te finanszíroznád?

a Cápák között versenyzői a banki hitelezés nagyítója alatt

Új videó sorozatunkban a banki hitelezés izgalmas világába nyújtunk betekintést – ne maradj le a második részről, ha szeretnéd megtudni, hogy vajon a tulajdonosi hátteret tekintve, ugyanazt vizsgálja egy bank, mint egy Cápa vagy ha kiváncsi arra,  hogy nagyságrendileg mekkora hitelt lehet felvenni az árbevételhez viszonyítva!

Te gondolkoztál már rajta, milyen érzés lenne a Cápák székében ülni? Te odaadnád a saját pénzedet a műsorba bemutatkozó cégeknek? Nézzük meg most kicsit másképp, a banki finanszírozás szemszögéből ezeket a vállalkozásokat! Vajon ugyanazt vizsgálja egy bank, mint a tőkebefektetők? Ha nem, akkor milyen szempontok alapján hozza meg a végső döntést?

Új videó sorozatunkban a Cápák között műsorban szereplő vállalkozásokat más szemszögből, a banki hitelezés oldaláról vizsgáljuk meg, valós példákon keresztül bemutatva a hitelkérelmek elbírálása mögötti szempontokat. Tudjuk, hogy a finanszírozás és a hitelezés kérdése nem könnyű döntés, sem a vállalkozók, sem a bank oldaláról, ezért most azokat a legfontosabb szempontokat, vizsgált mutatókat ismerheted meg közérthetően, melyek számodra is segítséget nyújthatnak, ha forrást keresel vállalkozásod fejlesztéséhez. Sőt, arról is lerántjuk a leplet, hogy miben különbözik a banki hitelezés a tőkebefektetéstől!

  • tudtad, hogy ingyenesen Te is lekérdezheted a nyilvános céginformációkat?
  • gondoltál már arra, hogy a banki kockázatkezelés része, hogy a cégtulajdonos más vállalkozásokban betöltött tulajdonosi-érdekeltségi viszonyai is ellenőrzésre kerülnek?
  • vajon a Cápák is hasonló módon vizsgálják a tulajdonosi hátteret?
  • az árbevételhez viszonyítva nagyságrendileg mekkora hitel igényelhető?

Videó sorozatunk második részében többek között ezekre a kérdésekre kaphatsz választ, a Cápák között műsorból megismert Boro-Coffee Kft. példáján keresztül!

 

Ne feledd, az elhangzott információk alapján a döntés végül mindig a Te kezedben van: Te finanszíroznád? Ha igen, akkor nyomj egy lájkot a videóra a YouTube-on!

Nézd meg a "te finanszíroznád?" videó sorozatunk első epizódját is!