ismerd meg a Hungaricool győzteseket: Tunki Tunki

Fehér Melinda és Kulcsár István Róbert

sikeres szintlépés & személyre szabott pénzügyi tanácsadás & finanszírozás

Bemutatjuk a 2023-as Hungaricool termékversenyének győzteseit, akik a SPAR és a K&H támogatásával egy vezető hazai kiskereskedelmi élelmiszerláncba való bekerülést kínáló lehetőséggel & a tudásanyaggal & személyre szabott pénzügyi tanácsadással & finanszírozással támogatva léphettek szintet.

A Tunki-Tunki tulajdonosai, Melinda és Robi részben egészségügyi, részben etikai okokból nem fogyasztanak állati eredetű élelmiszereket. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem szeretnek jókat enni, vagy ne keresnék a mindennapokban is a kifejezetten jó
Sok vegán embernek ez komoly kihívást jelent, hiszen gyakran tapasztalják, hogy az ízek tekintetében sok kompromisszumot kénytelenek kötni. Ez vezérelte a Tunki-Tunki mai tulajdonosait abban, hogy 2022-ben megvásárolják a Tunki Manufaktúrát az alapítótól, Wertheimer Kingától. Missziójuknak tekintik az állatok védelmét, melyhez a vegán életmód nagyban hozzájárulhat, ugyanakkor meg szeretnék mutatni mindenkinek - legyen vegán, vagy nem - hogy úgy is lehet finomakat enni, hogy közben kerüljük a felesleges hozzáadott cukrot, zsiradékot, tartósítószert, vagy egyéb adalékanyagokat.


Melinda és Robi megtartotta az alaprecepteket de elkezdték a paletta bővítését is, így folyamatos fejlesztés és tesztelés jellemzi a munkát.

 

 

A Tunki-Tunki termékek fogyaszthatók mártogatósként, friss zöldségekkel, chips-ekkel, de szendvicsre kenve, vagy akár krémlevesek alapjaként is megállják a helyüket. Legyen szó egy gyors, egészséges vacsoráról, vagy akár vendégváró falatkák készítéséről, a Tunki-k szinte minden helyzetben használhatóak, így érdemes belőlük mindig tartani az otthoni kamrában.

 

A Tunki Manufaktúra termékei leginkább kézimunkával készülnek, gondosan válogatott, kiváló minőségű alapanyagokból - készítőik többek között ebben látják a garanciát az állandó színvonalra, amit a vásárlók tapasztalhatnak.


Ismerd meg a Tunki Tunki termékeket & nézd meg, hogyan támogatta a SPAR és a K&H Hungaricool termékverseny a szintlépésben!


 

A Hungaricool győztes Tunki Tunki termékek 2023. április 26-tól kaphatóak országosan az INTERSPAR áruházakban.

Szintlépésed megvalósításához pénzügyi forrás bevonására van szükséged? Pörgesd fel a vállalkozásod banki hitelből & készülj fel velünk a sikeres finanszírozásra! Töltsd le díjmentes e-tananyagunkat!