üzlettámogató partnerkedvezmények

Kérd partnerkedvezmény kártyánkat, melynek felmutatásával a K&H Bank ajánlatai mellett számos együttműködő partnerünk, vállalkozások számára összeállított kedvezményes ajánlatát veheted igénybe.

A kedvezménykártyádat postán küldjük ki. Az aktuális ajánlatokat itt érheted el.

Nézd meg videónkat az üzlettámogató partnerkedvezményekről, valamint a K&H üzlettámogató hitel előnyeiről!

kedvezmények listája

kérjük, add meg a vállalkozásaid adatait!

Partnerkedvezmény kártyáját, az igénylés során megadott levelezési címre postán keresztül küldjük meg. A kártya megérkezéséig a visszaigazoló e-mail felmutatásával azonnal igénybe veheti a kedvezményeket.

{{$select.selected.name}}

K&H Bank Zrt.

K&H vállalkozói számlacsomagok már havi 225 Ft-tól (EBKM: 0,01 %)!

A K&H Bank az ország egyik legstabilabb hitelintézete, megbízható, szakértő kollégáink a pénzügyi szolgáltatások teljes választékát kínálják neked és vállalkozásodnak, országszerte mintegy 210 bankfiókban. Felezd meg a K&H vállalkozói számlacsomagok havi díját a partnerkedvezmény kártya felmutatásával! Nyiss K&H start extra, dinamikus extra, aktív extra számlacsomagot 2017. december 31-ig, és a számlanyitástól számított 6 hónapig a számlacsomag havi díjának 50%-át nem számoljuk fel.

Biztosítsd vállalkozásod kulcsvezetőit, kérd a számlacsomagot kockázati életbiztosítással, mely havi díjának 50%-át a számlanyitástól számított 6 hónapig szintén megspórolhatod.

A kedvezmény bármelyik K&H bankfiókban beváltható számlanyitáskor, a kedvezménykártya felmutatásával vagy a kártya igénylését visszaigazoló e-maillel.

részletek

érvényesség: 2017.04.24. - 2017.12.31.

kedvezmény időtartama: 6 hónap

A K&H Banknál bankszámlával még nem rendelkező vállalkozások 2017. december 31-ig megnyitott K&H start extra, dinamikus extra, aktív extra számlacsomagok esetén, a kedvezménykártya felmutatásával a számlacsomagok havi díjából 50%-os kedvezményt érvényesíthetnek a számlanyitástól számított 6 hónapig. A számlacsomagok mellé igényelhető életbiztosítás havi díjára is érvényes az 50%-os díjkedvezménya számlanyitástól számított 6 hónapig.

A kedvezmény bármelyik K&H bankfiókban beváltható számlanyitáskor, a kedvezménykártya felmutatásával vagy a kártya igénylését visszaigazoló e-maillel. A 300 millió forint éves árbevételt meg nem haladó vállalkozások érvényesíthetik a kedvezményt. A K&H bankfiókok listája a www.kh.hu oldalon érhető el. Kérdés esetén, írj az uzletetide@kh.hu email címre.

K&H Bank Zrt.

„K&H üzlettámogató tippek” vállalkozás fejlesztési kiadvány – 100% kedvezmény!

A K&H üzletet ide! program részeként a Start Up Guide szakmai útmutatásával készült el a K&H üzlettámogató tippek kiadvány, melyben vállalkozóknak szóló hasznos információkat és gyakorlati tippeket gyűjtöttünk össze az üzlettervezéstől és a stratégia alkotástól kezdve a legmodernebb online kommunikációs technnikákig.

Ajánljuk figyelmedbe, ha vállalkozás indítását tervezed, vagy éppen már működő vállalkozásod kapcsán szeretnél átfogó képet kapni a legfontosabb pénzügyi és marketing kérdésekről.

A 100 oldalas kiadványt díjmentesen átveheted a K&H Bank bármelyik fiókjában.

