K&H üzleti iránytű

Új üzlet nyitásán gondolkozol? Bővítenéd vállalkozásod tevékenységi körét? Ehhez nyújt segítséget a K&H üzleti iránytű!

nézd meg a videót

Összegyűjtöttük a legérdekesebb gazdasági és statisztikai információkat, melyeket most Te is megnézhetsz infografikus alkalmazásunk, az üzleti iránytű segítségével, az általad kiválasztott település és vállalkozói tevékenység számos kombinációjában.

  • több száz statisztikai adat
  • országos átlaghoz viszonyított értékek ágazatonként, települések szintjén
  • könnyen értelmezhető infografikus megjelenés

mit tud a K&H üzleti iránytű?

A K&H üzleti iránytű egy statisztikai, gazdasági adatokon alapuló infografikus tájékoztató, melyet Te magad állíthatsz össze tetszőleges tevékenységhez, településhez igazítva. Az üzleti iránytűvel könnyen áttekinthető, alap információkhoz juthatsz, melyek segíthetnek felmérni az üzletbővítés, vállalkozásfejlesztés helyi adottságait. A K&H üzleti iránytűt tetszőleges változatban lekérdezheted. Járd körbe, hogy a statisztikai adatok alapján mely településen milyen vállalkozásra lehet nagyobb fogyasztói igény!

A lenti adatok megadása után azonnal megjelenik a részletes K&H üzleti iránytű, melyet a megadott e-mail címre is elküldünk.

szeretnék K&H üzleti iránytűt kapni

1. kérjük, add meg hol és milyen vállalkozás érdekel!

{{$select.selected}}
{{$select.selected.businessType}}

2. kérjük, add meg a vállalkozásaid adatait!

{{$select.selected.name}}

A K&H üzleti iránytű nem minősül a K&H Bank Zrt. (Bank) részéről tett ajánlatnak, az abban megjelenített adatok és elemzések nem tekinthetőek általa adott üzleti, befektetési vagy egyéb tanácsnak, valamint bármilyen gazdasági döntés meghozatalára irányuló ösztönzésnek. A dokumentumból, illetve az uzletetide.hu internetes oldalon közzétett tartalomból levont következtetések alapján meghozott üzleti döntések a felhasználó kizárólagos mérlegelési körébe tartoznak, amelyek meghozataláért vagy azok elmaradásáért a Bankot felelősség nem terheli. További részletek a Felhasználási feltételekben.

K&H üzleti környezet index

Az alábbi hőtérkép Magyarország településeire vonatkozóan mutatja az üzleti környezet értékelését, hogy az mennyire kedvező, mennyire fejlett gazdasági-infrastrukturális szempontból. A K&H üzleti környezeti index összesített hőtérképe mellett az indexet alkotó három al-index külön is megtekinthető - a bal oldali menüben kipipálva megtekintheted a kívánt al-indexet! A térkép kiindulási állapotban a nagyobb városok értékeit jeleníti meg, zoomolással a kisebb települések értékelése is megjelenik. A körök mérete az adott településen élő lakosság számát mutatja, míg a körök színe a fejlettségi szintet szemlélteti, ahol a sötétkék árnyalatok a kedvezőtlen feltételeket, míg a narancssárga színárnyalatok a kedvező feltételeket mutatják.

jelmagyarázat