indíts webáruházat most 50% kedvezménnyel

ShopRenter.hu - Magyarország piacvezető webáruház platformja

 

A teljes körű webáruház rendszert nyújtó ShopRenter 2011-ben alakult azzal a céllal, hogy segítsen a magyar kis- és középvállalatoknak kihasználni az elektronikus kereskedelemben lévő óriási lehetőségeket.

A ShopRenter jelenleg több mint 3500 aktív webáruház informatikai hátterét biztosítja.

Fő tevékenységi köre a kis és közepes vállalkozásoknak biztosított e-kereskedelmi rendszer bérbeadása és az ehhez kapcsolódó egyéb szolgáltatások nyújtása, mint például hatékonyságnövelő konzultációk, keresőoptimalizációs vagy marketing szövegírás.

A ShopRenter célja, hogy ügyfeleit minél hatékonyabb eszközökkel lássa el, így segítve őket sikerekhez az e-kereskedelem növekvő hazai piacán. Kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy a vállalkozásokat bevezesse az e-kereskedelem legfontosabb területeire (például SEO, konverzió optimalizálás).

A K&H Bank és a ShopRenter között létrejött együttműködésnek köszönhetően, most 50% kedvezménnyel indíthatod el saját webáruházadat!

Felkeltettük érdeklődésedet? Nézd meg rövid videónkat és próbáld ki a rendszert most 14 napig ingyen.

Miért válaszd a ShopRenter terveid megvalósításához?

 

Pár fontos érv a webáruház bérlés és a ShopRenter mellett:

1. Kiemelkedő marketing funkcionalitás

A magyar piacon elérhető webáruház megoldások közül a ShopRenter rendelkezik a legmagasabb marketing- és értékesítés-támogató funkcionalitással, ami nem hátrány, ha a piacodon erős a verseny a vevőkért.Több tucat marketing eszköz van a webáruházába építve, amely nemcsak az új vevők megszerzését, de a régiek megtartását is segíti, és versenyelőnyhöz juttat.

2. Folyamatosan fejlődik

Nem kell törődnöd a technikai háttérrel, mivel egy sok fős fejlesztői csapat dolgozik folyamatosan azon, hogy a webáruházad egyre jobb és jobb legyen.

Ráadásul míg az egyedi fejlesztésű webshopoknál csak drága fejlesztői segítséggel tudod az új funkciókat beépíteni az áruházadba, addig a Shoprenternél automatikusan bekerülnek az újdonságok.

Mindezt ugyanazért a havidíjért, amennyit minden hónapban fizetsz. A frissítésekért és folyamatos fejlesztését semmilyen extra költséget nem számítunk fel.

3. Kiemelten keresőbarát

A ShopRenter egyik fő előnye a maximálisan keresőbarát kialakítása, így ha szeretnél a keresőkben előkelő helyen szerepelni, akkor a ShopRenternél nem találhatsz jobb megoldást.

A termékek feltöltése során nem kell figyelned a SEO technikai részleteire, mert a ShopRenterben automatikusan keresőbarátan vannak kialakítva az aloldalak.

4. Maximálisan testreszabható

A ShopRenter webáruház rendszer több megjelenítési sablont tartalmaz, ezek külső megjelenése, a szín- és látványvilága testreszabható, és gyakorlatilag bármilyen design egyszerűen és gyorsan kialakíthatsz.

5. Kiemelt ügyféltámogatás

Fontos számunkra az ügyfeleink, ezért ügyfélkapcsolatunk 06-1-234-5011-es telefonszámon, minden hétköznap 9:00-től 17:00-ig folyamatosan várja a telefonhívásodat, illetve az írásban bejelentett igényeidre is 1 munkanapon belül válaszolunk.

6. Ingyenes élő rendszeroktatás

Azért, hogy webáruházadból kihozhasd a maximumot, havonta tartunk Budapesten ingyenes, élő oktatásokat. Ha szeretnél részt venni rajta, csak kattints ide!

7. Ingyenes részvétel marketing képzésünkön

Egyetlen webáruház sem lehet sikeres látogatók nélkül. Éppen ezért Webáruház Marketing Szemináriumunk keretében megmutatjuk neked a leghatékonyabb online látogatószerző módszereket. A szeminárium részvételi díja 15.000 Ft + ÁFA / fő, de ShopRenter előfizetőink számára ingyenes!

8. Rendkívül költséghatékony

Ha mindazt a fejlesztést, amit a ShopRenterbe rakunk, havi szinten neked kellene finanszíroznia, akkor az bizony havi sok százezer forintos költségbe kerülne - és akkor még nem is beszéltünk a tárhelybérlés, a technikai support és egyéb szolgáltatások költségeiről. A ShopRenterben viszont megkapod mindezt egy minimális havidíjért cserébe.

Ne habozz, fizess elő ShopRenteres webáruházadra félévre akár már napi 83 Ft-tól!

kedvezmény mértéke: 50%

érvényesség: 2019. április 12. – 2019. augusztus 31.

Profitálj az internetes kereskedelem előnyeiből! Próbáld ki a ShopRenter rendszerét 14 napig ingyen!