Keresd vállalkozói tanácsadóinkat, és a kedvezménykártya vagy a kártya igénylését visszaigazoló e-mail felmutatásával vedd át a K&H üzlettámogató tippeket!

részletek

érvényesség: a készlet erejéig

 

A „K&H” üzlettámogató tippek” kiadvány a Start Up Guide program keretében jelent meg, mely az „Üzleti tanácsok fejlődő vállalkozások részére – 2017” könyve alapján készült. A kiadvány a készlet erejéig bármelyik K&H bankfiókban átvehető a kedvezménykártya felmutatásával vagy a kártya igénylését visszaigazoló e-maillel.

A K&H bankfiókok listája a www.kh.hu oldalon érhető el. Kérdés esetén, írj az uzletetide@kh.hu email címre.

K&H Bank Zrt.

K&H finanszírozási megoldások – most 50% kedvezmény a szerződéskötés egyszeri díjából!

A K&H Bank az ország egyik legstabilabb hitelintézete, megbízható, szakértő kollégáink a pénzügyi szolgáltatások teljes választékát kínálják neked és vállalkozásodnak, országszerte mintegy 210 bankfiókban.

A kedvezménykártya bemutatásával megfelezheted a szerződéskötés egyszeri díját!

A K&H Banknál számos, kedvező kamatozású vállalkozói hitel- és garanciaprogram érhető el, melyek közül tanácsadó kollégáink segítségével kiválaszthatod a vállalkozásod pénzügyi igényeihez leginkább igazodó finanszírozási megoldást.
A kedvezmény bármelyik K&H bankfiókban beváltható a kedvezménykártya vagy a kártya igénylését visszaigazoló e-mail felmutatásával, melyet a hitelkérelmi dokumentumok benyújtásakor kell bemutatnod kollégáinknak.

részletek

érvényesség: 2017.05.02. – 2017.12.31.

A K&H Banknál jóváhagyott hiteligény esetén, amennyiben 2017. december 31-ig a finanszírozási szerződés megkötésre kerül, úgy csak az szerződéskötés egyszeri díjának 50%-a kerül felszámításra.

A kedvezmény bármelyik K&H bankfiókban beváltható a kedvezménykártya vagy a kártya igénylését visszaigazoló e-mail felmutatásával, melyet a hitelkérelmi dokumentumok benyújtásakor kell bemutatnod kollégáinknak.

A 300 millió forint éves árbevételt meg nem haladó vállalkozások érvényesíthetik a kedvezményt. A K&H bankfiókok listája a www.kh.hu oldalon érhető el. Kérdés esetén, írj az uzletetide@kh.hu email címre.

K&H Biztosító Zrt.

K&H vállalkozói biztosítás - 25% kedvezmény

A K&H Biztosító az élet- és nem-életbiztosítások teljes palettájával áll lakossági és vállalkozói ügyfelei rendelkezésére, mind saját helyi képviselői hálózatán, mind a K&H Bank fióki tanácsadói hálózatán keresztül.

Ha szeretné vállalkozását biztonságban tudni, egy értékálló, a vállalkozás igényeihez alkalmazkodó, személyre szabható megoldással, keresse a K&H vállalkozói biztosítást. Már az alapbiztosítás fedezetet nyújt tűz-, földmozgás-, vihar- és vízkárokra, valamint üvegtörés károkra.

A részletekről és további kedvezményekről érdeklődj bakfiókjainkban vagy a www.kh.hu oldalon.Kedvezményes ajánlatunk a 2017.05.01. és 2017.09.30. közötti kockázatviselési kezdetű szerződésekre érvényes.

Kedvezményes ajánlatunk 2016.09.05 és 2017.09.30 közötti kockázatviselési kezdetű szerződésekre érvényes.

részletek

Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A termékek, szolgáltatások részletes leírását a vonatkozó biztosítási szerződési feltételek tartalmazzák, amelyek megismerhetőek a K&H Bank fiókjaiban, a K&H Biztosító irodáiban és a www.kh.hu internetes oldalon. A biztosítási szolgáltatást a K&H Biztosító nyújtja.

