sikeres felkészülés a szintlépésre & a Start it @K&H innovatív vállalkozásai: Diverzum

Jó ötlet & tudatos tervezés & inspiráló környezet & elnyert tőkebefektetés

Nézd meg, hogyan készültek a Diverzum, diákkedvezmény platform alapítói a Cápák között műsorban való szereplésre és a sikeres szintlépésre!

Gyarmati Fanni és László Miki a Diverzummal jelentkeztek a Cápák között című műsorba. A Diverzum egy diákkedvezményes platform, aminek segítségével a magyar fiatalok még többet hozhatnak ki a diákéveikből azáltal, hogy számos kedvezményt vehetnek igénybe. Jelenleg már 40 márkával dolgoznak együtt, amik között vezető online divatáruház, ételkiszállító és okostelefon márka is megtalálható.

Fanniékhoz az elmúlt egy évben rengeteg visszajelzés érkezett a diákoktól, hogy a kedvezményekhez a weboldal mellett applikáción keresztül is szeretnének hozzáférni. A műsorba az applikáció lefejlesztéséhez szükséges tőkéért mentek, emellett pedig egy tapasztalt mentorra is szükségük volt.

A műsorba ezért úgy készültek, hogy rengeteget dolgoztak az elmúlt egy évben, hogy a Diverzumot létrehozzák, elindítsák és eljuttassák arra a szintre, amivel ki lehet állni a Cápák elé. Emellett részt vettek a K&H pénzügyi felkészítő workshopján, ahol segítséget kaptak a pénzügyi terv elkészítéséhez, a cégérték számításhoz, valamint inspirálódhattak a műsorban korábban szereplő vállalkozásoktól.
A Start it @K&H inkubátor programban résztvevő vállalkozók közül idén is többen – köztük a Diverzum is – jelentkeztek a műsorba, így számukra egy külön felkészítőt is tartott a K&H. Itt szimulálták a Cápák között pitch helyzetét rengeteg kérdéssel, miközben a csapatok gyakorolhatták az előadásukat, ezzel is segítve őket a felkészülésben és a magabiztosabb szereplésben.

További tippek vállalkozásindításhoz- és fejlesztéshez: K&H: üzletet ide!


 

 

Ismerd meg a Cápák között 5. évadának K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíj jelöltjeit!