sikeres szintlépés és a Start it@K&H vállalkozásai: PetWiseCare

Egy megbízható, képzett állatszittereket közvetítő oldal. Ez a PetWiseCare, amit Dr. Piller Pálma állatorvos álmodott meg. Pálma még tanuló korában az iskola mellett kezdett el szitterkedni, amikor is bizalom épült ki a gazdik és közte, mivel állatorvoshallgatóként értett az állatokhoz és felismerte, amikor betegek voltak. Innen jött a vállalkozás ötlete, hogy létrehozzon egy állatszitter képző és közvetítő platformot. A tavaly indult weboldal jelenleg már 60 szitterrel működik, nyolc hazai nagyvárosban.

A PetWiseCare nem csak a Cápák számára bizonyult izgalmas vállalkozásnak. A csapat a Start it @K&H, kifejezetten startupoknak szóló inkubátorprogramjában is részt vesz, ahol mentoráció, közösségi iroda és számos digitális szolgáltatás segíti a fejlődésüket.

Pálma a Cápák között előtt a K&H pénzügyi felkészítő workshopján is részt vett, ahol alaposan átnézték a pénzügyi tervet és meghatározták a főbb sarokszámokat. Ennek köszönhetően a műsorban a pénzügyi kérdésekre nagyon magabiztosan tudott válaszolni, kemény és határozott tárgyalópartnernek bizonyult. A kapott befektetés pedig a várakozásait is felülmúlta.

Sőt, a K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíj egyik jelöltje is Pálma lett. Hogy miért? A PetWiseCare egy nagyon innovatív megoldás, hiszen egy megbízható, zárt platformon köti össze az állattartókat és az állatra vigyázókat. Pálma nagyon határozott, magabiztos, ha a céljairól van szó. Emellett tapasztalata, állatorvosi végzettsége biztosítja a szakmai tudást, a most kapott tőkebefektetéssel és mentori hátérrel pedig a vállalkozás fejlődése és szintlépése is garantált.

Szakértelem & mentortámogatás & elhivatottság & elnyert tőkebefektetés: nézd meg, hogyan tudott sikeresen szintet lépni a PetWiseCare alapítója!


 

 

Ismerd meg a Cápák között 5. évadának K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíj jelöltjeit!