így lépj szintet a vállalkozásoddal: a Tikkadt Szöcske sikertörténete

A 2022-es Hungaricool nyertesek közé bekerült Italműhely termékeivel már biztosan találkoztál az INTERSPAR üzletekben. De a szintlépéshez vezető út mögött kemény munka áll.

Neumann-Bódi Edit és Neumann Martin tulajdonosok különleges, magyar üdítőitalok fejlesztésébe vágták fejszéjüket: élelmiszermérnöki és marketinges tudásukat összekeverve született meg az Italműhely Kft, a magyar kólát és számos más érdekes ízvilágú üdítőitalt gyártó vállalkozásuk.

Ma már 12 féle termékkel vannak jelen a boltokban, az INTERSPAR áruházakban pedig négyféle termékkel elérhetőek, de a sikerhez vezető utat kemény munka előzte meg. Ide értve az évekig tartó termékfejlesztést, az izgalmas csomagolás megálmodását és a tudatos pénzügyi tervezést is.

Nézd meg a videót, amiből kiderül, hogyan tudta megugrani a vállalkozás a Hungaricool termékversenybe való bekerüléssel együtt járó hatalmas szintlépést, amiben a SPAR Beszállítói Akadémia, valamint a K&H pénzügyi tanácsadása és finanszírozási megoldása is a segítségükre volt.

 

 

Ha tudni szeretnéd, hogy mitől lesz hitelképes a Te vállalkozásod is, töltsd le finanszírozási e-tananyagunkat és nézd meg, hogy jelenleg milyen összegű hitellimit ajánlat érhető el vállalkozásod számára a K&H-nál!

 

Ha úgy gondolod, hogy a Te vállalkozásod is részese lehetne a Hungaricool termékversenynek, december 6-ig itt jelentkezhetsz!

További részletek és jelentkezés:www.hungaricool.hu