K&H & Cápák között: új nyeremény & 1 millió forint a szintlépéshez

2023. január 8-án startol a Cápák között 5. évada, ahol a műsorban szereplő vállalkozások ismét a K&H segítségével léphetnek szintet!

A világot a Dragons’ Den néven, 2005-ben meghódító üzleti showműsor Magyarországon 2019-ben indult el az RTL műsorán, Cápák között néven – és azóta is töretlen népszerűségnek örvend. A cápák – Tomán Szabina, Balogh Levente, Balogh Péter, Lakatos István és Moldován András – pedig januártól ismét harapnak az új ötletekre: január 8-tól vasárnap esténként lesz látható a műsor 5. évada.

A K&H a műsor indulása óta pénzügyi tanácsadója a versenyzőknek, akik évről-évre egyre felkészültebbek, miközben nyitottak a tanulásra és az újdonságra is. „Az idei évad előtt is megtartottuk a pénzügyi felkészítő workshopunkat, ahová nagyon különböző pénzügyi ismeretekkel rendelkező cégvezetők érkeztek, ami azt mutatja, hogy még sok feladatunk van az edukáció terén. Emellett, a jelenlegi, kihívásokkal teli gazdasági környezet is indokolja, a tudatos és naprakész pénzügyi tervezés szükségességét, ahhoz, hogy a vállalkozók időben és megfelelő eszközökkel tudjanak reagálni a változásokra” – mondta el Rammacher Zoltán, a K&H kkv marketing- és értékesítés támogatás vezetője.

 

 

Az elhivatottsága, a termékének vagy szolgáltatásának újszerűsége és jövőbemutató, fenntarthatósági törekvései alapján kiemelkedő versenyzőnek szóló elismerésünket, a Cápák között K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíjat és az ezzel járó 1 millió forint értékű mentorprogramot az eddigi különdíjasok jellemzően pénzügyi ismereteik bővítésére használták fel. Hiszen ők is nagyon jól tudják, hogy a pénzügyi tudatosság, a tervezés és a vállalkozás eredményeinek folyamatos nyomon követése nélkül nem lehet hosszú távon sikereket elérni.

Az idei évben újdonság, hogy nem csak a különdíj nyertes, de minden adás K&H különdíj jelöltje számára biztosítjuk a részvételt a két alkalomból álló K&H pénzügyi tervezés tréningünkön. Így a végső különdíj nyertes, az 1 millió forintos fődíjat olyan eszközökre, mentorálásra tudja fordítani, amelyek közvetlenül hozzá járulnak vállalkozása szintlépéséhez – legyen szó akár webáruház fejlesztéséről, marketing stratégia kidolgozásáról vagy egy online kampány elindításáról” – tette hozzá Rammacher Zoltán.

Te nézni fogod?

Addig is nézd meg milyen sikereket ért el a Cápák között K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíjának korábbi jelöltje, illetve nyertese a Quantum és a Cseppke, akikkel visszatértünk a Cápák között díszletébe és közösen idéztük fel a műsorban való szereplésük élményeit.