ismerd meg a Hungaricool győzteseket: Zimek Gin és Carly's Gin&Tonic

Czomba Bianka, Beliczay Zsolt

sikeres szintlépés & személyre szabott pénzügyi tanácsadás & finanszírozás

Bemutatjuk a 2023-as Hungaricool termékversenyének győzteseit, akik a SPAR és a K&H támogatásával egy vezető hazai kiskereskedelmi élelmiszerláncba való bekerülést kínáló lehetőséggel & a tudásanyaggal & személyre szabott pénzügyi tanácsadással & finanszírozással támogatva léphettek szintet.

Zsolt és Bianka 2021-ben vált a Zimek Pálinka Manufaktúra tulajdonosává. A főzde tekintélyes múltra tekinthet vissza, története során pálinkáit több, mint 500 különböző díjjal jutalmazták már.

A covid okozta vendéglátóipari krízis arra késztette őket, hogy új utakat keressenek a fejlődésre. Először pálinka alapú koktélokban gondolkodtak, azonban hamar belátták, hogy a magyarok pálinkát csupán egyféle módon fogyasztanak, ezért új irányba indultak. Egy hosszú közös séta során fogalmazódott meg bennük a saját, azonnal fogyasztható gin-tonik gondolata, ám ekkor még saját gin-t sem készítettek. Több éves gondos előkészítés, tervezés és kísérletezés során létrehozták saját gin-jüket és az elképzelésük végül valóra vált.

 

 

Zsolt és Bianka célja egy olyan fogyasztásra kész aludobozos gin alapú koktél létrehozása volt, mely képes megszólítani a fiatal fogyasztókat is, és megállja a helyét akár a nemzetközi porondon is. A termék arculatát, legfontosabb üzenetét is eszerint alakították ki. Sokak számára magyarázatra szorul a Carly’s név is, hiszen Carly nem egy személy, hanem egy rövidítés (“cannot afford a real life yet”), melyet gyakran használnak a Z generáció jellemzésére, és egyfajta életérzést fejez ki. Ez az életérzés pedig magában hordozza a nagy reményekkel teli, gondtalan fiatal felnőttkor hangulatát.

 

Felhasználva tehát meglévő eszközparkjukat és tapasztalatukat, saját párlatot készítettek a Carly’s-hoz, így született meg a mediterrán ízvilágú.


Ismerd meg a Zimek Pálinka tulajdonosait & nézd meg, hogyan támogatta a SPAR és a K&H Hungaricool termékverseny a szintlépésben!


 

A Hungaricool győztes Zimek GIN termékek 023. április 19-tól kaphatóak országosan az INTERSPAR áruházakban.

Szintlépésed megvalósításához pénzügyi forrás bevonására van szükséged? Pörgesd fel a vállalkozásod banki hitelből & készülj fel velünk a sikeres finanszírozásra! Töltsd le díjmentes e-tananyagunkat!