K&H Biztosító Zrt.

K&H családi biztosítás - 10% kedvezmény

A K&H Biztosító az élet-, és nem-életbiztosítások teljes palettájával áll vállalkozói és lakossági ügyfelei rendelkezésére, mind a K&H Bank fióki tanácsadói hálózatán, mind a saját helyi képviselői hálózatán keresztül.

Ha szeretné nem csak a vállalkozását, hanem Önmagát és dolgozóit is biztonságban tudni, keresse a K&H családi életbiztosítást, amely biztosítás keretében akár 5 fő munkavállalója is lehet biztosított. Érdeklődjön a választható biztosítási fedezetekről a bankfiókban. A részletekről és kedvezményekről további információt kaphat a bankfiókjainkban, vagy az alábbi linken.

A 10 % -os kedvezményes ajánlatunk a 2017.06.15. és 2017.09.30. közötti kockázatviselési kezdetű szerződésekreérvényes.A kedvezmény kampánykedvezménynek minősül, így más kampány jellegű kedvezménnyel nem vonható össze. Az összesített kedvezmények mértéke nem haladhatja meg a 35 %- ot.

 

részletek

Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A termékek, szolgáltatások részletes leírását a vonatkozó biztosítási szerződési feltételek tartalmazzák, amelyek megismerhetőek a K&H Bank fiókjaiban , a K&H Biztosító irodáiban és a www.kh.hu internetes oldalon. A biztosítási szolgáltatás a K&H Biztosító nyújtja.

Kulcs-Soft Nyrt.

Kulcs-Soft számlázó és vállalatirányítási megoldások 20% kedvezménnyel

A Kulcs-Soft Nyrt. 27 éve biztosítja kezdő és működő vállalkozások sikeres ügyvitele számára a megbízható szoftveres hátteret.

Váltsd be kedvezményed és alapozd meg céged eredményes működését a magyar kis- és középvállalkozások körében népszerű, piacvezető ügyviteli szoftverekkel. A K&H partnerkedvezmény kártya birtokosainak a Kulcs-Soft Nyrt. egy exkluzív partnerkártyát biztosít. A kártya felmutatásával 20% kedvezményre vagy jogosult valamennyi ügyviteli programunk árából és szolgáltatási díjunkból örökre.

A kedvezmény értéke vásárláskor meghaladhatja a 399.600 forintot.

A partnerkártya a Kulcs-Soft központi elérhetőségein igényelhető.

részletek

ajánlat érvényessége: 2017.01.01 - 2017.12.31.

A partnerkártya, az ajánlatban szereplő feltételekkel, 2017. december 31-ig a K&H üzlettámogató partnerkedvezmény kártya bemutatásával személyesen, vagy a kártyaigénylést visszaigazoló e-mail továbbküldésével, írásban igényelhető a Kulcs-Soft Nyrt. központi elérhetőségein.

A Kulcs-Soft központi elérhetőségei megtalálhatók a www.kulcs-soft.hu oldalon.

Az Kulcs-Soft ügyviteli megoldásaival és az exkluzív partnerkártya igénylésével kapcsolatos kérdéseit felteheti az info@kulcs-soft.hu email címen és (06 1) 336 5300 telefonszámon.

OPTEN

marketing ADATBÁZIS leválogatási lehetőség 50% kedvezménnyel

50 000 forint + ÁFA értékű marketing lista leválogatási lehetőség. Az Opten Kft. ajánlata: 25 000 forint + ÁFA, azaz 50%-os kedvezmény a partnerkedvezmény kártya birtokosok részére.

