a K&H Bank az innovációért különdíj jelöltje: Cseppke

Giret Fruzsina és Laár Györgyi

 

A Cseppkét a reklámszövegíró édesanya, Giret Fruzsina keltette életre 2012-ben, aki eleinte egyedi nyálkendőket készített. Ötletével megkereste a neves jelmeztervező és grafikus barátnőjét, Laár Györgyit, aki betársult az üzletbe, és saját grafikákat tervezett a babasálakra. 2013-ban indult el saját webshopjuk, amely megnyitása óta folyamatosan bővülő kínálattal várja az érdeklődőket.

 

 

Piacvezető terméküket, a Tipegő Hálózsákot Fruzsina hozta be elsőként Magyarországra 2014-ben. A hálózsák praktikus viselet, ami nagyobb mozgásteret ad a kisbabáknak, gyerekeknek. Emellett pizsamát, sapkát, párnát is piacra dobtak, legújabb büszkeségük pedig a személyre szóló mesekönyvek megalkotása.

De mi teszi igazából egyedivé és a gyerekek számára különlegessé a Cseppke termékeket?

A műsorban is bemutatásra került a Cseppke Tente applikácó, mely segítségével a baba- és kamáslis tipegőhálózsákok mellé ajándékba adott kártyán megelevenedik a ruhán szereplő állatka. A mobiltelefon kameráját a zsákocskán szereplő figurára közelítve az megmozdul, dalra fakad, kalandokba keveredik vagy épp álomba szenderül. Az applikáció emellett 9 altató hangot és 21 hangos mesét tartalmaz. Így még vidámabbá válik az esti rutin és még könnyebbé az altatás!

Fruzsina és Györgyi célja, hogy termékeikkel betörjenek a nemzetközi piacra.

Kattintsatok a videóra és nézzétek meg a Cseppke bemutatkozását, hogy minél jobban megismerhessétek a K&H innovációért különdíj negyedik jelöltjét!

 

Ha tetszett a videó, nézd meg további különdíj jelöltjeinket is!