nyerj havonta egy iPhone-t!

Szerinted milyen ma a vállalkozói kedv, hányan döntenek úgy, hogy megalapítják első, vagy netán sokadik vállalkozásukat? Tippeld meg, hogy ebben a hónapban hány új magyarországi székhelyű gazdasági társaság bejegyzése került közzétételre a Cégközlönyben?

egy jó tipp iPhone-tér!

Ha részt veszel a K&H: üzletet ide! program vállalkozóknak szóló nyereményjátékán, most iPhone-t nyerhetsz!

Év végéig minden hónapban megtippelheted, hogy az adott hónapban a Cégközlönyben hány új magyarországi székhelyű gazdasági társaság (közkereseti társaság, betéti társaság, korlátolt felelősségű társaság, részvénytársaság) bejegyzése került közzétételre.

Tippedet adott hónap utolsó napján 21:00 óráig rögzítheted. Ha a Te tipped lesz a legközelebb a végeredményhez, Te nyerheted meg az iPhone mobiltelefont.

A nyereményjáték feltételeit a részvételi feltételek tartalmazza. A Bank a nyereményjáték feltételei megváltoztatásának, valamint visszavonásának jogát fenntartja.

Kattints az igen gombra, csak egy tipp, illetve vállalkozásod adatainak megadása, és máris versenybe szálltál az iPhone-ért!

Köszönjük regisztrációdat! E-mailben küldjük el a regisztráció megerősítését és a K&H üzlettámogató lehetőségeket.

szeretnél részt venni nyereményjátékunkban és iPhone-t nyerni?

igen

Tippeld meg, hogy ebben a hónapban a Cégközlönyben hány új magyarországi székhelyű gazdasági társaság (közkereseti társaság, betéti társaság, korlátolt felelősségű társaság, részvénytársaság) bejegyzése került közzétételre . Tippedet tárgy hó utolsó napján 21:00 óráig adhatod meg.

A nyereményjáték feltételeit a nyereményjáték szabályzat tartalmazza. A Bank a nyereményjáték feltételei megváltoztatásának, valamint visszavonásának jogát fenntartja.

Az oldalon látható mobiltelefon készülék csak illusztráció.

tárgyhónapban a Cégközlönyben közzétételre került új gazdasági társaságok darabszáma:

Töltsd ki vállalkozásod adatait és e-mailben azonnal elküldjük tájékoztatónkat!

{{$select.selected.name}}