a K&H & a Shoprenter bemutatja: Cápák között after

Ha rendszeresen követed a Cápák között műsort, akkor biztosan belefutottál már olyan vállalkozóba, akinek a felkészültsége, tudása, vagy az ötlete teljesen magával ragadott és rögtön átláttad, miért nyert befektetést a Cápáktól.

De volt olyan, amikor nem értettél egyet a befektetőkkel? Nem volt egyértelmű, hogy miért döntöttek úgy, hogy nem támogatják a versenyzőket?

A K&H és a Shoprenter közös videó sorozata segít megérteni az összefüggéseket! A webáruházindításban- és fejlesztésben, valamint a kockázatkezelés és a banki finanszírozás területén szakértő partnerek minden héten megvizsgálják a műsorban szereplő Kishalakat és betekintést nyújtanak az értékelési szempontokba. Így megismerheted, hogy feltehetően milyen szempontok mentén dől el az, hogy az adott szereplő üres vagy teli pénztárcával távozik-e a műsorból.

Milyen a jó pitch? Melyek a bemutatott üzleti tervek kulcspontjai, amire a Cápák harapnak? Mennyit számít, a kért tulajdonrész és a cégérték meghatározása? Van-e jelentősége a személyiségnek?

Rammacher Zoltán, a K&H kkv marketing és értékesítés támogatás vezetője és Kulcsár István Róbert a Shoprenter.hu alapítója és vezető tanácsadója képbe hoznak Cápa fronton!

Kövesd a videókat hétről-hétre!

 

K&H & Shoprenter: Cápák között after 10. rész

 

 

 

K&H & Shoprenter: Cápák között after 9. rész

 

 

 

K&H & Shoprenter: Cápák között after 8. rész

 

 

 

K&H & Shoprenter: Cápák között after 7. rész

 

 

 

K&H & Shoprenter: Cápák között after 6. rész

 

 

 

K&H & Shoprenter: Cápák között after 5. rész

 

 

 

K&H & Shoprenter: Cápák között after 4. rész

 

 

K&H & Shoprenter: Cápák között after 3. rész

 

 

K&H & Shoprenter: Cápák között after 2. rész

 

 

K&H & Shoprenter: Cápák között after 1. rész