Ismét felbukkannak a Cápák és mi nem ijedünk meg!

Február 25-én indul Magyarország egyetlen üzleti showműsora, a Cápák között harmadik évada!

A Televíziós Újságírók Díjátadóján, 2020-ban a “Legjobb Reality” kategória díját is elnyerő műsor új évadában új Cápa is merül a kishalak közé, Lakatos István, a Bravogroup Holding ügyvezetőjének személyében. A korábban megismert nagyhalak közül pedig Tomán Szabina, Moldován András, Balogh Péter és Balogh Levente ismét készen állnak, hogy újra „körbeúszhassák” a vállalkozókat és döntést hozzanak arról, hogy kibe érdemes figyelmet, energiát és saját pénzüket befektetni.

A versenyzőknek, a hagyományokhoz hűen ismét K&H a pénzügyi mentora és azt is izgatottan várjuk, hogy idén ki lesz a K&H az innovációért különdíjunk, és az ezzel járó 1 millió forint értékű pénzügyi mentorprogram nyertese!

Ha kíváncsi vagy, hogy miért szívügyünk a műsor, hogyan segítjük a versenyzők felkészítését a casting folyamat során és milyen szempontok alapján választjuk ki különdíj nyertesünket, nézd meg videónkat, melyben Kökény Roland a K&H kkv marketing és értékesítés támogatás vezetője beavat a kulisszaktitkokba. Hangolódjunk együtt a műsorra!

 

 

A Cápák között új évadát keresd február 25-től, csütörtök esténként az RTL Klubon!