sikeres felkészülés a szintlépésre & a Start it @K&H innovatív vállalkozásai: PetWiseCare

Szakértelem & mentortámogatás & elhivatottság & elnyert tőkebefektetés

Dr. Piller Pálma, állatorvos, a PetWiseCare-rel jelentkezett a műsorba. A PetWiseCare egy állatszitter képző és közvetítő weboldal. A szolgáltatás hatalmas segítség a gazdiknak, hiszen megbízható emberekre tudják bízni kiskedvenceiket, ha nyaralás, túlóra, időhiány vagy egyéb elfoglaltság miatt nem tudnak velük lenni. A 2022-ben indult oldal jelenleg már 60 szitterrel működik, nyolc hazai nagyvárosban.

Pálmának ez a vállalkozás a szívügye, célja a felelős állattartás terjesztése, a gazdik és állatszerető emberek edukációja. A weboldal mellett ezért egy mobilapplikáción is szeretné elérhetővé tenni PetWiseCare-t. A műsorba az ehhez szükséges tőkéért ment.

Pálma a műsorra úgy készült, hogy több korábbi adást nézett meg és nagyon sokszor elgyakorolta a pitch-et. Emellett részt vett a K&H pénzügyi felkészítő workshopján, ahol segítséget kapott a pénzügyi terv elkészítéséhez, a cégérték számításhoz, valamint inspirálódhatott a műsorban korábban szereplő vállalkozásoktól. Ez azért is volt különösen fontos, mert Pálma számára a legnagyobb kihívást a cégérték pontos meghatározása jelentette. Véleménye szerint startupként nagyon nehéz megállapítani mi alapján számolható ki a cégérték, hiszen nincs többéves működés a háta mögött, mint egy vállalat esetében.

A Start it @K&H inkubátor programban résztvevő vállalkozók közül idén is többen – köztük a PetWiseCare is – jelentkeztek a műsorba, így számukra egy külön felkészítőt is tartott a K&H. Itt szimulálták a Cápák között pitch helyzetét rengeteg kérdéssel, miközben a csapatok gyakorolhatták az előadásukat, ezzel is segítve őket a felkészülésben és a magabiztosabb szereplésben.

Nézd meg, hogyan készült a PetWiseCare, állatszitter közvetítő platfrom alapítója a Cápák között műsorban való szereplésre és a sikeres szintlépésre!


 

 

Ismerd meg a Cápák között 5. évadának K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíj jelöltjeit!