megkérdeztük a Cápák között vállalkozóit: miért érdemes tőkebefektetőhöz fordulni?

Fejlesztenéd a vállalkozásodat vagy van egy jó ötleted, és foglalkoztat, hogy Neked a tőkebefektetők tudnának-e segíteni terveid megvalósításában? A Cápák közöttben szereplő vállalkozásokat kérdeztük, hogy kinek és miért érdemes belevágni, illetve milyen előnyökkel jár a finanszírozás ezen formája!

 

Ha Te is kedvet kaptál, hogy tőkebefektetőktől szerezz forrást vállalkozásod fejlesztéséhez vagy elindításához, akkor jó helyen jársz! Videósorozatunk új epizódjában a Cápák között üzleti show-műsorban szereplő „kishalakat" ezúttal arra kértük meg, hogy saját tapasztalataikat és sikereiket elmesélve adjanak praktikus tippeket azoknak a vállalkozóknak, akik hozzájuk hasonló útra készülnek. A videóból megismerheted azokat a szempontokat, amelyeket érdemes tisztán látni, mielőtt tőkebefektetőhöz fordulnál, de arra is választ kaphatsz, hogy a pénzügyi támogatáson túl miben lehetnek még segítségedre a tőkebefektetők.

 

 

Ha érdekel a tőkebefektetés és szeretnéd megtudni hogyan lehet utat találni a befektetők szívéhez (és pénztárcájához)? Lesd el a Cápák között vállalkozóinak ötleteit, akik videósorozatunk első epizódjában elárulják, mi a sikeres pitch titka!