így lépj szintet a vállalkozásoddal: a Ricely sikertörténete

 

Valentinyi Fruzsina, a Ricely megalkotója és tulajdonosa a rohanós mindennapok egyik kihívására, az energiadús étkezések könnyű és gyors megvalósítására szeretett volna megoldást találni. A rizs nem ismeretlen számára, hiszen az édesapjával közösen vezetett családi vállalkozás fő profilja a rizstermesztés. Élelmiszer- és agrármérnök tudását felhasználva tovább gondolta a rizs felhasználásának a lehetőségét, és megalkotta a magyarországi termesztésű rizsből készült, természetes alapanyagokkal ízesített smoothie-t, amely fontos része lehet az egészséges étrendnek a felgyorsult hétköznapokon.

A különleges rizsalapú ital már 3 izgalmas gyümölcsös ízben elérhető az INTERSPAR polcain. A Ricely elindulásához nagy segítség volt a családi vállalkozás, de a sikerhez hosszú út és kemény munka vezetett, aminek fontos állomása volt a termékfejlesztés, a helyes arányok megtalálása és a tudatos pénzügyi döntések meghozatala is.

Nézd meg a videót, amiből kiderül, hogyan tudta megugrani a vállalkozás a Hungaricool termékversenybe való bekerüléssel együtt járó szintlépést, amiben a SPAR Beszállítói Akadémia és a K&H pénzügyi tanácsadása is a segítségére volt.

 

 

Ha tudni szeretnéd, hogy mitől lesz hitelképes a Te vállalkozásod is, töltsd le finanszírozási e-tananyagunkat és nézd meg, hogy jelenleg milyen összegű hitellimit ajánlat érhető el vállalkozásod számára a K&H-nál!

 

Ha úgy gondolod, hogy a Te vállalkozásod is részese lehetne a Hungaricool termékversenynek, december 6-ig itt jelentkezhetsz!

További részletek és jelentkezés:www.hungaricool.hu