Mire lehet használni: a kedvezményt beváltó cég saját marketing listát tud összeállítani, és a listán szereplőket megkereshet e-mailen vagy telefonon keresztül, ezzel új partnereket szerezhet magának (pl.: egy kávézó vagy étterem rászűrhet a környékén található cégekre, akiknek egyedi ajánlatot adhat e-mailen vagy telefonon).

részletek

ajánlat érvényessége: 2018.05.01.

igénybevétel feltételei:

A partnerkedvezmény kártya birtokosa egy megrendelőlapon köt szerződést az Opten Kft.-vel. A felhasználó 25 000 forint+áfa összeget utal az Opten Kft-nek,amit az Opten kiegészíttovábbi 25 000 forint+áfa összeggel. Így a felhasználók 50 000 forint+áfa értékben tudnak céglistát letölteni az opten.hu/piactérkép oldaláról (letöltött lista tartalma például: cég neve, adatai, telefon, fax, mail, web, árbevétel, cím, létszám, stb.). A keretösszeget több részletben is fel lehet használni.A keretösszeg teljes felhasználására 1 év áll rendelkezésre, utána a fel nem használt rész már nem elérhető. A letöltött cégek számától és a lekérdezett adatoktól függően sávosan változik a céglisták ára. Minél több adatot kérdeznek le egyszerre, annál kedvezőbb az ár. Részletek a szolgáltatásról:

https://www.opten.hu/ceginformacios-szolgaltatasok/piacterkep

OPTEN

céginformációs szolgáltatás 50% kedvezménnyel

30 000 forint + ÁFA értékű céginformációs szolgáltatás, melyből az Opten Kft. egyszeri 15 000 forint + ÁFA, azaz 50% mértékű kedvezményt biztosít a partnerkedvezmény kártya birtokosok részére.

részletek

ajánlat érvényessége: 2018.05.01.

igénybevétel feltételei:

A partnerkedvezmény kártya birtokosa egy megrendelőlapon köt szerződést az Opten Kft.-vel. A felhasználó 15 000 forint+áfa összeget utal az Opten Kft-nek, amit az Opten kiegészít további 15 000 forint+áfa összeggel. Így a felhasználók 30 000 forint+áfa értékben tudnak céginformációt lekérdezni az opten.hu online felületén. A keretösszeg teljes felhasználására 1 év áll rendelkezésre, utána a fel nem használt rész már nem elérhető.

Prime Rate

kedvezményes BRONZ arculati nyomdai csomag kisvállalkozásoknak – 90 000 forint helyett 49 000 forintért

A régió egyik legmodernebb és legnagyobb digitális nyomdája!

részletek

Cégre szabott vállalkozásélénkítő csomagok vállalkozásoknak!

A BRONZ nyomdai arculati csomag tartalma:·

- 500 db 3DUV lakkos extra névjegykártya (4+4, egy oldal lakk, 350g matt műnyomó)

- 500 db céges boríték (4+0, 80g ofszet)·

- 1000 db céges levélpapír (4+0, 80g ofszet)

Átlagos piaci ár: 90 000 forint

K&H kedvezményes ár*: 49 000 forint

* A kedvezményes árak nem tartalmazzák a grafikai előkészítést és a szállítás díját.
Kedvezményes ajánlatunkat az alábbi elérhetőségeken igényelheted:
Molnár Andrea, kereskedelmi csoportvezető, +36-20/967 5125, molnar.andrea@primerate.hu
ajánlat érvényessége: 2017.05.01 – 2017.12.31.

Prime Rate

kedvezményes SILVER arculati nyomdai csomag kisvállalkozásoknak - 180 000 forint helyett 90 000 forintért

A régió egyik legmodernebb és legnagyobb digitális nyomdája!

részletek

Cégre szabott vállalkozásélénkítő csomagok vállalkozásoknak!

