prezentációdizájn és előadói felkészítés, tréningezés

- 20% kedvezménnyel

Prezentálj Te is mesterfokon!

Állj ki magabiztosan közönséged elé, alkosd meg a PreziMester.hu-val a legütősebb prezentációt, amivel igazán sikerre hangoltan jelenhetsz meg tárgyalópartnereid előtt!

A prezentálás, mint kommunikációs tevékenység, számos részkészséget foglal magában: a meggyőzés fortélyait, érveléstechnikát, szituációismeretet, látványvilágot, beszédtechnikát, testbeszédet, közönségre hangolódást – intuíciót. Ahhoz, hogy a kitűzött célnak megfelelően adjunk elő – példának okáért említsük a befektetők sikeres meggyőzését –, érdemes valamennyi területre időt szánni, kidolgozni, hogy pitch-ünk hogyan lehet a legtökéletesebb. Csapatunk ezekben a kérdésekben segít a hozzá fordulónknak. A PreziMester.hu csapata 2003 óta foglalkozik a sikeres és hatásos előadások mesterségével.

 

A PreziMester.hu azzal segíti vállalkozásodat, hogy a csapattagokat ütőképessé varázsolja még a legnehezebb megjelenésekre is, legyen szó befektetők előtti prezentálásról vagy egyéb tárgyalásokról. Egyéni előadói felkészítéseink keretében felépítjük a leghatásosabb érvrendszeredet, prezentáció dizájnereink pedig felpörgetik PowerPointodat vagy Prezidet. E szolgáltatásokat most 20% kedvezménnyel kínáljuk Neked!

Az évek során kiforrott kommunikációs elvek használata mellett munkánkat a meggyőzés és a siker legendái, Dale Carnegie és Bobby Burg elvei alapján végezzük, de e modern előadástechnikai elméletek mellett a retorikatörténet teljes tárházát felhasználjuk a prezentációk előkészítése során - egészen az antik alapelvektől. Ezen módszerek eddig számtalan sikerrel záruló prezentációés beszéd kidolgozásánál képeztek megfelelő szakmai alapokat, és jelentették ügyfeleink számára a várva várt startot vállalkozásuk fellendítéséhez.

A lenyűgöző képi megjelenítésről kifejezett prezentáció-dizájner kollégáink gondoskodnak, a szakmailag jól összeállított tartalomban, az előadói felkészülésnél az erre szakosodott kommunikációs szakembereink nyújtanak segítséget.

Az elmúlt években több száz vállalkozásnak segítettünk a bemutatkozó teaser vagy one-pager elkészítésétől kezdve a részletes befektetői prezentáció kivitelezéséig, mely közös munka sokszor a vállalatokká válás során is folytatódott.

www.prezimester.hu

telefon: +36-20-460-1537

 

kedvezmény mértéke: 20%

érvényesség: 2019. május 23. – 2019. november 30.