a K&H Cápák között különdíj jelöltje: a Bodrog Hibachi Smoker

Horváth Zsolt, KicsiZso

 

A Bodrog Hibachi Smoker egy faszénnel működő, asztali, rozsdamentes, lapra szerelhető mobil grillsütő. Az edzett saválló acélból vagy hengerelt vaslemezből készült sütők kialakításuknak köszönhetően nem égetik meg az asztalt, valamint csökkentett hőt közvetítenek oldalirányba, így a használója is biztonságban érezheti magát. Méreténél fogva könnyen hordozható, szétszerelt állapotban egy kisebb táskában is elfér, így nem csak otthon a lakásban, teraszon vagy a kertben, de egy erdei pikniken is elkészíthetjük vele kedvenc grill ételeinket.

Zsolt 2006-ban végzett szakácsként, és jelenleg is séfként/szakácsként dolgozik, saját reggelizőhelye van Budán. Egy barátja által ismerte meg 5 évvel ezelőtt a BBQ húst és élményt, amibe azonnal beleszeretett. Azóta ezzel foglalkozik, számos BBQ versenyen, rendezvényen vett részt, és mára elismert BBQ pitmaster, azaz a BBQ-műfaj séfje lett. Ezen felbuzdulva elkezdett saját BBQ smokereket készíteni, így jött létre a Bodrog Hibachi Smoker. „Imádom az egész folyamatot, ahogy egy húsdarabból valami ínycsiklandozó étel lesz, és hogy mennyire összehozza a sütés, a BBQ az embereket. Nem tudok annál jobb időtöltést elképzelni, mint a családdal vagy a barátokkal grillezni, akár a természetben, akár egy kis teraszon. A Bodrog Hibachi Smoker pontosan ezért született meg, hogy az embereket összehozhassa a sütés, bárhol és bármikor.”

 

Az első sütőket saját kedvtelésükre gyártották, mely rövid időn belül megszállott füstrajongóvá tette őket és a környezetükben élőket is. Zsolt ezt az életérzést és élményt szeretné átadni mindenkinek. „Minden elfogultság nélkül tudom állítani, hogy ha az én termékemet használják, még azok is megszeretik a sütögetést, akik eddig nem rajongtak érte. Hiszem, hogy a befektetők is tudják, az egyszerű ötletek néha a legjobb ötletek.”

  • miért a Bodrog Hibachi Smoker a hetedik adás K&H Cápák között különdíj jelöltje?

Horváth Zsolt, KicsiZso egy életigenlő, jó kedélyű ember, minden tettében ott van a szenvedély, az elszántság, a tudásvágy, a mások iránti tisztelet, a vendéglátás zsigeri szeretete, melyek mind hozzájárultak ahhoz, hogy egy szerethető, sikeres vállalkozó legyen. A Cápák között műsorba bemutatott Bodrog Hibachi Smoker nagyon jól szemléleti, vegyíti Zsolt kimagasló szakmai tudását, és vállalkozói ars poeticáját. A magas minőségű, jól átgondolt konstrukció mind a vendéglátók számára, mind a lakossági fogyasztók számára egy olyan elérhető eszköz és egyben élmény is, mely új dimenzióba emeli a grillezést. Adott tehát egy szakmai körökben elismert vállalkozó, egy megbízható márka, egy magas minőségű termék, és egy ambiciózus piacbővítési terv. Reméljük, hogy annak ellenére, hogy a Cápákkal nem sikerült a kézfogó, Zsolt továbbra is dinamikusan, kitartóan fókuszál üzleti céljára, és rövid időn belül a hazai értékesítési hálózat kiépítése mellett sikerül megvalósítani a nemzetközi piacra lépést is.

Gratulálunk KicsiZsonak! Ha ő lesz a K&H Cápák között különdíj nyertese, minden szakmai támogatást megadunk, hogy egy hatékony értékesítési és marketing stratégiával, a műsorban elhangzott 8 000 darabos termék eladást még az idén megvalósítsa.