A SILVER arculati csomagok tartalma:

- 500 db 3DUV lakkos extra névjegykártya (4+4, egy oldal lakk, 350g matt műnyomó)

- 500 db céges boríték (4+0, 80g ofszet)

- 1000 db céges levélpapír (4+0, 80g ofszet)

- 1000 db A/4, leporellóba hajtott, 4+4, formastancolt bemutatkozó szórólap (130g matt műnyomó)

Átlagos piaci ár: 180 000 forint

K&H kedvezményes ár*: 99 000 forint

*A kedvezményes árak nem tartalmazzák a grafikai előkészítést és a szállítás díját. Kedvezményes ajánlatunkat az alábbi elérhetőségeken igényelheted: Molnár Andrea, kereskedelmi csoportvezető, +36-20/967 5125, molnar.andrea@primerate.hu

ajánlat érvényessége: 2017.05.01 – 2017.12.31.

Prime Rate

kedvezményes GOLD arculati nyomdai csomag kisvállalkozásoknak - 390 000 forint helyett 199 000 forintért

A régió egyik legmodernebb és legnagyobb digitális nyomdája!

részletek

Cégre szabott vállalkozásélénkítő csomagok vállalkozásoknak!

A GOLD arculati csomagok tartalma:

- 500 db 3DUV lakkos extra névjegykártya (4+4, egy oldal lakk, 350g matt műnyomó)

- 500 db céges boríték (4+0, 80g ofszet)

- 1000 db céges levélpapír (4+0, 80g ofszet)

-1000 db A/4, leporellóba hajtott, 4+4, formastancolt bemutatkozó szórólap (130g matt műnyomó)

- 500 db stancolt, ajánlatátadó céges dosszié (4+0, egy old. matt fólia) EXTRA ÁR tartalommal

Átlagos piaci ár: 390 000 forint

K&H kedvezményes ár*: 199 000 forint

*A kedvezményes árak nem tartalmazzák a grafikai előkészítést és a szállítás díját. Kedvezményes ajánlatunkat az alábbi elérhetőségeken igényelheted: Molnár Andrea, kereskedelmi csoportvezető, +36-20/967 5125, molnar.andrea@primerate.hu

ajánlat érvényessége: 2017.05.01 – 2017.12.31.

iCentre Apple Premium Reseller

2% kedvezmény iPad vásárlása esetén

A kedvezmény 2017. október 15-ig használható fel az iCentre Allee, Arena és MOM Park üzletekben, valamint az icentre.hu webshopon. Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze.

részletek

- egy vásárló csak egyszer használhatja fel a kedvezménykártyát egy adott kedvezményre

- a kedvezménykártyáról fénymásolat készül beváltásnál az üzletben, melyet az iCentre saját számlapéldánya mellé tűznek

- webshopon történő vásárlás esetén a kedvezmény érvényesítéséhez a partnerkedvezmény kártya képét szkennelve kérjük elküldeni a webshop@icentre.hu e-mail címre

iCentre Apple Premium Reseller

3% kedvezmény Mac, iPod, Apple TV és Airport vásárlása esetén

A kedvezmény 2017. október 15-ig használható fel az iCentre Allee, Arena és MOM Park üzletekben, valamint az icentre.hu webshopon. Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze.

részletek

- egy vásárló csak egyszer használhatja fel a kedvezménykártyát egy adott kedvezményre

- a kedvezménykártyáról fénymásolat készül beváltásnál az üzletben, melyet az iCentre saját számlapéldánya mellé tűznek

- webshopon történő vásárlás esetén a kedvezmény érvényesítéséhez a partnerkedvezmény kártya képét szkennelve kérjük elküldeni a webshop@icentre.hu e-mail címre

iCentre Apple Premium Reseller

5% kedvezmény Apple-, és más kiegészítők árából

A kedvezmény 2017. október 15-ig használható fel az iCentre Allee, Arena és MOM Park üzletekben, valamint az icentre.hu webshopon. Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze.

részletek

- egy vásárló csak egyszer használhatja fel a kedvezménykártyát egy adott kedvezményre

- a kedvezménykártyáról fénymásolat készül beváltásnál az üzletben, melyet az iCentre saját számlapéldánya mellé tűznek

