üzlettámogató lehetőségek vállalkozásoknak

A K&H: üzletet ide! program keretén belül az a célunk, hogy olyan támogatást nyújtsunk a hazai vállalkozásoknak, melyek elősegítik üzleti terveik megvalósítását és növelik versenyképességüket. Élj az alábbi üzlettámogató lehetőségekkel!

K&H üzleti iránytű

Összegyűjtöttük a legérdekesebb gazdasági és statisztikai információkat, amelyeket most lekérdezhetsz a felhasználók által adott új vállalkozási ötletek kapcsán!

üzlettámogató hitelek vállalkozásoknak

Partnerek vagyunk terveid megvalósításában! Biztosítsd vállalkozásod hosszú távú fejlődését, bízd ránk vállalkozásod pénzügyeit!

üzlettámogató partnerkedvezmények

Kérd kuponfüzetünket, melyben számos partnerünk vállalkozások számára összeállított kedvezményeit veheted igénybe!

mit tud a K&H üzleti iránytű?

A K&H üzleti iránytű egy olyan infografikus tájékoztató, melyet Te állíthatsz össze, attól függően, hogy milyen gazdasági ágazatra, tevékenységre, illetve melyik település statisztikai, gazdasági adataira vagy kíváncsi! Ha szeretnéd kérni a K&H üzleti iránytűt, töltsd fel vállalkozásod adataival a lenti mezőket, és azonnal megjelenítjük a K&H üzleti iránytűt, melyet elküldünk vállalkozásod e-mail címére is. Amennyiben a térképes keresőn tetszett meg az egyik ötlet, akkor a vállalkozóknak gombra kattintva már csak az az adatpanelt kell kitölteni, mert az infografikus összeállítást automatikusan a kiválasztott ötlet földrajzi helyére és tevékenységére készítjük el.

  • több száz statisztikai adat
  • országos átlaghoz viszonyított értékek ágazatonként, települések szintjén
  • könnyen értelmezhető infografikus megjelenés

szeretnék K&H üzleti iránytűt kapni

1. kérjük, add meg hol és milyen vállalkozás érdekel!

{{$select.selected}}
{{$select.selected.businessType}}

2. kérjük, add meg a vállalkozásaid adatait!

{{$select.selected.name}}

A K&H üzleti iránytű nem minősül a K&H Bank Zrt. (Bank) részéről tett ajánlatnak, az abban megjelenített adatok és elemzések nem tekinthetőek általa adott üzleti, befektetési vagy egyéb tanácsnak, valamint bármilyen gazdasági döntés meghozatalára irányuló ösztönzésnek. A dokumentumból, illetve az uzletetide.hu internetes oldalon közzétett tartalomból levont következtetések alapján meghozott üzleti döntések a felhasználó kizárólagos mérlegelési körébe tartoznak, amelyek meghozataláért vagy azok elmaradásáért a Bankot felelősség nem terheli. További részletek a Felhasználási feltételekben.

K&H üzlettámogató hitel

Gazdaságunk és lakókörnyezetünk proaktív, innovatív támogatójaként elkötelezettek vagyunk a vállalkozások fejlesztése mellett. Új üzleti lehetőség, fejlesztés, bővítés esetén partnereid vagyunk céljaid elérésében, és készséggel állunk vállalkozásod rendelkezésére saját hitel-, lízing-, garancia-termékeinkkel, valamint hazai és EU támogatott, refinanszírozott konstrukciókkal is.

Vállalkozásod beruházás, fejlesztés előtt áll, melyhez hitelre van szükség? Add meg adataidat és e-mail-ben tájékoztatunk az elérhető lehetőségekről!

  • vállalkozásod pénzügyi igényéhez leginkább igazodó finanszírozási megoldások
  • rövid- és hosszú lejáratú hitelek
  • szabad felhasználású és tárgyi fedezet nélküli konstrukciók

kérjük, add meg vállalkozásod adatait!

A K&H üzlettámogató hitelekről szóló tájékoztatónkat vállalkozásod e-mail címére küldjük!

{{$select.selected.name}}

Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a K&H Bank Zrt. (Bank) fenntartja. A termék részletes leírását, illetve feltételeit az ügyfélszerződés, az Általános Szerződési Feltételek vállalati aktív szolgáltatásokra vonatkozóan (Hitel-, Kölcsön-, Bankgarancia-, Akkreditív- Váltó és Pénzügyi Lízing ügyletek), az Üzletszabályzat, valamint az aktuális Hirdetmény vállalati ügyfelek részére tartalmazza. A megkövetelt biztosítékokról, a hitelkeret összegéről és a rendelkezésre bocsátásáról a Bank minden esetben önállóan, kizárólag a saját feltételei szerint dönt.

K&H üzleti környezet index

Az alábbi hőtérkép Magyarország településeire vonatkozóan mutatja az üzleti környezet értékelését, hogy az mennyire kedvező, mennyire fejlett gazdasági-infrastrukturális szempontból. A K&H üzleti környezeti index összesített hőtérképe mellett az indexet alkotó három al-index külön is megtekinthető - a bal oldali menüben kipipálva megtekintheted a kívánt al-indexet! A térkép kiindulási állapotban a nagyobb városok értékeit jeleníti meg, zoomolással a kisebb települések értékelése is megjelenik. A körök mérete az adott településen élő lakosság számát mutatja, míg a körök színe a fejlettségi szintet szemlélteti, ahol a sötétkék árnyalatok a kedvezőtlen feltételeket, míg a narancssárga színárnyalatok a kedvező feltételeket mutatják.

jelmagyarázat

Az uzletetide.hu internetes oldal jelen felülete a Központi Statisztikai Hivatal (www.ksh.hu) „T-STAR teljes adatbázis 2014. évre” c. egyedi kérésre összeállított táblázatos adatállomány felhasználásával készült. A felületen megjelenített számítások és az azokból levont következtetések kizárólag a K&H Bank Zrt. mint szerző szellemi termékei. További részletek a Felhasználási feltételekben.