a K&H a Hungaricool by SPAR termékverseny nyerteseinek pénzügyi mentora

A Hungaricool by SPAR termékverseny nyerteseinek pénzügyi mentoraként tanácsadással és finanszírozási megoldásokkal segítjük a programba bekerült kisvállalkozók fejlődését. Így támogatjuk őket abban, hogy zökkenőmentesen ugorhassák meg azt a szintlépést, amit az áruházláncok polcaira való bekerülés és a termékeik széleskörű piaci bevezetése jelent.

A Hungaricool by SPAR termékverseny azokat a hazai kisvállalkozásokat karolja fel, amelyeknek egyedi piaci igényekre reagáló termékeik vannak, de a kiskereskedelmi hálózatban még széleskörben nem elérhetőek. A kezdeményezés célja, hogy azáltal, hogy az innovatív magyaráruk felkerülnek az INTERSPAR áruházak a polcaira, a vásárlók széles rétege is megismerhesse őket. A program emellett a hazai vállalkozások számára egyedülálló iparági tudásanyagot is nyújt. Ehhez csatlakozott idén a K&H is azért, hogy szakértőink a tudásuk átadásával elősegítsék az okos pénzügyi döntéseket és a vállalkozások jövőbeni sikereit.

Mivel a K&H egyik kiemelt társadalmi felelősségvállalási területe a vállalkozásösztönzés, így az együttműködés célja közös: az innovatív ötletekkel bíró vállalkozások sikereinek támogatása. Az RTL Klub Cápák között című műsorában már 4 éve vagyunk a versenyzők pénzügyi mentorai, a K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíjunkkal pedig olyan vállalkozásokat jutalmazunk, akiknek egyedi ötletük - a szakmai felkészültség, és elkötelezettség mellett -, az idei évtől kezdve a fenntarthatósági szempontoknak is megfelel, így a jövő építéséhez is hozzájárul.

A Hungaricool programban, a termékverseny nyerteseinek pénzügyi mentoraként, szakértőink több alkalommal tartanak pénzügyi felkészítő workshopot a finanszírozás, az üzleti tervezés és adózás témakörében. Szakértelmünkkel így erősítjük a versenyzők pénzügyi tudatosságát, finanszírozási megoldásainkkal pedig támogatjuk őket az áruházak polcaira való bekerüléssel együtt járó nagy ugrásban.

A program nyertesei közül a Ricely, rizsalapú, gyümölcsös italokat és a Tikkadt Szöcske valamint a Békanő üdítőitalok gyártóit, az Italműhelyt a szakértő felkészítés mellett kiemelten segítjük.

Valentinyi Fruzsinát, a Ricely tulajdonosát a Cápák között műsorban elnyert K&H különdíjunk mentorprogramjával is támogatjuk, Neumann-Bódi Editet és Neumann Martint, a hazai üdítőitalok megálmodóit pedig a K&H finanszírozási megoldásai segítik a szintlépésben.