- webshopon történő vásárlás esetén a kedvezmény érvényesítéséhez a partnerkedvezmény kártya képét szkennelve kérjük elküldeni a webshop@icentre.hu e-mail címre

- kivéve Apple Watch és Synology termékek

iCentre Apple Premium Reseller

15% kedvezmény B. termékek vásárlása esetén

A kedvezmény 2017. október 15-ig használható fel az iCentre Allee, Arena és MOM Park üzletekben, valamint az icentre.hu webshopon. Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze.

részletek

- egy vásárló csak egyszer használhatja fel a kedvezménykártyát egy adott kedvezményre

- a kedvezménykártyáról fénymásolat készül beváltásnál az üzletben, melyet az iCentre saját számlapéldánya mellé tűznek

- webshopon történő vásárlás esetén a kedvezmény érvényesítéséhez a partnerkedvezmény kártya képét szkennelve kérjük elküldeni a webshop@icentre.hu e-mail címre

iCentre Apple Premium Reseller

30 perc ingyenes technikai segítségnyújtás (iOS és OS X)

A kedvezmény 2017. október 15-ig használható fel kizárólag előre egyeztetett időpontban az iCentre Allee, Arena és MOM Park üzletekben. Időpont egyeztetés telefonon vagy személyesen lehetséges. iCentre Allee: +36 1 883 8891, iCentre Arena: +36 1 215 8352, iCentre MOM: + 36 1 201 1257.

Brandcontrol Kft.

BrandControl - induló csomagajánlat (55% kedvezmény)

A Brandcontrol Kft. szakemberei több mint 20 éves tapasztalattal segítik a magyar és nemzetközi partnereik kommunikációs tevékenységét, piaci megjelenését. Az integrált marketingkommunikáció teljes eszköztárával, stratégiai szemlélettel támogatjuk ügyfeleink márka- és termékkommunikációját, ötletalapú koncepciókkal, proaktív hozzáállással építünk valódi márkákat, üzleti sikereket.

A kedvezményprogram keretén belül elkészítjük vállalkozásod egyedi logóját, valamint a cég kisarculatát, amely tartalmazza a levélpapír, a boríték, a névjegykártya, mappa és az e-mail aláírás tervezetét. Továbbá mini brandaudit szolgáltatásunk keretén belül megvizsgáljuk, milyen pozicionálási képet ad vállalkozásod kommunikációs eszközrendszere a piacon. Az audit célja, hogy tiszta képet, összegzést és visszajelzést kapjanak a vállalkozás vezetői saját gyakorlatukról, meglévő eszközeikről, ami segíti őket abban, hogy hatékonyan fejleszthessék vállalati, kommunikációs vagy munkaadói arculatukat.

részletek

Az 55%-os kedvezmény tartalmazza a vállalkozás mini brandauditját, a logó grafikai tervezését és kisarculat kialakítását.

igénybevétel feltételei:

A kedvezményprogram keretén belül, az általunk nyújtott szolgáltatási kedvezménycsomagokat, az érdeklődő vállalkozások 2017. augusztus 11-ig használhatják fel.

kapcsolati információk:

Varga Ferenc, +36 30 944-3417, varga.ferenc@brandcontrol.hu

Brandcontrol Kft.

BrandControl - prémium csomagajánlat (50% kedvezmény)

A Brandcontrol Kft. szakemberei több mint 20 éves tapasztalattal segítik a magyar és nemzetközi partnereik kommunikációs tevékenységét, piaci megjelenését. Az integrált marketingkommunikáció teljes eszköztárával, stratégiai szemlélettel támogatjuk ügyfeleink márka- és termékkommunikációját, ötletalapú koncepciókkal, proaktív hozzáállással építünk valódi márkákat, üzleti sikereket.

