a K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíj jelöltje:

WACKARO, Bán Beatrix és Varró Zoltán

Zoltán állattenyésztési mérnök, évekig dolgozott lovak közvetlen közelében, majd később több, lovas tematikájú képzést is elvégzett. Jelenleg is aktív lótartó. Bea közgazdász végzettségű, édesapja útépítő cégét vezeti. 8 éve házasok. Zoli már tini kora óta lovagol hobbi szinten, a tereplovaglást különösen szereti. Beának a lovak szeretete, Zolival együtt jött az életébe.

Zolinak egyik tavasszal, amikor két lovát lepucolta, beállt a dereka. Innen jött az ötlet, hogy legyen a lóápolásra és tisztításra egy egyszerű eszköz. A WACKARO egy egyedi vezeték nélküli lóápoló és masszírozó eszköz. A masszírozó fejet egy állatorvossal közösen fejlesztették ki és más állatra, akár kutyára is használható.

Más lómasszírozó készülékekkel ellentétben a WACKARO biztonságosan alkalmazható, nem igényel szakembert, nem lehet vele ártani az állatnak. A lovakra jó hatással van, elengedik magukat, a kezelt felületen emeli a hőmérsékletet, így bemelegítő hatása is van. Jelenleg a díjugratók és díjlovasok használják leginkább.

Ausztráliában és Amerikában már jelen vannak, de a külföldi terjeszkedéssel lassan haladnak. A nemzetközi piacra jutáshoz és a marketinghez van leginkább szükségük segítségre, ezért jöttek a műsorba.


 

 

miért a WACKARO a K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíj tizenharmadik jelöltje a Cápák között 5. évadában?

Zoli a gyerekkori hobbiját fejlesztette vállalkozássá. Nagyon elszánt, a terméke innovatív és a szakmai tudása is stabil lábakon áll. A sikerben annyira biztos, hogy korábbi munkahelyén felmondott, így minden idejét a WACKAROnak tudja szentelni. A termékben nem csak Zoli és Bea hisznek, hanem a Cápák is, akik közül hárman is beszálltak az üzletbe.

mit kapnak a K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíj jelöltjei?

A WACKARO csapata az összes többi különdíj jelölttel együtt részt vehet egy két alkalomból álló K&H pénzügyi tervezés tréningen, ahol elsajátíthatják az üzleti és pénzügyi tervezés alapjait. Emellett esélyesek az 1 millió forint értékű pénzügyi mentorprogramra, melyet olyan eszközökre, mentorálásra fordíthatnak, amelyek közvetlenül hozzájárulnak a vállalkozás szintlépéséhez.

Ismerd meg a Cápák között 5. évadának K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíj jelöltjeit!