pörgesd fel vállalkozásod & bankolj új lendülettel a K&H-nál

& akár 50 000 forint jóváírást kaphatsz!

nyiss most K&H vállalkozói számlát &

1 évig elfelejtheted a számlacsomag havidíjat

  • a telódról intézhetsz mindent, amiért most akár 50 ezer forint jóváírást is kaphatsz
  • töltsd le a K&H mobilbank applikációt és rögzíts 2 db elektronikus kimenő átutalást, terheléses tranzakciót
  • minél több elektronikus megbízást, terheléses tranzakciót teljesítesz a számlanyitástól számított 3 hónapon belül, annál nagyobb a jóváírás összege*
  •  

érvényesség: 2022. október 3.–2022. december 31.

kedvezmény időtartama: 12 hónap

A kedvezményt a K&H Bank Zrt-nél bankszámlával még nem rendelkező vállalkozások érvényesíthetik az akció időszaka alatt.

Hirdetmény K&H Extra vállalkozói számlacsomagok kedvezményes havidíj és jóváírási akció

A termékfeltételekre vonatkozóan megjelenített tájékoztatás nem teljeskörű. A jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. Az akció részletes leírását, illetve feltételeit az ügyfélszerződés, a Vállalati ügyfelek részére nyújtott pénzforgalmi és betéti szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, az Elektronikus azonosítású banki szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H mobilinfo szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei, az Üzletszabályzat, az aktuális Hirdetmény vállalati ügyfelek részére, valamint a Hirdetmény K&H Extra vállalkozói számlacsomagok kedvezményes havidíj és jóváírási akció tartalmazza, mely dokumentumok megtekinthetőek a kh.hu internetes oldalon és a K&H Bank Zrt. személyes ügyfélpontjaiban.

vissza az előző oldalra