startol a SPAR és K&H Hungaricool termékversenye

2022-ben negyedszer indul el a Hungaricool termékverseny, melyhez az ötletgazda SPAR mellett az idei évadtól a K&H még aktívabb szerepvállalással csatlakozik: személyre szabott pénzügyi tanácsadással és finanszírozással támogatjuk a győzteseket a szintlépésben. Ezáltal a program egyedülálló üzleti lehetőséget kínál a nyerteseknek, akiket a SPAR-ral közösen később szaktanácsadással és képzésekkel is segítünk majd.

A Hungaricool termékversenyre a 2022/23-as 4. évadban is olyan magyarországi vállalkozások jelentkezését várják, akiknek a termékei új fejlesztésűek vagy léteznek már, de a kiskereskedelmi láncokban széleskörben még nem találkozhattunk velük. A program célja, hogy a nyertes vállalkozások termékei bekerüljenek az INTERSPAR hipermarketek polcaira, illetve a SPAR Online shop kínálatába. Ez hatalmas szintlépés egy magyar kistermelőnek, családi cégnek vagy egyéni vállalkozónak, amelyhez jól jön a szakmai segítség.

A most induló évadban a K&H pénzügyi tanácsadóként támogatja a termékverseny pályázóit, amellyel nem csak a vállalkozások, de a program is szintet lép. „A nyerteseket személyre szabott pénzügyi tanácsadással és finanszírozással segítjük, hogy teljesíteni tudják a SPAR felé vállalt kötelezettségeiket. A programba való bekerülés hatalmas ugrás a vállalkozásoknak, hiszen az addiginál többet kell gyártani és fejleszteni, a megnövekedett költségek pedig hamarabb jelentkeznek a bevételnél, ami könnyen likviditási gondokat okozhat. Célunk a pénzügyi edukáció erősítése, ezért a SPAR Beszállítói Akadémián a szintlépéssel járó pénzügyi kihívásokra készítjük fel a vállalkozásokat, ahol megismerhetik többek között a tudatos pénzügyi és cash-flow tervezés alapjait” – mondta el Rammacher Zoltán, a K&H kkv marketing- és értékesítés támogatás vezetője.

„Vezető pénzintézetként hisszük, hogy nem csak arra kell törekednünk, hogy a több mit százezer vállalkozói ügyfelünk igényeit innovatív termékekkel és szolgáltatásokkal elégítsük ki, hanem arra is, hogy ösztönözzük minél több egészséges és életrevaló új vállalkozás indulását, hitet és önbizalmat adjunk a szárnyaikat bontogató vállalkozóknak. Az elmúlt 30 évben a vállalkozói közösség aktív résztvevőjeként folyamatosan azokat a lehetőségeket keressük, amelyekkel támogatni tudjuk a cégeket a sikeres indulásában, fejlődésben és működésben. Bízunk benne, hogy a magyar gazdaság gerincét adó kkv szektor fejlődését, növekedését elősegíthetjük az innovatív és fenntartható ötletek és beruházások felkarolásával” – emelte ki az együttműködés kapcsán Rammacher Zoltán.

A SPAR és a K&H által közösen szervezett Hunagricool termékversenyre magas minőségű, Magyarországon előállított termékekkel lehet nevezni élelmiszer vagy non-food kategóriában. Az elbírálásnál a minőségen túl olyan egyéb tulajdonságokat is megvizsgálunk, mint az érdekesség, különlegesség, egészségtudatosság, illetve, hogy mennyire piacképes az adott termék. Mindezek mellett – a K&H Csoport társadalmi felelősségvállalásával összhangban – a fenntarthatóság is fontos szempont, amely megjelenhet a termék gyártása, előállítása vagy akár csomagolása kapcsán.

Ha úgy gondolod, hogy a Te vállalkozásod is részese lehetne a programnak, december 6-ig itt jelentkezhetsz.

További részletek és jelentkezés: www.hungaricool.hu