a K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíj jelöltje:

Ricely, Valentinyi Fruzsina

A Valentinyi család egy hazánkban nem hétköznapi tevékenységgel, rizstermesztéssel és -feldolgozással foglalkozik már 1998 óta. Fruzsina rengeteg munkát és energiát fektetett a családi vállalkozásba, de maximalista jellemének köszönhetően ki is nőtte azt, létrehozta saját cégét és termékét.

Ötlete egy olyan problémából adódott, amellyel ő maga nap mint nap találkozott: a gyereknevelés és két cég vezetése mellett legtöbbször nem maradt ideje az étkezésre, így a nem megfelelő táplálkozás miatt gyomorpanaszai lettek. Megoldásként olyan élelmiszert szeretett volna fejleszteni, amely laktató, egészséges és elegendő mennyiségű szénhidrátot tartalmaz. Így született meg a jelenleg négyféle ízben kapható, rizs alapú gyümölcsös ital, a Ricely, ami egy adalékanyag- és allergénmentes, vegán termék. A smoothie nem terheli meg a gyomrot, ezért akár edzés előtt és után is fogyasztható, vagy olyan alkalmakkor, amikor Fruzsinához hasonlóan a temérdek mennyiségű feladat mellett nem marad időnk megebédelni.

Fruzsina jelenlegi célkitűzései a kapacitásbővítés és egy olyan jól megtervezett marketingkampány létrehozása, amely széles körben ismertté teszi termékét.

Nézd meg a videót & tudd meg, befektettek-e a Cápák a megállíthatatlan és örökmozgó Fruzsina vállalkozásába!

 

miért a Ricely a K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíj nyolcadik jelöltje, a Cápák között 4. évadában?

Fruzsina új generációs cégvezető, aki a családi rizstermelő vállalkozás mellett a rizsalapú termékek értékesítésével foglalkozó céget is irányítja.

Fruzsina kivételes személyisége, lelkesedése, határozottsága a vállalkozói szemlélete kiváló példaként szolgál akár a most induló fiatal vállalkozók, akár a cégutódlás előtt álló családi vállalkozások számára is. A mezőberényi üzemben termesztett rizs feldolgozását Fruzsi újragondolta és a kiváló minőségű alapanyagból, a fogyasztói igények maximális figyelembevételével és innovatív technológia ötvözésével alkotta meg a trendi Ricely termékcsaládot.

A sikeres piacra lépés és értékesítés után, a Cápák között műsorban szereplés mellett nem csak a K&H a fenntarthatóságért és innovációért különdíj jelölést zsebelte be Fruzsina, hanem a Hungaricool by SPAR termékverseny egyik győztese is lett. Ennek köszönhetően, most már a Ricely rizsitalok az INTERSPAR polcain 3 féle izgalmas variációban érhetők el az egészségtudatos vásárlók számára. További sok sikert kívánunk Fruzsinának és reméljük, hogy a gluténmentes és hozzáadott adalékanyagot nem tartalmazó vegán italok sok fogyasztó kedvencei lesznek!

 

Ismerd meg a Cápák között 4. évadának további, K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíj jelöltjeit!