a K&H Cápák között különdíj nyertese a Bodrog Hibachi Smoker

Gratulálunk a Bodrog Hibachi Smoker megálmodójának KicsiZsónak, aki a Cápák között K&H különdíjasaként megnyerte az 1 millió forint értékű pénzügyi mentorprogramunkat!

 

Először nézzük meg, mik voltak a kiválasztás szempontjai!

A jelölteknél azt néztük meg, hogy mennyire van jelen a tudatosság a vállalkozásban. Mennyire tudatosan vezeti és építi a céget, mennyire felkészülta szakmai keretekkel, mennyire racionális a pénzügyi terv. Emellett pedig az egyéniség és a vállalkozás iránti maximális elkötelezettség is jellemző volt az összes jelöltre.

És hogy miért Bodrog Hibachi Smokerre esett a választásunk?

KicsiZsó egyrészt a személyiségével is kitűnt a jelöltek közül, hiszen egy életigenlő, jó kedélyű ember, akinek minden tettében ott van a szenvedély, az elszántság, a tudásvágy és a mások iránti tisztelet. Emellett a vendéglátás zsigeri szeretete is és szakmai tudása is hozzájárult ahhoz, hogy sikeres, és szakmájában hiteles vállalkozó legyen. Emellett egy olyanmagas minőségű, jól átgondolt konstrukciót hozott létre, amely mind a vendéglátók számára, mind a lakossági fogyasztók számára egy olyan elérhető eszköz és egyben élmény is, mely új dimenzióba emeli a grillezést.

KicsiZsó, a Bodrog Hibachi Smoker megálmodójának nyereménye egy 1 millió forint értékű, a vállalkozás igényeire szabott pénzügyi mentorporgam, amely során együttműködő partnereinkkel olyan szakmai támogatást fogunk nyújtani neki, mely elősegíti üzleti tervének megvalósulását.

Zsolt rendkívül elkötelezett a Bodrog Hibachi Smoker mellett, így mi a K&H-nál szakmai partnereinkkel együtt minden szakmai támogatást meg fogunk neki adni, hogy egy hatékony értékesítési és marketing stratégiával rövid időn belül kiépítse a hazai értékesítési hálózatot, és a műsorban elhangzott 8 000 darabos termék eladást még az idén megvalósítsa. Ez után pedig jöhet a nemzetközi piac meghódítása.

Nézd meg a díjátadásról készült RTL Klub Fókusz adásának felvételét és az RTL Klub Reggeli műsorában készült interjút KicsiZsóval!