megkérdeztük a Cápák között vállalkozóit: hogyan határozzuk meg a cégértéket?

Hogyan határozzuk meg a cégértéket egy induló és egy működő vállalkozás esetén? Mit tegyünk, ha csak becsülni tudunk? Erről mesélnek a Cápák között műsorban bemutatkozó vállalkozások!

 

Te is kedvet kaptál, hogy a Cápák között műsorban bemutatkozó vállalkozásokhoz hasonlóan, tőkebefektetőktől szerezz forrást vállalkozásod fejlesztéséhez vagy elindításához? Új videó sorozatunkban az adásban szerepelő "kishalakat" kérjük meg, hogy saját tapasztalataikat és sikereiket elmesélve adjanak praktikus tippeket azoknak a vállalkozóknak, akik hozzájuk hasonló útra készülnek. Lesd el az ötleteiket és ismerd meg az adásokat megelőző, kemény és alapos felkészülési időszakának tanulságait.

A műsorban és azon túl is, a tőkebefektetői tárgyalás alap eleme a vállalkozás vagy az ötlet érdekes, a főbb pontokat összefoglaló bemutatása, de a legfontosabb, hogy a befektető pontos képet kapjon, hogy mennyit is ér a cég, amibe befektetni szándékozik! Sorozatunk harmadik részében ezért azt mutatjuk meg, hogyan oldották meg a vállalkozók a cégérték számítást.

 

 

Kinek és miért érdemes kockázati tőkebefektetőhöz fordulni? Erről mesélnek a Cápák között műsorban bemutatkozó vállalkozások videósorozatunk második epizódjában!