K&H: üzletet ide! az év kollaborációs ötlete pályázat

Új vevőket, több bevételt szeretnél? Jelentkezz innovatív pályázatunkra & állj össze más vállalkozókkal, hogy együtt növekedhessetek!

2024 a vevőszerzés éve!

Bár az utóbbi évek gazdasági eseményei, az infláció, az emelkedő energia- és alapanyagköltségek, a csökkenő kereslet mindannyiunkat kihívás elé állítanak, ha összefogunk, az indulás és a szintlépés is egyszerűbb lehet!

Egyesítsétek erőitek, ötleteiteket és ügyfélkörötöket egy olyan üzleti kollaborációban, amellyel minden eddiginél szélesebb vásárlói réteget érhettek el! Hozzatok létre valami újat és nagyszerűt és jelentkezzetek a „K&H: üzletet ide! az év kollaborációs ötlete pályázatára” és nyerjétek el az 5 000 000 forint értékű fődíjat, amivel közösen sikerre vihetjük a legütősebb KOLLAB-ot! Innovatív pályázatunkon olyan hazai vállalkozások kreatív együttműködési ötleteit várjuk, amelyek támogatják a sikeres, közös vevőszerzést.

A kollaboráció egy olyan marketing eszköz, amivel kihasználhatjátok egymás erősségeit, piaci helyzetét és ügyfélbázisát, hogy közösen fedezzetek fel új piaci réseket, új vevőket!

Ütős KOLLAB lehet például:

  • közös termék, szolgáltatás kidolgozása
  • egymás termékeinek, szolgáltatásainak összekapcsolása
  • kölcsönös kedvezmény nyújtás
  • egymás ajánlása
  • közös nyereményjáték
  • közös hűségprogram
  • közös marketing kampány
  • közös promóció

 

K&H: üzletet ide! vevőszerzés 2024-ben konferencia

innovatív ötletek & üzleti tippek vállalkozóknak a növekedéshez

Szeretnéd tudni, hogy egy vállalkozás hogyan tud új vevőket & több bevételt szerezni? Kipróbálnál új, izgalmas lehetőségeket? Regisztrálj & gyere el a K&H: üzletet ide! vevőszerzés 2024-ben konferenciára, ahol szakértőink előadásai által innovatív ötletekkel & értékesítési tippekkel gazdagodhatsz!

ősszel hamarosan új időpontok és helyszínek: Debrecen, Szeged, Miskolc, Budapest

mit nyerhettek?

A K&H: üzletet ide! az év kollaborációs ötlete pályázatának győztese nem csupán elismerést és ismertséget kap, hanem egy bruttó 5 000 000 forint összértékű marketing-kommunikációs támogatást & K&H Partner Nyereményeket is, amely segít megvalósítani a győztes ötletet.

A fődíj mellett két különdíjat is meghirdetünk, melyeknek győztesei szintén értékes & a KOLLAB megvalósításához hasznos díjakat kapnak, melyek együttes értéke 1 000 000 millió forint:

  • K&H üzletet ide! az év legfenntarthatóbb kollaborációs ötlete különdíj
  • K&H üzletet ide! az év legjobb digitális kollaborációs ötlete különdíj

 

hogyan pályázzatok?

Dolgozzatok ki egy ütős KOLLAB ötletet & töltsétek ki a pályázati anyagot, amit 2024. október 31-ig tudtok a uzletetide@kh.hu e-mail címre beküldeni.

Töltsétek le a K&H: üzletet ide! az év kollaborációs ötlete pályázati sablont, és induljatok a fődíjért!

 

Tegyetek szert új kapcsolatokra & inspirálódjatok & legyen részetek a kollaboráció sikerélményében!

A K&H: üzletet ide! az év kollaborációs ötlete pályázat Részvételi Feltételek dokumentumja itt érhető el.

 

 

érdekel a kollaboráció, de bizonytalan vagy, hogyan kezdj hozzá?

