31.

igénybevétel feltételei:

A partnerkedvezmény kártya birtokosa egy megrendelőlapon köt szerződést az Opten Kft.-vel. A felhasználó 15 000 forint+áfa összeget utal az Opten Kft-nek, amit az Opten kiegészít további 15 000 forint+áfa összeggel. Így a felhasználók 30 000 forint+áfa értékben tudnak céginformációt lekérdezni az opten.hu online felületén. A keretösszeg teljes felhasználására 1 év áll rendelkezésre, utána a fel nem használt rész már nem elérhető.

A kedvezménykártyával elérhető termékek és szolgáltatások – a kifejezetten ekként megjelölt termékeket és szolgáltatásokat kivéve – nem a K&H Bank Zrt. (Bank) termékei és szolgáltatásai, azokat a Bank együttműködő partnerei biztosítják. A nyújtott kedvezmények alapja a Bank és az együttműködő partner között létrejött együttműködési megállapodás. Az együttműködési megállapodás esetleges megszűnése vagy módosítása esetén a nyújtott kedvezmény megszűnhet, mértéke vagy tartalma módosulhat. A Bank a kedvezmény esetleges megszűnéséről vagy módosulásáról az érdeklődőket az uzletetide.hu honlapon keresztül tájékoztatja. A partnerek által nyújtott, kedvezménnyel érintett termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban a Bank semmifajta felelősséget nem vállal, azokkal kapcsolatban mindennemű felelősség az érintett partnert terheli és azokért a partner tartozik helytállni. További részletek a Felhasználási feltételekben.