A kedvezményprogram keretén belül elkészítjük vállalkozásod egyedi logóját, továbbá csomagajánlatunk tartalmazza 15 vállalati arculati és kommunikációs eszköz megtervezését, arculati szabályozását /konszignációját/, mely releváns információk biztosítják az eszközök reprodukálhatóságát, azonos minőségben való előállíthatóságát. Továbbá mini brandaudit szolgáltatásunk keretén belül megvizsgáljuk, milyen pozicionálási képet ad vállalkozásod kommunikációs eszközrendszere a piacon. Az audit célja, hogy tiszta képet, összegzést és visszajelzést kapjanak a vállalkozás vezetői saját gyakorlatukról, meglévő eszközeikről, ami segíti őket abban, hogy hatékonyan fejleszthessék vállalati, kommunikációs vagy munkaadói arculatukat.

részletek

Az 50%-os kedvezmény tartalmazza a vállalkozás mini brandauditját, a logó grafikai tervezését és az arculati kézikönyv megalkotását, mely 15 arculati eszköz szabályozását /konszignációját/ is tartalmazza. A kedvezményt az érdeklődő vállalkozások a K&H: üzletet ide! program keretén belül a K&H Bank új partnereként vehetik igénybe.

igénybevétel feltételei:

A kedvezményprogram keretén belül, az általunk nyújtott szolgáltatási kedvezménycsomagokat, az érdeklődő vállalkozások 2017. augusztus 11-ig használhatják fel.

kapcsolati információk:

Varga Ferenc, +36 30 944-3417, varga.ferenc@brandcontrol.hu

Minősített Könyvelők Klubja Egyesület

két nélkülözhetetlen kiadvány felelős cégvezetőknek – 100% kedvezmény

A Minősített Könyvelők Egyesületéhez olyan könyvelők tartoznak, akik számára fontos partnerük sikere. Egyesületünk tagjai ügyfeleik számára folyamatos támogatást nyújtanak az üzleti életben és az adózásban az ország egész területén.

Munkaügyi kézikönyv: a munkaviszony létesítésétől annak megszűnéséig bemutatjuk a foglalkoztatással kapcsolatos buktatókat, leggyakrabban előforduló hibákat. Milyen alapvető szabályok, kötelezettségek vonatkoznak egy munkáltatóra? – egy volt munkaügyi ellenőr tollából.

Segédlet a könyvelői feladatokhoz: gyakorlati útmutatót adunk arra vonatkozóan, hogy mi egy könyvelő és mi egy cégvezető feladata a könyvelési, üzletvezetési területen, valamint bemutatjuk azt is, hogy mire terjed ki felelősségük.

A kiadványok összértéke: 5 300 forint.

részletek

ajánlat érvényessége: 2017. december 31-ig.

A kiadványokat díjmentesen, az igénylést követő néhány munkanapon belül, postai úton juttatjuk el a megadott címre. Az igénylőlap elérhető az alábbi linken. Minden kártyabirtokos csak egyszer használhatja fel kedvezménykártyáját.

http://www.minositettkonyvelok.hu/kh-uzletet-ide-partnerprogram/

A kedvezménykártyával elérhető termékek és szolgáltatások – a kifejezetten ekként megjelölt termékeket és szolgáltatásokat kivéve – nem a K&H Bank Zrt. (Bank) termékei és szolgáltatásai, azokat a Bank együttműködő partnerei biztosítják. A nyújtott kedvezmények alapja a Bank és az együttműködő partner között létrejött együttműködési megállapodás. Az együttműködési megállapodás esetleges megszűnése vagy módosítása esetén a nyújtott kedvezmény megszűnhet, mértéke vagy tartalma módosulhat. A Bank a kedvezmény esetleges megszűnéséről vagy módosulásáról az érdeklődőket az uzletetide.hu honlapon keresztül tájékoztatja. A partnerek által nyújtott, kedvezménnyel érintett termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban a Bank semmifajta felelősséget nem vállal, azokkal kapcsolatban mindennemű felelősség az érintett partnert terheli és azokért a partner tartozik helytállni. További részletek a Felhasználási feltételekben.