megkérdeztük a Cápák között vállalkozóit: mi a sikeres pitch titka?

Hogyan lehet utat találni a befektetők szívéhez (és pénztárcájához)? Lesd el a Cápák között vállalkozóinak ötleteit, akik elárulják, mitől lesz sikeres, a vállalkozást bemutató pitch!

 

Te is kedvet kaptál, hogy a Cápák között műsorban bemutatkozó vállalkozásokhoz hasonlóan, tőkebefektetőktől szerezz forrást vállalkozásod fejlesztéséhez vagy elindításához? Új videó sorozatunkban az adásban szerepelő "kishalakat" kérjük meg, hogy saját tapasztalataikat és sikereiket elmesélve adjanak praktikus tippeket azoknak a vállalkozóknak, akik hozzájuk hasonló útra készülnek. Lesd el az ötleteiket és ismerd meg az adásokat megelőző, kemény és alapos felkészülési időszakának tanulságait.

A műsorban és azon túl is, a tőkebefektetői tárgyalás alap eleme a vállalkozás vagy az ötlet érdekes, a főbb pontokat összefoglaló bemutatása, mely arra szolgál, hogy a tőkebefektető kedvet kapjon a befektetéshez. Sorozatunk első részében ezért azt mutatjuk meg, hogyan válhat sikeressé a termék/ötlet bemutatására szolgáló pitch, és keltheti fel komolyabban a befektetők érdeklődését.

 

 

Tudtad, hogy a műsorban minden adásban kiválasztjuk a K&H az innovációért különdíj jelöltünket, akik így esélyessé válik az elismeréssel együtt járó 1 millió forint értékű pénzügyi mentorprogram elnyerésére? Kattints és ismerd meg a Cápák között 3. évadának különdíj jelöltjeit!