cégvezetés

Induló vállalkozásnál elkerülhetetlen, hogy a cégedet érintő ügyeket Te magad tartsd kézben, hiszen napi szinten számtalan döntést kell hoznod. Például Te döntesz arról, hogy saját vagy bérelt eszközeid legyenek, kockás füzetbe vezetsz fel mindent, vagy automatizálod, digitalizálod a folyamatokat, és Te választod ki kollégáidat, beszállítóidat is. Hacsak nem vagy polihisztor és időmilliomos, idővel érdemes felülvizsgálni, hogy milyen tevékenységeket tartasz meg magadnak, és melyek azok, amiket idővel delegálni tudsz, hogy arra koncentrálj, amihez a legjobban értesz.

videók

fejlesztenéd, bővítenéd vállalkozásodat vagy netán profilváltás előtt állsz

tájékozódj sikeres vállalkozóktól!
A K&H: üzletetide! vállalkozásösztönzőprogramunk keretében három, a szakmájukban sikeres vállalkozót kértünk fel, hogy osszák meg tapasztalataikat, és üzleti tippjeikkel segítsék a bővülés előtt álló cégeket.

fejlesztenéd, bővítenéd vállalkozásodat vagy netán profilváltás előtt állsz?

tájékozódj sikeres vállalkozóktól!

fejlesztenéd, bővítenéd vállalkozásodat vagy netán profilváltás előtt állsz

tájékozódj sikeres
vállalkozóktól!A K&H: üzletet ide! vállalkozásösztönzőprogramunk keretében három, a szakmájukban sikeres vállalkozót kértünk fel, hogy osszák meg tapasztalataikat, és üzleti tippjeikkel segítsék a bővülés előtt álló cégeket.

vállalkozás indítását tervezed, fejlesztenéd meglévő vállalkozásodat?

A K&H: üzletet ide! vállalkozás ösztönző programunk keretében Buzás Zsófi táska designertől megtudhattuk, hogyan indítottal el a Sophie by Chance márkát, milyen kihívásokkal kellett szembenéznie, hogy mostanra sikerre vigye vállalkozását!

bankolj digitálisan!

Nézd meg videónkat, amiben a Cápák között tavalyi K&H különdíj nyertese Horvát Zsolt, KicsiZsó egy percben mutatja be, hogy Neki mit jelent a digitális bankolás!

drágám, add az üzleted!

Kulcsár Edina és Wolf András teljesen új szerepben próbálhatta ki magát. A K&H: üzletet ide! vállalkozásösztönző program keretében ugyanis egy teljes napra céget cseréltek, így a szépségkirálynő fakanalat, a séf pedig sminkecsetet és hajvasalót ragadott. Hogy mit tanultak az egy napos kihívásból és mit üzennek a lehetőségekre nyitott vállalkozóknak?

vállalkozás indítását tervezed, fejlesztenéd meglévő vállalkozásodat?

A K&H: üzletet ide! vállalkozás ösztönző programunk keretében Buzás Zsófi egyedi táska designert arra kértük, mesélje el, hogyan indította el a Sophie by Chance márkát.

vállalkozás indítását tervezed, fejlesztenéd meglévő vállalkozásodat?

A K&H: üzletet ide! vállalkozás ösztönző programunk keretében Buzás Zsófi designert arra kértük, mesélje el, hogyan indította el a Sophie by Chance márkát, milyen kihívásokkal kellett szembe néznie a vállalkozás elindításától kezdve az első egyedi tervezésű táska eladásáig!