tanulj a Cápáktól: 5 tipp a digitális szemléletváltáshoz

Kíváncsi vagy, hogyan építik és működtetik eredményesen saját cégüket a Cápák? Lesd el a rutinos befektetők trükkjeit és fejleszd vállalkozásodat a sikeres üzletemberek tapasztalatai alapján!

Exkluzív videó sorozatunk legújabb epizódjában egy mindannyiunkat érintő kérdéssel, a digitális megoldásokkal foglalkozunk. Manapság még nagyobb jelentősége van, hogy a vállalkozások működésébe sikeresen integráljuk a digitális megoldásokat, melyek hatékony kihasználása nem lehetséges a digitális szemléletváltás nélkül.

Mit is jelent a digitális szemlélet? Egy olyan hozzáállást a cég tulajdonosai, vezetői részéről, ami hisz a digitalizáció nyújtotta hatékonyság növelésben és keresi azokat a lehetőségeket, melyek az adott vállalkozás életében jól használhatóak. De ezen megoldások sikeres bevezetése nem történhet meg a kollégák pozitív és támogató hozzáállása nélkül, mert csak így használhatóak ki valóban, az innovatív megoldások előnyei. De hogyan lehet ezt elérni? Milyen folyamaton megy keresztül a munkatárs, a tulajdonos, majd a cége egésze, míg a változás beépül a mindennapokba és új rutinná válik?

Erről beszélgettünk Moldován Andrással, a Jack’s Burger étteremlánc tulajdonosával és egyben a Cápák között szókimondó sertésmoguljával, akinek a tippjeit követve sikeresen megvalósítható a cég és kollégák digitális szemléletváltása, és ezáltal a működés hatékonyabbá tétele!