Ha szeretnél többet megtudni, hogy a kollaboráció segítségével hogyan tudsz új vevőket szerezni, hogyan növelheted márkád ismertségét, töltsd le a „vevőszerzési KOLLAB kézikönyvet”, melyet a Minner, a K&H ajánlásával készített el. A kézikönyvben olyan hasznos tippeket, példákat, esettanulmányokat találsz, amelyek segítenek jobban megérteni a kollaboráció vevőszerzés módszerét & ötleteket ad & inspirál, sőt megmutatjuk a sikeres megvalósítás lépéseit is! A kézikönyv díjmentesen tölthető le, vállalkozásod regisztrációja után.

 

& együtt még menőbb lehet a vállalkozásotok!

A Minner és a K&H összefogott, hogy új módszerrel segítse a vevőszerzésben a hazai vállalkozókat! Itt olyan tartalmakat, példákat, esettanulmányokat találsz, melyek segítenek jobban megérteni a kollaboráció vevőszerzés módszerét & ahonnan ötleteket meríthetsz & inspirálódhatsz

 

Így pályázz a K&H: üzletet ide! az év kollaborációs ötlete pályázatára

Kitöltési útmutató videóval

 

Te is elgondolkodtál a K&H: üzletet ide! az év kollaborációs ötlete pályázatán? Igencsak kecsegtető a fődíj, amely 5 millió forint összértékű marketing-kommunikációs támogatást jelent, és természetesen a különdíjak is vonzzák a vállalkozók tekintetét.

A videóban bemutatjuk, hogy milyen könnyen kitölthető a pályázati anyag!

vegán krém amiért a húsimádok is odavannak?

Kisvállalkozóként az élelmiszeriparban. A Tunki Tunki sztorija. Kollaboráció segíti a márkaépítést.

Nézd meg a Minner podcastját, amiben a Tunki Tunki tulajdonosai Fehér Melinda és Kulcsár István Róbert mesélnek az indulásról, a Hungaricool győzelemről, a Cápák között befektetésről és természetesen a sikeres kollaborációkról! Egy igazi vállalkozói sikersztori! Ne hagyd ki!

Új vevőket, több bevételt szeretnél? Jelentkezz innovatív pályázatunkra & állj össze más vállalkozókkal, hogy együtt növekedhessetek!

Nézd meg a Minner hírszemle üzleti podcastját, amiben Mándó Milán és kollégái a K&H: üzletet ide! az év kollaborációs ötlete pályázatról beszélgetnek! A KOLLAB pályázatról a felvételen 12:15-től, hallgathatod meg a beszélgetést!

a kollaboráció növelheti a forgalmat? – a kutatások ezt igazolják!

Kíváncsi vagy rá, hogyan lehet kollaborációval növelni a forgalmat? De mennyire hatékonyak ezek az együttműködések? Tájékozódj a kutatási eredményekből & inspirálódj, hogy aztán Te is tudatosabban működtethesd a vállalkozásodat.

instant vevőszerzés kollaborációval – miért ne vágnál bele?

A kollaboráció egy olyan vállalkozások közötti együttműködés, amelyben a résztvevők megosztják egymással meglévő ügyfélkörüket, piaci tapasztalataikat, erőforrásaikat, üzleti szemléletüket, hogy közösen, valami újat alkossanak! Az idei Ecommerce Expo résztvevői K&H üzletet ide! KOLLAB meetup-ján ezt a gyakorlatban is kipróbálhattak. Olvasd el a meetup egyik szakmai mentorának, a Minner-nek a beszámolóját!

Vegán szendvicskrém, egy vagány BBQ séf reggelizőjében? Miért is ne?

& akik kipróbálnák: Horváth Zsolt KicsiZsó, a Cápák között K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíjasa: https://kicsizso.hu/?lang=hu tunki-tunki, a SPAR és a K&H Hungaricool termékversenyének győztese: https://tunkitunki.hu/

Táskakészítő workshop & gin tonic?

& akik kipróbálták: Mittersisters, a Cápák között K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíj jelöltje & Carly’s Gin&Tonic, a SPAR és a K&H Hungaricool termékversenyének győztese

vagány ruhák a mamának & a babának is, egy helyen?

& akik kipróbálnák: Cseppke, a Cápák között K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíjasa: https://cseppke.hu/ VIKTORIABOLLA: https://www.viktoriabolla.com/