a K&H Cápák között különdíj jelöltje: a Tuti Tiki Taki

Nagy Lajos

 

A Tuti Tiki Taki egy színes, ízesített, vízközt lebegő valódi kukoricaszem csali, ami keresztben és hosszában is át van fúrva. Rengeteg kukorica csali létezik már, de a Tuti Tiki Taki különlegessége abban rejlik, hogy míg a többi kukoricaszem lemerül, addig ez lebeg a vízben, köszönhetően a keresztben átfúrt lyukba préselt hungarocell golyónak. Ezáltal a hal könnyen beszippantja a csalit, és már emelkedik is a zsinór a kapásjelzőn. A csali bármilyen vízben alkalmazható, legyen az folyó, tó vagy iszapos víz.

A kukoricaszemeket a termék feltalálója, Nagy Lajos saját kezűleg fúrja ki, az apró golyókat pedig felesége teszi bele. A jelenleg 19 ízben kapható terméket 3 éve forgalmazzák, tavaly 15 ezer zacskóval adtak el a belőle. A terméken szabadalom van, így kizárólag Lajos gyárthatja és forgalmazhatja azt.

Lajos mindene a horgászat, saját horgászboltja van, amit feleségével közösen visz. Szenvedélye révén, saját tapasztalatból született meg ez az egyszerű, de egyedi termék, amit először csak saját felhasználásra készített el és próbált ki. Később oda adta horgász barátainak is, akik rajonganak érte, mindenki visszatérő vásárló lett, hiszen számos horgászversenyt nyertek már a Tuti Tiki Taki használatával.

Lajosnak szívügye és büszkesége a Tuti Tiki Taki: ”A nagyapám, az apám, a gyerekeim, mind horgász őrültek vagyunk, és én hiszek abban, hogy amit feltaláltunk, az érdemes arra, hogy minden horgászhoz eljusson. A célom, hogy a találmányommal minden horgász azt kérdezze magától: hogy tudtam eddig halat fogni Tuti Tiki Taki nélkül?

  • miért a Tuti Tiki Taki a második adás K&H Cápák között különdíj jelöltje?

Garantált a siker, ha munkádhoz magas szakmai tudás párosul, főleg, ha megszállottságod eredményeként egy olyan találmányt alkotsz, mely másoknak is sikert hoz! Az már csak hab a tortán, ha a munkád egyben a hobbid is. Lajos horgászüzlete működtetésével, valamint a lebegő csali találmányával lépésről-lépésre építette fel családi vállalkozását, az „addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér” ismert magyar mondás szellemében. Ám a visszatérő vevők szüntelen lelkesedése, a már kézzel fogható pénzügyi eredmények arra inspirálták, hogy szintet lépjen vállalkozásával, és bár üzleti tervei továbbra is racionálisak, az elnyert tőkebefektetéssel terméke piacát sikeresen bővítheti.

Ezúton is gratulálunk a Tuti Tiki Taki találmányhoz és a sikeres piacbővítési lehetőséghez!