te finanszíroznád?

a Cápák között versenyzői a banki hitelezés nagyítója alatt

Új videó sorozatunkban a banki hitelezés izgalmas világába nyújtunk betekintést – ne maradj le az első részről, ha szeretnéd megtudni, hogy mit lehet kiolvasni a vállalkozások pénzügyi adataiból, vagy forrást keresel a vállalkozásod fejlesztéséhez!

Te gondolkoztál már rajta, milyen érzés lenne a Cápák székében ülni? Te odaadnád a saját pénzedet a műsorba bemutatkozó cégeknek? Nézzük meg most kicsit másképp, a banki finanszírozás szemszögéből ezeket a vállalkozásokat! Vajon ugyanazt vizsgálja egy bank, mint a tőkebefektetők? Ha nem, akkor milyen szempontok alapján hozza meg a végső döntést?

Új videó sorozatunkban a Cápák között műsorban szereplő vállalkozásokat más szemszögből, a banki hitelezés oldaláról vizsgáljuk meg, valós példákon keresztül bemutatva a hitelkérelmek elbírálása mögötti szempontokat. Tudjuk, hogy a finanszírozás és a hitelezés kérdése nem könnyű döntés, sem a vállalkozók, sem a bank oldaláról, ezért most azokat a legfontosabb szempontokat, vizsgált mutatókat ismerheted meg közérthetően, melyek számodra is segítséget nyújthatnak, ha forrást keresel vállalkozásod fejlesztéséhez. Sőt, arról is lerántjuk a leplet, hogy miben különbözik a banki hitelezés a tőkebefektetéstől!

  • tudtad, hogy nyilvánosan, ingyenesen Te is kereshetsz céginformációkat?
  • tudod mit jelent az EBITDA és miért fontos ennek ismerete?
  • hallottad már a Cápák között műsorban, de nem világos a marzs jelentése?
  • miért fontos az, hogy mi történik egy cég eredményével a múltban?

 

Videó sorozatunk első részében többek között ezekre a kérdésekre kaphatsz választ, a Cápák között műsorból megismert Brilliance Kft. példáján keresztül!

 

Ne feledd, az elhangzott információk alapján a döntés végül mindig a Te kezedben van: Te finanszíroznád? Ha igen, akkor nyomj egy lájkot a videóra a YouTube-on!