a K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíj jelöltje:

SafeBeBag, Vass Antal és Török Gergő

Gergő és Anti barátsága az egyetemre nyúlik vissza. Szeretnek kísérletezni, több próbálkozásuk is volt az évek alatt, és jelenleg is vannak párhuzamos vállalkozásaik: Gergőnek reklámcége van, Anti pedig rendezvényszervezéssel foglalkozik. Pár évvel ezelőtt Balin nyaraltak és mint mindenki, a tengerparton hagyták a táskáikat, de amikor visszamentek már nem találták ezeket, valaki ellopta. Innen jött a SafeBeBag ötlete.

Egy olyan biztonságos táskát szerettek volna létrehozni, ami az impulzus lopás ellen nyújt védelmet. A SafeBeBag táskák kenderszálas anyagból vannak, így szinte lehetetlen kivágni, eltépni. Emellett teljesen vízálló, a pántjában acélsodrony van, amit még erővágóval sem lehet elvágni. A pánt segítségével lehet lezárni és kikötni a táskát egy fix ponthoz, kinyitni pedig számkóddal lehet.

Gergőék a táskát a különleges kategóriába szeretnék sorolni. Sok tervük van a jövőre, nem csak egy termékes brand szeretnének lenni. A következő projekt például egy biztonságos fesztiválozó táska kifejlesztése, ujjlenyomat leolvasóval.

 

 

miért a SafeBeBag a K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíj tizedik jelöltje a Cápák között 5. évadában?

Gergő és Anti fiatalos lelkesedéssel és lendülettel vezeti a vállalkozást. Szeretnek nagyot álmodni, tervezni és a problémákra megoldást találni. Ez a szemlélet juttatta el őket a Cápák elé is, akik le is csaptak a lehetőségre. A SafeBeBag egy hosszú távú, fenntartható és biztonságos megoldás, ami jó alternatíva lehet a nejlonszatyrok és táskák felhalmozása helyett.

mit kapnak a K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíj jelöltjei?

A SafeBeBag csapata az összes többi különdíj jelölttel együtt részt vehet egy két alkalomból álló K&H pénzügyi tervezés tréningen, ahol elsajátíthatják az üzleti és pénzügyi tervezés alapjait. Emellett esélyesek az 1 millió forint értékű pénzügyi mentorprogramra, melyet olyan eszközökre, mentorálásra fordíthatnak, amelyek közvetlenül hozzájárulnak a vállalkozás szintlépéséhez.

Ismerd meg a Cápák között 5. évadának további, K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíj jelöltjeit!